Waarom kiest hij niet voor mij?

En wat kun jij hier aan doen.

Je hebt al een tijdje iets met een man. Je hebt heel gezellige tijden samen en jullie passen echt goed bij elkaar, maar… hij kiest niet definitief voor jou, hij kan de knoop niet doorhakken.
Jullie kunnen zo goed praten, het past allemaal lekker in elkaar, er is echt een klik. Maar jij wilt meer.
Naarmate jullie langer met elkaar zijn begin je toch wel te balen dat hij niet helemaal voor jou gaat en dat geeft je een rotgevoel. Toch houd je maar vast omdat je nu wel de man hebt waar je verder mee wilt, het is wel jouw type.

Mocht dit over jou gaan, dan schrijf ik dit stuk om jou te helpen. Ik kan jou helpen door jou bewust te maken waarom jij hier tegen aan loopt met nu juist deze man. Jij komt deze situatie niet voor niets tegen en het is niet voor niets juist deze man. Het is niet mijn bedoeling jou te helpen aan de oppervlakte, daar heb je helemaal niets aan, al zou je hem daarmee krijgen. Ben je het typje voor de oppervlakte wordt het tijd om nu dieper te gaan of mijn website voorlopig te vergeten.

Lees het verhaal wat hieronder staat met je gevoel, niet met je verstand, je verstand zorgt alleen maar voor doffe ellende. Niet de woorden maar de energie achter de woorden kunnen jou helpen het juiste in jou los te maken. Je hebt alles al in je, ook weet je allang hoe je heel gelukkig kunt zijn met jouw man. Datgene wat je nu aan het doen bent is die kennis eruit aan het halen die er altijd al heeft gezeten. Ik vertel jou niets nieuws, je zult alleen de juiste dingen herkennen.

Doe je het juiste met jouw vervelende liefdesprobleem, dan ga je hier beter uitkomen dat dat je je nu kunt voorstellen.

Je wilt hem. Maar je krijgt hem niet helemaal. Iets in jou voelt dat er iets niet goed zit maar je weet niet wat en het deel van jou wat hem heel graag wil, wil eigenlijk ook helemaal niet weten wat er mist. Je wilt hem en dat maakt je een beetje blind. Vanaf nu noem ik dat deel van jou wat hem wil en jou een beetje blind maakt, jouw onbewuste energie. Jouw onbewuste energie is jouw verstand, jouw ego, jouw onderbewustzijn, jouw emoties, jouw pijnlichaam. Allemaal woorden en begrippen die je niet allemaal hoeft te begrijpen met je verstand. Lees maar gewoon lekker door en laat het op je gevoel inwerken, dat is veel belangrijker.

Jouw onbewuste energie wil hem. Heel graag. Maar je krijgt hem niet helemaal en dat doet pijn, dat geeft je een rotgevoel en misschien voel je je ook een beetje onzeker hierdoor. Jouw onbewuste energie wil hem, krijgt hem niet helemaal en dit activeert nog meer onbewuste energie. Nog meer denken, nog meer analyseren, nog meer praten met vrienden en vriendinnen over hem, verhaaltjes maken in je hoofd, verhaaltjes maken over zijn ex, het houdt je aardig bezig.
Allemaal onbewuste energie.

Maar er is ook bewuste energie in jou. Het is jouw bewuste energie die zegt Mmm… Het is de bewuste energie in jou die ervoor zorgt dat je niet tevreden bent met minder. Het is jouw bewuste energie die nieuwe informatie gaat vinden. Nieuwe informatie, bewustwording. Het is de bewuste energie in jou die ervoor zorgt dat die onmeetbare kracht die onder jouw bewuste energie ligt er steeds meer uit gaat komen. De bewuste energie in jou spoort jou aan om niet de zoveelste minnares te worden die uiteindelijk toch hoort dat hij voor zijn vrouw en kinderen kiest.
Deze site toevallig gevonden? Nope, toeval bestaat niet. Jouw bewuste energie kan ervoor gaan zorgen dat jij helemaal gelukkig gaat zijn, samen met een man.

Waarom kiest hij niet voor jou? Omdat hij precies de juiste persoon is die bij jou een van jouw aandachtspunten naar boven kan halen.

Omdat hij degene is die bij jou dit aandachtspunt naar boven haalt. Er zit in jou een aandachtspunt. Dat aandachtspunt kun je voelen door de pijn en het rotgevoel wat je hebt omdat hij niet helemaal voor jou gaat. Je wilt hem maar je krijgt hem niet. Je hebt iets van hem nodig maar je krijgt dit niet. Ja maar ik mag toch wel met een man willen zijn? Daar is toch niets verkeerds aan?

Nee, natuurlijk is het prachtig om met een man een relatie te hebben en alles wat daarbij hoort. Echter; Op het moment dat er iets in jouw liefdesleven is waar jij tegen aan loopt wat jou pijn doet en wat jou een rotgevoel geeft en wat niet zomaar verdwijnt, is dit er niet voor niets. Geeft iets in jouw liefdesleven jou een rotgevoel, doet het pijn, dan ben je tegen een van je aandachtspunten aangelopen. Jouw aandachtspunten trekken jouw aandacht door pijn te doen en niet weg te gaan voordat jij er de juiste aandacht aan hebt gegeven. Jouw buitenwereld confronteert jou met jouw aandachtspunten. Situaties en mensen in jouw buitenwereld raken deze pijn in jou, deze leegtes in jou, aan. De man in kwestie triggert een van jouw aandachtspunten, deze man ben jij tegengekomen omdat hij, juist hij, dit in jou kon aanraken. Wat je met hem hebt is perfect op dit ene dingetje na. Deze man is slechts een van de acteurs (buitenwereld) in jouw toneelspel. En hij vervult zijn rol perfect.

Je krijgt niet meteen helemaal wat je wilt omdat je dan ook helemaal niet gestimuleerd zou zijn om antwoorden te zoeken en te vinden.

Doe jij het juiste met datgene wat hij in jou omhoog haalt, pak jij aan wat hij in jouw binnenwereld omhoog haalt, dan veranderd de buitenwereld (hij) met jou mee.
Verander jouw binnenwereld, en jouw buitenwereld verandert mee. Trekken, duwen en sleuren aan een vent gaat niet helpen en mocht het een sukkel zijn en toch mee gaan in jouw gemanipuleer dan heb je de perfecte basis voor doffe ellende. Er alles en meer voor over hebben om hem toch bij jou te houden zorgt voor een man die ook jou weer gaat belazeren. Waarom? Omdat je er toch wel bent.

Niet aan een ander werken, niet een man proberen te veranderen. Werk aan het rotgevoel wat jij in jou hebt, dat is het enige wat jij hoeft te doen om de situatie te veranderen.

Jij komt deze man dus tegen omdat deze man jou (onbewust) de pijn , de leegte , het aandachtspunt kan laten voelen wat jij al die tijd al in je hebt gehad.
Als jij op hem gaat wachten en hem maar zijn gang laat gaan en jij niet aan de slag gaat met de onbewuste energie die deze situatie in jou losmaakt, los je helemaal niets op.
De gevallen waarin vrouwen het iedere keer maar weer begrijpen dat hij het zo moeilijk heeft met zijn ex, met zijn verdriet, met de operatie van zijn hond, en de rest van al die bullshit, is het erg vaak zo dat hij toch maar kiest voor…
Niet jou.


Wil jij verder lezen in dit uitgebreide artikel van 19 pagina’s en wil je de bijbehorende audio oefening doen, dan kun je je hieronder aanmelden om op het uitgebreide gedeelte van mijn website te komen. Je krijgt hier toegang tot alle uitgebreide onderwerpen en alle audio oefeningen. Ik raad je aan naast dit artikel ook de andere uitgebreide artikelen te lezen om zoveel mogelijk in jezelf los te maken.

Meld je aan om dit artikel verder te kunnen lezen en de audio te kunnen beluisteren.