Werken aan jouw liefdesprobleem / Waar loop jij tegen aan in de liefde?

Onderaan deze tekst kun je naar de bijbehorende audio oefening gaan.

Jij leest mijn site en je vraagt je af of mijn informatie jou ook kan helpen.

Is jouw geval net anders?

Je verstand zegt dat het toch wel niet voor jou zal zijn maar je gevoel zegt iets anders. Diep van binnen herken je iets in wat ik schrijf en voel je dat het iets voor jou kan betekenen. Wat is dat voor gevoel, waar zit dat en wat is het dan wat jou nieuwsgierig maakt?

Datgene wat jou naar mijn informatie heeft getrokken is jouw zuivere gevoel, jouw bron. Jouw liefdesleven is op dit moment niet geweldig en dat is al een tijdje zo. Het geeft je een rotgevoel en je denkt dat het gewoon wel zo zal moeten zijn. Jouw bron, jouw zuivere gevoel weet dat het anders kan en stuurt jou nu naar informatie, naar leesvoer wat het juiste in jou los kan gaan maken. Ergens in jou zit jouw zuivere gevoel en ergens in jou heb jij contact met jouw zuivere bron. Er zijn dingen in je leven die helemaal niet lekker lopen en die niet zijn zoals je ze zou willen hebben. Daar wil je iets aan doen en ja, daar kun je iets aan doen. Voel jij dat mijn informatie bij jou past, raakt het iets in jou, dan kan ik jou op dit moment verder helpen.

Er is een kracht in jou die, hoe belabberd je leven ook is, jou altijd zal helpen om het beter te krijgen. Die kracht in jou doet zijn werk op het juiste moment. Op het juiste moment, als jij er klaar voor bent, dan wordt jij naar de juiste informatie gestuurd (“toevallig”) zodat jij geholpen kunt worden met datgene wat jou dwars zit. Dus ja, jij kunt zeker geholpen worden met jouw liefdesprobleem en ja jij kunt die leuke man en die leuke relatie zeker krijgen, ongeacht hoe jouw situatie nu is. Dit geldt ook voor andere onderwerpen in je leven. Het kan tegen zitten in de liefde maar het kan ook tegenzitten op je werk, in je sociale leven, financieel. Allemaal onderwerpen in je leven waarin het tegen kan zitten. Voor al deze onderwerpen kun je mijn methode gebruiken. Emotionele pijn is emotionele pijn. Weerstand is weerstand. Bij de een komt dat eruit in zijn liefdesleven, bij de ander in zijn werk. Voel jij dat mijn informatie bij jou past, herken je jezelf in wat ik schrijf dan is mijn ding op dit moment voor jou datgene wat jou kan helpen.

Jouw zuivere gevoel, jouw bron bevat een enorme intelligentie en kracht en geeft jou op de juiste momenten de juiste hints. Wil je die niet zien dan ben je nog niet klaar voor een veel beter leven en voor een veel beter liefdesleven. Dat is oké, dan heb je het nodig om nog even door te gaan met hoe het nu in je (liefdes)leven is. Ben je wel klaar met hoe het tot nu toe is geweest en ben je klaar om de reis naar een veel mooier leven te gaan beginnen, dan kun je met mijn informatie een heel eind komen. Het is zeker mogelijk, ook voor jou, om een relatie met een man te krijgen die je echt leuk vind en die heel goed bij je past. En diep van binnen weet je dat ook. Voel maar, wat zegt dat diepe gevoel nu?

Ik blijf niet aan de oppervlakte en ga aardig met jou de diepte in. De enige reden dat ik dat doe is om het voor jou uiteindelijk aan de oppervlakte, in het dagelijkse liefdesleven weer veel beter te krijgen.

Wil jij dat jij geholpen gaat worden door die intelligentie en kracht in jou dan is het heel handig om te gaan herkennen wat goed voor jou is. Ik adviseer je om daar niet over na te denken maar te VOELEN wat goed voor JOU is. Jouw verstand weet helemaal niet wat goed voor jou is, je verstand wil alleen maar emotionele veiligheid, blijven bij het oude bekende en heel hard wegrennen van de confrontatie met jezelf.

Het is nu tijd voor JOU en het kan zijn dat dit een van die momenten is dat JOU iets aangereikt wordt wat JOU enorm kan helpen. Je kunt het niet helemaal alleen, dat weet je en dat voel je. Om eerlijk te zijn, dat wil je ook helemaal niet. Je wilt het niet meer alleen doen en je hebt tot nu toe wel het idee dat je hierin alleen staat. Dat klopt, je bent op jezelf teruggeworpen omdat je de beste antwoorden in jezelf kunt vinden, niet in de buitenwereld. Niemand kan het je vertellen, mensen kunnen je alleen helpen het in jou zelf los te maken.
De beste antwoorden kun je in jezelf vinden alleen is het wel erg fijn als je weet hoe je bij die antwoorden in jezelf kunt komen. Hoe haal je die antwoorden en al die oplossingen eruit?


In het uitgebreide gedeelte van deze website beschrijf ik in 20 pagina’s hoe jij kunt werken aan jouw eigen liefdesprobleem. Naast de uitgebreide theorie over dit specifieke onderwerp kun je ook luisteren naar de audio oefening die ik speciaal voor dit onderwerp heb gemaakt.

Log in om het gehele verhaal te lezen en te kunnen luisteren naar de audio oefening.

Klik hier om je te registreren.