Waarom kiest hij niet voor mij?

En wat kun jij hier aan doen.

Je hebt al een tijdje iets met een man. Je hebt heel gezellige tijden samen en jullie passen echt goed bij elkaar, maar… hij kiest niet definitief voor jou, hij kan de knoop niet doorhakken.
Jullie kunnen zo goed praten, het past allemaal lekker in elkaar, er is echt een klik. Maar jij wilt meer.
Naarmate jullie langer met elkaar zijn begin je toch wel te balen dat hij niet helemaal voor jou gaat en dat geeft je een rotgevoel. Toch houd je maar vast omdat je nu wel de man hebt waar je verder mee wilt, het is wel jouw type.

Mocht dit over jou gaan, dan schrijf ik dit stuk om jou te helpen. Ik kan jou helpen door jou bewust te maken waarom jij hier tegen aan loopt met nu juist deze man. Jij komt deze situatie niet voor niets tegen en het is niet voor niets juist deze man. Het is niet mijn bedoeling jou te helpen aan de oppervlakte, daar heb je helemaal niets aan, al zou je hem daarmee krijgen. Ben je het typje voor de oppervlakte wordt het tijd om nu dieper te gaan of mijn website voorlopig te vergeten.

Lees het verhaal wat hieronder staat met je gevoel, niet met je verstand, je verstand zorgt alleen maar voor doffe ellende. Niet de woorden maar de energie achter de woorden kunnen jou helpen het juiste in jou los te maken. Je hebt alles al in je, ook weet je allang hoe je heel gelukkig kunt zijn met jouw man. Datgene wat je nu aan het doen bent is die kennis eruit aan het halen die er altijd al heeft gezeten. Ik vertel jou niets nieuws, je zult alleen de juiste dingen herkennen.

Doe je het juiste met jouw vervelende liefdesprobleem, dan ga je hier beter uitkomen dat dat je je nu kunt voorstellen.

Je wilt hem. Maar je krijgt hem niet helemaal. Iets in jou voelt dat er iets niet goed zit maar je weet niet wat en het deel van jou wat hem heel graag wil, wil eigenlijk ook helemaal niet weten wat er mist. Je wilt hem en dat maakt je een beetje blind. Vanaf nu noem ik dat deel van jou wat hem wil en jou een beetje blind maakt, jouw onbewuste energie. Jouw onbewuste energie is jouw verstand, jouw ego, jouw onderbewustzijn, jouw emoties, jouw pijnlichaam. Allemaal woorden en begrippen die je niet allemaal hoeft te begrijpen met je verstand. Lees maar gewoon lekker door en laat het op je gevoel inwerken, dat is veel belangrijker.

Jouw onbewuste energie wil hem. Heel graag. Maar je krijgt hem niet helemaal en dat doet pijn, dat geeft je een rotgevoel en misschien voel je je ook een beetje onzeker hierdoor. Jouw onbewuste energie wil hem, krijgt hem niet helemaal en dit activeert nog meer onbewuste energie. Nog meer denken, nog meer analyseren, nog meer praten met vrienden en vriendinnen over hem, verhaaltjes maken in je hoofd, verhaaltjes maken over zijn ex, het houdt je aardig bezig.
Allemaal onbewuste energie.

Maar er is ook bewuste energie in jou. Het is jouw bewuste energie die zegt Mmm… Het is de bewuste energie in jou die ervoor zorgt dat je niet tevreden bent met minder. Het is jouw bewuste energie die nieuwe informatie gaat vinden. Nieuwe informatie, bewustwording. Het is de bewuste energie in jou die ervoor zorgt dat die onmeetbare kracht die onder jouw bewuste energie ligt er steeds meer uit gaat komen. De bewuste energie in jou spoort jou aan om niet de zoveelste minnares te worden die uiteindelijk toch hoort dat hij voor zijn vrouw en kinderen kiest.
Deze site toevallig gevonden? Nope, toeval bestaat niet. Jouw bewuste energie kan ervoor gaan zorgen dat jij helemaal gelukkig gaat zijn, samen met een man.

Waarom kiest hij niet voor jou? Omdat hij precies de juiste persoon is die bij jou een van jouw aandachtspunten naar boven kan halen.

Omdat hij degene is die bij jou dit aandachtspunt naar boven haalt. Er zit in jou een aandachtspunt. Dat aandachtspunt kun je voelen door de pijn en het rotgevoel wat je hebt omdat hij niet helemaal voor jou gaat. Je wilt hem maar je krijgt hem niet. Je hebt iets van hem nodig maar je krijgt dit niet. Ja maar ik mag toch wel met een man willen zijn? Daar is toch niets verkeerds aan?

Nee, natuurlijk is het prachtig om met een man een relatie te hebben en alles wat daarbij hoort. Echter; Op het moment dat er iets in jouw liefdesleven is waar jij tegen aan loopt wat jou pijn doet en wat jou een rotgevoel geeft en wat niet zomaar verdwijnt, is dit er niet voor niets. Geeft iets in jouw liefdesleven jou een rotgevoel, doet het pijn, dan ben je tegen een van je aandachtspunten aangelopen. Jouw aandachtspunten trekken jouw aandacht door pijn te doen en niet weg te gaan voordat jij er de juiste aandacht aan hebt gegeven. Jouw buitenwereld confronteert jou met jouw aandachtspunten. Situaties en mensen in jouw buitenwereld raken deze pijn in jou, deze leegtes in jou, aan. De man in kwestie triggert een van jouw aandachtspunten, deze man ben jij tegengekomen omdat hij, juist hij, dit in jou kon aanraken. Wat je met hem hebt is perfect op dit ene dingetje na. Deze man is slechts een van de acteurs (buitenwereld) in jouw toneelspel. En hij vervult zijn rol perfect.

Je krijgt niet meteen helemaal wat je wilt omdat je dan ook helemaal niet gestimuleerd zou zijn om antwoorden te zoeken en te vinden.

Doe jij het juiste met datgene wat hij in jou omhoog haalt, pak jij aan wat hij in jouw binnenwereld omhoog haalt, dan veranderd de buitenwereld (hij) met jou mee.
Verander jouw binnenwereld, en jouw buitenwereld verandert mee. Trekken, duwen en sleuren aan een vent gaat niet helpen en mocht het een sukkel zijn en toch mee gaan in jouw gemanipuleer dan heb je de perfecte basis voor doffe ellende. Er alles en meer voor over hebben om hem toch bij jou te houden zorgt voor een man die ook jou weer gaat belazeren. Waarom? Omdat je er toch wel bent.

Niet aan een ander werken, niet een man proberen te veranderen. Werk aan het rotgevoel wat jij in jou hebt, dat is het enige wat jij hoeft te doen om de situatie te veranderen.

Jij komt deze man dus tegen omdat deze man jou (onbewust) de pijn , de leegte , het aandachtspunt kan laten voelen wat jij al die tijd al in je hebt gehad.
Als jij op hem gaat wachten en hem maar zijn gang laat gaan en jij niet aan de slag gaat met de onbewuste energie die deze situatie in jou losmaakt, los je helemaal niets op.
De gevallen waarin vrouwen het iedere keer maar weer begrijpen dat hij het zo moeilijk heeft met zijn ex, met zijn verdriet, met de operatie van zijn hond, en de rest van al die bullshit, is het erg vaak zo dat hij toch maar kiest voor…
Niet jou.


Wil jij verder lezen in dit uitgebreide artikel van 19 pagina’s en wil je de bijbehorende audio oefening doen, dan kun je je hieronder aanmelden om op het uitgebreide gedeelte van mijn website te komen. Je krijgt hier toegang tot alle uitgebreide onderwerpen en alle audio oefeningen. Ik raad je aan naast dit artikel ook de andere uitgebreide artikelen te lezen om zoveel mogelijk in jezelf los te maken.

Meld je aan om dit artikel verder te kunnen lezen en de audio te kunnen beluisteren.

[show_if has_one=”Member 1″]

Weken, maanden, jaren zitten wachten op een man die niet weet wat ie wil en het wel erg lekker vond dat ie toch sex, aandacht en een luisterend oor had.
En bedankt!!!

Pik jij de hints niet op, doe jij niets met jouw rotgevoel, doe jij niets met datgene in jou wat om jouw aandacht vraagt, dan zal dit verhaal zich keer op keer blijven herhalen. Regel jij het niet zelf dan regelen ze het voor je. Kan een man het niet eens voor zichzelf regelen waarom zou hij het dan voor jou kunnen regelen?

Waarom gaat hij nu niet voor jou;

Er is een reden dat hij niet helemaal voor jou gaat. Er zijn 2 mogelijkheden;
De eerste mogelijkheid is dat hij je aan het lijntje houdt en er helemaal niet een echte reden is dat hij niet voor jou gaat. Als dit de reden is, dan weet jij wat jij moet doen.

De tweede mogelijkheid is dat hij inderdaad tegen iets in zijn leven is aangelopen waardoor hij niet helemaal voor jou kan gaan; Hij is tegen een van zijn aandachtspunten aangelopen en daar moet hij mee aan de slag. De vraag is of hij en wanneer hij hiermee aan de slag gaat.
Wat ik je eigenlijk wil zeggen is dat jij in dit laatste geval afhankelijk zal zijn van zijn inzet, van zijn wil om aan zichzelf te werken, van zijn discipline en van zijn vechtlust. Kortom jij legt jouw lot, jouw leven, jouw tijd, jouw geluk in de handen van een man die niet voor jou kiest. Of het in jouw geval mogelijkheid 1 of 2 is mag je zelf invullen.

Ik adviseer jou om in beide gevallen vanaf nu zelf het heft in handen te nemen en met een ander bijltje te gaan hakken. Jouw heft, jouw bijltje, jouw plan, jouw inzet. Mocht het dan nog steeds niet lukken weet jij precies wat jij er aan gedaan hebt en hoef je nooit spijt te hebben. Een pro-actieve aanpak in plaats van afwachten en volgen…

Jij en de man in kwestie hebben allebei jullie aandeel in datgene waarover jullie het niet eens zijn. Als jij ergens tegenaan loopt met een man gaat dit voor minimaal 50 % over jou. Hierin wil ik echter nog veel verder gaan en ik zeg dat als jij hier tegen aan loopt, jij vooral met jezelf aan de slag moet gaan en niet aan die man moet gaan trekken en op hem moet gaan zitten wachten. Jij moet 100% werken aan jouw 50%.
Hem stimuleren om aan zichzelf te werken moet je ook niet doen want waarschijnlijk heeft hij pijn nodig om uit zichzelf iets aan zichzelf te doen. Mannen zijn erg eigenwijs, vooral de niet wijze mannen. Des te minder wijsheid, des te stelliger de mening, des te meer angst voor verandering. Des te groter het ego, des te meer angst, des te meer eigenwijsheid. Schat nu zelf maar in waar jouw man in kwestie staat. Stoere eigenwijze mannen zijn leuk, maar niet als je moet wachten op hun verandering. Mannen moeten er zelf achter komen dat datgene wat ze doen niet werkt. Meestal is daar een flinke dosis confrontatie en pijn voor nodig. Geen urenlange, begripvolle gesprekken. Als hij wel zelf aan de bak wil kun je hem wel helpen door eerlijk te zijn. Gewoon zeggen wat je op je hart hebt. Niet stoppen met communiceren, nooit stoppen met communiceren omdat je bang bent het lijntje te breken. Amgst is een slechte raadgever, de allerslechtste. Als het meant to be is, als hij bij jou past, dan zal geen sleepboot die lijn tussen jullie kapot kunnen trekken.

Verander jezelf en de wereld verandert met je mee. Geef aandacht aan jouw aandachtspunt en jouw wereld zal met je mee veranderen. Dit is de magie van zelfontwikkeling. Je zult verbaasd zijn hoe radicaal en hoe snel onmogelijke situaties kunnen veranderen in betere omstandigheden dan je ooit tevoren hebt gehad.

Waarom kiest hij niet voor jou? Omdat jij nog niet voor jezelf hebt gekozen.
Waarom weet hij niet wat hij wil? Omdat jij niet duidelijk genoeg bent in wat jij wilt. Voor jezelf niet en daarom voor hem niet.
Waarom kiest hij niet voor jou? Omdat jij op een bepaald gebied te afhankelijk bent van hem. Je hebt te hard iets van hem nodig.
Je wilt dat hij HET, DEGENE is en bent ervan overtuigd dat het heel moeilijk zou worden om een man tegen te komen die nog beter bij je past.

Je wilt er graag in geloven dat het lukt. Je wilt er zo graag in geloven dat je niet meer helemaal jezelf bent gebleven. Geef toe; Ben jij in jullie “relatie”helemaal jezelf? Ben jij in jullie relatie volstrekt Cool and Collected? Nope. Wat zou jij tegen jouw beste vriendin zeggen als zij in jouw situatie zou zitten?

Emotionele afhankelijkheid.
De kans is groot dat jij, gedurende jouw ding met de man in kwestie, emotioneel steeds afhankelijker van hem bent gaan worden. Testje; Als hij je belt en iets leuks met je wil doen, voel je je dan ineens een stuk beter ja of nee? Als hij je niet belt of smst, voel je je dan slechter? Komen er dan “waarom smst hij me niet verhaaltjes” in je hoofd, zomaar vanzelf?

De kans is dus groot dat je nu best emotioneel afhankelijk bent van deze man, die niet helemaal voor jou gaat. Je bent emotioneel afhankelijk en dat betekent dat jouw gemoedstoestand, jouw geluk, op dit moment bepaald wordt door jouw emoties, die op hun beurt weer afhankelijk zijn van hem en wat hij doet. Echter, wordt je afhankelijk van iemand anders, wil je je opvullen met de aanwezigheid en met de energie van iemand anders, dan verlies je je verbondenheid met jezelf en de verbondenheid met je bron. Verlies je je verbondenheid met jezelf en met je bron, dan ben je niet jezelf en ben je een boel minder aantrekkelijk. Vraag maar niet aan de man in kwestie, deze gaat hier geen ene reet van snappen.

Over het algemeen zijn mannen niet bezig met dit soort zaken, veel te moeilijk en gevaarlijk omdat het ze confronteert met wat ze doen en met zichzelf. Ja, ze lezen erover, ja ze vertellen anderen erover, en nee ze doen er niets mee.
Absolute nogo. Pas als ze er zelf mee komen, niet eerder, heeft geen zin.

Jouw emoties, jouw geluk is afhankelijk van jouw buitenwereld (hem). Aan jouw buitenwereld kun jij niet werken, dat moet de buitenwereld (hij) zelf doen.
Emoties zijn onbewuste energie. Emoties zijn afhankelijk van bevestiging van buitenaf. Emoties zijn afhankelijk van je ego.
Ik denk dat het veel beter is om je geluk uit jezelf te halen, om een goed gevoel uit jezelf te halen. Sterker nog; Ik denk dat je geluk alleen maar uit jezelf kunt halen, nooit uit een ander. Haal je het geluk uit jezelf, kun je veel meer genieten van een ander en andersom.

Waarom is deze man op jou gevallen? Omdat jij, op het moment dat jullie elkaar leerden kennen, jezelf was. Als mensen zichzelf zijn, dan zijn ze verbonden met zichzelf en dat is het meest aantrekkelijke wat er is. Als je helemaal jezelf bent en echt goed contact met jezelf hebt, heb je wat iedereen graag wil; Verbondenheid met jezelf, verbondenheid met je bron. Mensen voelen dan dat er iets bij jou te halen valt. Volledig jezelf zijn brengt volledig geluk. Volledig verbonden zijn met jezelf, met je bron en met anderen is het uiteindelijke doel van iedere ziel op aarde.
Je aandachtspunten, de dingen waar je in je leven tegen aan loopt zijn dingen waarin je nog niet helemaal jezelf kunt zijn, en daar loop je vroeger of later tegen aan. Dit zijn de aandachtspunten in je persoonlijke ontwikkeling. Aandachtspunten, leegtes, zwaktes, geef het een naam. Niet jezelf zijn is niet verbonden zijn met jezelf, met je bron.

Nu is het heel verleidelijk om een leegte, een aandachtpunt op te vullen met iets of iemand buiten jezelf. Je voelt een leegte in jezelf en dat voelt heel erg vervelend. De man die jij bent tegengekomen heeft de leegte in jou getriggerd en je wilt heel erg graag dat deze man die leegte in jou opvult.
Verliefd worden is de persoon vinden met de perfecte opvulenergie voor jouw leegtes. De energie van diegene waar jij verliefd op wordt is voor jou op dat moment de perfecte opvulenergie voor jouw leegtes. Daarom is het zo dat als je verliefd bent, het niet uitmaakt of je op de Noordpool bent of dat je in een moddersloot staat, als je maar bij de persoon bent met die perfecte opvulenergie.

Jij bent energie, je bent een ziel met aandachtspunten en leegtes. Hij vult jouw leegtes, de gaten in jouw energie perfect aan. Jij hebt kunnen proeven van zijn opvulenergie en nu is het onzeker of deze opvulenergie wel bij je blijft. Dat brengt onzekerheid en die onzekerheid geeft jou een rotgevoel.

Des te minder jij jezelf bent, des te minder aantrekkelijk jij wordt. De situatie die jij nu met hem hebt maakt jou onzeker. Onzekerheid is, wederom, geen verbondenheid hebben met jezelf, met je eigen gevoel. Onzekerheid is slecht contact hebben met jezelf. Je bent niet meer helemaal jezelf en je weet dus ook niet meer goed wat je moet doen omdat je niet meer goed kunt voelen wat je het beste kunt doen. Omdat je onzeker bent, omdat je emotioneel afhankelijk bent geworden ben je niet meer helemaal jezelf en zit je niet meer helemaal op je zuivere gevoel. Je zit niet helemaal goed in je vel en daarom kun je niet goed voelen wat je het beste kunt doen.

Even samenvatten:

Je wilt hem dus, maar je krijgt hem niet helemaal. Je weet niet precies wat je moet doen omdat je niet zuiver kunt voelen wat je moet doen. Je kunt niet zuiver voelen wat je moet doen omdat je jezelf al een tijdje niet bent. Je bent jezelf al een tijdje niet omdat je emotioneel afhankelijk bent geworden van de man in kwestie. Is hij er, krijg je aandacht, voel je je top. Krijg je geen aandacht voel je je slecht. Je hebt hem, zijn aanwezigheid nodig om jezelf goed te voelen.

Het liefste wil je dat hij helemaal voor jou kiest en zijn leven met jou deelt. Het liefste wil je horen hoe jij hem helemaal voor jou kunt krijgen. Dan is alles goed, dan ben je happy. Als jij het type bent wat geen stap teveel wil zetten, lekker aan de oppervlakte wil blijven en niet aan jezelf wilt werken, dan heb je niets aan mijn informatie. Misschien ben je er dan nog niet klaar voor en moet je eerst nog een paar mannen, weken, maanden of jaren liefdesellende meemaken voordat je de bodem hebt bereikt.

Als je voelt dat ik je kan helpen en als je voelt dat mijn info echt goed voor jou is dan kan ik je helpen. Het maakt niet uit of je alles wat ik schrijf meteen helemaal snapt, als het maar goed voelt.
Wat ik voor jou kan doen is je helpen om de situatie waar je nu in zit in je liefdesleven volledig om te keren in jouw voordeel en je beter te laten voelen dan dat je je tot nu toe in relaties hebt gevoeld. De vraag zal dan niet meer zijn of hij voor jou kiest, maar of jij dit wel wilt omdat je dan voelt wat er allemaal voor jou mogelijk is. Niet alleen zal de allerbeste oplossing voor jouw probleem naar jou toe komen, ook zal de bron van deze vervelende situatie opgelost worden en zul je dit niet meer mee hoeven maken.
Daar zul je zelf werk van moeten maken, hij gaat het niet voor je doen. Je hoeft niet bang te zijn dat je het niet gaat redden want als jij hard genoeg wilt ga je het redden. Je hebt alleen de juiste informatie nodig waarmee je iets kunt. Het enige wat echt uit jou moet komen is hard genoeg willen.

Het maakt niet uit hoe uitzichtloos jouw situatie lijkt, er is altijd een oplossing.
40 en nog een kinderwens? Geen probleem.
40, single en 4 kinderen? Geen probleem.
Er is altijd een oplossing, er zijn altijd antwoorden, er is altijd een opening naar een veel leuker leven.

Dus:

Hij gaat niet helemaal voor jou en dat geeft je een rotgevoel, dat doet pijn. Die pijn zit in jou, die voel JIJ. Die pijn geeft hij jou niet, die zat er al lang, zelfs voordat hij op het toneel verscheen. Die pijn, dat rotgevoel heeft een goede reden en is er niet voor niets. Die pijn wil jou iets zeggen, die pijn wijst jou ergens op.
Al zou hij nu voor jou kiezen lost dat helemaal niets op. Dan ben je misschien enkele dagen of weken in de wolken maar die pijn, dat rotgevoel wat deze situatie omhoog heeft gehaald vraagt om aandacht en zal om aandacht blijven vragen totdat jij het de juiste aandacht geeft. De pijn wijst naar een van jouw aandachtspunten in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Geef jij niet jouw aandacht aan deze pijn, aan dit rotgevoel, dan zal dit rotgevoel later terugkomen en waarschijnlijk harder en duidelijker dan dat het nu is. Meer gezeik van hetzelfde, alleen erger.

Wat gaat je niet helpen:

Nadenken. Datgene wat jou al heel veel rotgevoelens heeft gebracht; Nadenken over dit onderwerp. Jouw verstand, het nadenken, piekeren, analyseren, urenlang praten over jouw situatie en over hem is een bron van heel veel rotgevoel en ellende.

Nadenken is vluchten voor hoe het nu is. Nadenken is vluchten. Des te meer je vlucht voor de realiteit, des te meer je ergens over nadenkt. De dingen waarin je helemaal jezelf bent in je leven denk je zeer weinig over na. De dingen waarin je helemaal niet jezelf bent denk je veel over na.

Je zit in een situatie die niet gewenst is, die niet is zoals je hem wilt hebben en dat levert weerstand in jou op. Je verzet je onbewust tegen het feit dat hij niet helemaal voor jou gaat. Je verzet je tegen de ongewenste situatie. De gewenste situatie is dat jij met hem jouw leven wil delen in alles en de realiteit is dat hij niet helemaal voor jou gaat.

Met je verstand heb je een ideaalbeeld gemaakt van hoe het eigenlijk zou moeten zijn, hoe het hoort, en de realiteit voldoet niet aan dat ideaalbeeld.
Je verstand heeft dit ideaalbeeld gemaakt omdat dat jou emotionele veiligheid geeft en volgens jouw verstand jouw liefdesleven dan compleet is.

Helaas gaat hij niet helemaal voor jou en is de realiteit op dit moment niet hetzelfde als jouw verstandelijke ideaalbeeld. Er is dus een verschil tussen jouw ideaalbeeld en de realiteit. Voor jouw verstand, voor jouw ego is dit niet acceptabel, is dit niet veilig en dat geeft de pijn, het rotgevoel wat je voelt.

Emotionele pijn, een rotgevoel voelen is weerstand voelen. Pijn is weerstand. Pijn voelen is weerstand voelen. Je hebt weerstand tegen dat hij niet helemaal voor jou kiest en je verstand wil er alles aan doen om hem wel te krijgen.
Pijn is weerstand, stress is ook weerstand. Stress ervaren is het verschil voelen tussen wat je verstand wil en wat de realiteit is. Je bent hier maar je wilt met je verstand daar zijn.

Nu is het heel goed dat je niet tevreden bent met de huidige situatie en dat je die wilt veranderen. Het is goed om het beter te willen hebben.
Wat niet heeft gewerkt en niet gaat werken is heel veel nadenken, piekeren en analyseren over jou, over hem, over zijn huidige vrouw, over zijn kinderen, over zijn verleden, noem het maar op. Met je verstand en met het verstand van je vriendinnen ga je het niet redden. Meer nadenken is meer rotgevoel. Des te minder jij in iets jezelf bent, des te meer jouw verstand hierin actief is. Des te meer weerstand jij tegen iets hebt in je leven, des te meer jij hierover nadenkt.

Je denk dat je je een weg uit de ongewenste situatie kunt denken, maar dat gaat je niet lukken. Nu niet en nooit niet. Het is mijn bedoeling om jou weer te laten voelen, om jou weer te laten voelen wat je het beste kunt doen. Alle antwoorden liggen in de stilte. Alle antwoorden liggen in de stilte in jou. Denken is lawaai, voelen in je lichaam is stilte.
Des te minder je jezelf bent in een bepaalde situatie of in een bepaald onderwerp, des te minder jij zuiver kunt voelen wat het beste is voor jou.
Je bent niet meer helemaal jezelf omdat je deels afhankelijk bent geworden van de energie van de man in kwestie. Je wilt hem omat je iets van hem wilt. Je wilt je opvullen met hem, met zijn energie. Dat maakt dat je niet meer jezelf bent in je liefdesleven.

Je bent niet meer helemaal jezelf ofwel jouw contact met jezelf, jouw verbondenheid met jezelf is niet sterk. Je voelt je slecht, je voelt jezelf slecht, jij voelt jouw zelf, jouw bron slecht, je hebt slecht contact met je gevoel, je zuivere gevoel waarin alle antwoorden liggen besloten.

Wat gaat jou helpen:

Wat jou enorm zal helpen is het contact met jezelf weer te herstellen, het contact met jouw bron weer te herstellen, weer helemaal jezelf worden in je liefdesleven.
Doe je dit, wordt je ook weer woest aantrekkelijk voor mannen. Ook voor jou, ook voor jouw situatie is er al een perfecte oplossing en liggen alle antwoorden klaar voor een veel beter liefdesleven. Met hem of zonder hem. En je leven kan sneller veranderen dan dat jij denkt.

Jouw verbondenheid met jezelf herstellen, dat is het belangrijkste, dat zal jou gaan helpen in alle facetten van je leven.

Er zijn een aantal dingen die jou daarbij enorm kunnen en zullen helpen:

Bewustwording.
De grote nummer 1 is bewustwording. Zien wat er met jou aan het gebeuren is. Wakker worden. Snappen waarom je je minder goed voelt, snappen waarom jij tegen deze man aan bent gelopen en inzien waarom hij niet helemaal voor jou gaat.

Wat je nu aan het doen bent is werken aan je bewustwording. Je leest mijn informatie en die helpt jou bij het bewustworden.
Wat enorm helpt is het grotere plaatje, de spirituele reden inzien van jouw hele issue. Weten waarom jij hier nu tegen aan loopt. Begrijpen dat de pijn en het rotgevoel wat jij hierover hebt een hele belangrijke functie voor jou heeft en dat is om jou verder te helpen in je (liefdes)leven.

Bewustworden is herkennen. Jij leest iets, ziet iets of hoort iets wat precies bij jou past en dit maakt in jou kennis en informatie los die altijd al in jou heeft gezeten. Ik vertel je niets nieuws, misschien voor je verstand wel maar voor je zuivere gevoel en alle kennis die daarin is opgeslagen niet. Daarom herken je jezelf in de dingen die ik of anderen schrijven. Ga je heel hard zoeken naar de juiste informatie, vindt je deze niet.

De allerbeste dingen komen vanzelf, ineens en uit het niets op je pad.

Bewustwording is lezen, luisteren en kijken naar dingen die de kennis in jou los kunnen maken. Als je er klaar voor bent zal de bewuste energie in jou ervoor zorgen dat je tegen de juiste informatie gaat aanlopen om verder te komen.

Bewustwording is de bewuste energie die in jou zit losmaken. Bewuste energie is zuivere energie en zorgt voor geluk en gezondheid.

Het leren opmerken.
Wat jou ook gaat helpen bij het weer helemaal jezelf worden is het leren opmerken. Het leren opmerken wanneer er weer een gedachte, een verhaal of een gevoel in jou opkomt die jouw gemoedstoestand pakt en meesleept richting emotionele afgrond.

Het leren opmerken van onbewuste energie. Het is onbewuste energie die jou iedere keer van je stuk brengt en jou een rotgevoel geeft. Beperkende gedachten, verhaaltjes in je hoofd, beperkende emoties en jouw pijnlichaam, allemaal onbewuste energie die zorgt voor jouw rotgevoel en die er ook voor zorgt dat jij als een magneet nieuwe ellende aan blijft trekken.

Onbewust wil zeggen dat het vanzelf gaat, automatisch en zonder dat je er bewust voor kiest. Je kunt het zien als de software van jouw computer die altijd op dezelfde, beperkende manier reageert, totdat die software veranderd wordt.
Bewustwording verandert jouw software en kan er zelfs voor zorgen dat je hardware er ook beter van wordt. Total makeover.

Bewustwording is wakker worden. Niet meer leven op de automatische piloot.
Bewustwording is werken aan jezelf op het allerhoogste niveau en zal doorwerken in alle onderliggende niveaus van jouw leven. Jouw leven, jouw buitenwereld, de mannen in jouw leven worden bepaald door het niveau van jouw bewustzijn en wat jij het beste kan gebruiken om bewuster te worden. De mannen en situaties die pijn doen laten jou voelen waar de pijn in jou zit.

Jij trekt in jouw leven de mannen en de situaties als een magneet naar je toe die
Nodig hebt om in beweging te komen, om te stoppen met oppervlakkig te leven en bewuster met jezelf en met je leven om te gaan.
Des te onbewuster je leeft, des te meer je gedachten actief zijn, des te meer emoties er actief zijn in jou en des te meer jij op de buitenwereld gericht leeft.
Des te onbewuster je leeft, des te afhankelijker jij bent van de buitenwereld voor jouw eigen geluk.

Het leren opmerken is voor jou van grote waarde omdat je met het leren opmerken leert om je niet meer mee te laten slepen door die negatieve, zich herhalende gedachten, verhaaltjes in je hoofd en rotgevoelens. Nu komt er een gedachte in je hoofd en vindt je dit zo normaal dat die gedachte jou makkelijk mee kan slepen richting nog meer gedachten van hetzelfde soort. Ga voor jezelf maar even na; Denk jij veel aan hem, ben je in je hoofd veel bezig met jouw relatie, met het feit dat hij niet voor jou gaat en hoe dat verder moet? Je bent niet de enige. Het is ons allemaal al heel vroeg aangeleerd om heel veel na te denken en zoals ik al vertelde; vooral in de onderwerpen waarin wij niet onszelf kunnen zijn, waar onze aandachtspunten liggen in onze persoonlijke ontwikkeling denken wij heel veel, veel te veel na.

Zijn jouw gedachten en gevoelens over hem en jullie relatie vaak positieve gedachten waar je heel erg blij van wordt? Nee.

Het leren opmerken is het leren herkennen wanneer het negatieve denken weer begint en omdat je deze negatieve gedachten en gevoelens dan steeds beter op kunt merken, haal je de kracht uit die gedachten en gevoelens en hoef je je niet uren, dagen, weken slecht te voelen.
Een emotie is de reactie van jouw lichaam op een negatieve, beperkende gedachte. Blijf je onbewust leven, laat je jouw gedachten, verhaaltjes in je hoofd en jouw beperkende emoties gewoon hun gang gaan, dan blijft jouw verzameling onbewusteenergie jouw leven bepalen en zul je geen rust en verbondenheid vinden in je relaties met mannen.

Met het steeds meer opmerken van negatieve gedachten, negatieve gedachtenpatronen, negatieve verhaaltjes in je hoofd en negatieve gevoelens in je lichaam zul je de steeds meer de kracht gaan halen uit de onbewuste energie in jou. Onbewuste energie in jou en om jou heen is de bron van alle ellende in je leven. Onbewuste energie zorgt ervoor dat je nieuwe, onbewuste ellende van hetzelfde soort blijft aantrekken in je (liefdes)leven.

Als je iets anders wilt gaan aantrekken in je (liefdes)leven moet je ervoor zorgen dat jouw magneet verandert. Jouw magneet bestaat uit de verzameling aandachtspunten in jou, in jouw ziel.

Het type waar jij op valt, de sexuele aantrekkingskracht van jouw type.
Jouw mate van bewustzijn bepaalt het soort mannen wat jij aantrekt. Op wat voor mannen val jij? Waar val jij op? De seksuele aantrekkingskracht van jouw type man wordt vooral bepaald door in hoeverre hij het beste en het slechtste in jou los kan maken. Het type waar jij op valt is het type man wat jou van binnen aan kan raken, jouw pijn kan aanraken.
De man waar jij een zwak voor hebt. Dit zegt het al. Dan denk je misschien aan zijn mooie ogen, zijn rechte tanden, zijn lekkere lichaam, maar dat is het helemaal niet.
De man waar jij een zwak voor hebt weet jouw zwak te vinden. Daarom is hij bij jou.

Goed, de eerste 2 dingen die jou enorm zullen helpen weer helemaal jezelf te zijn zijn bewustwording en het leren opmerken.
Het leren opmerken is iets waar ik een aparte oefening voor heb gemaakt en die ook op deze website staat zodat je daar mee aan de slag kunt.
Aan het einde van dit stuk wijs ik je de weg wat te doen.

De derde hulp om weer helemaal jezelf te zijn en de juiste antwoorden en inzichten naar je toe te laten komen is door de juiste aandacht te geven aan de aandachtspunten in jou die nu pijn doen.

Met je bewuste aandacht naar je lichaam gaan.

Je begrijpt nu nog niet wat ik hiermee bedoel, ik zal het je uitleggen.

Hij kiest niet helemaal voor je en dat doet pijn. Zoals ik je duidelijk heb gemaakt heeft het geen zin om verder te analyseren en nog meer verhalen in je hoofd te maken, of om aan hem te gaan trekken en duwen. Tot nu toe heb je jouw probleem veel onbewuste aandacht gegeven. Ergens onbewust aandacht aan geven is ergens over nadenken, piekeren, je zorgen maken en vooral heel veel over iets praten. Heeft niet gewerkt. Praten, communiceren is heel goed, echter als je praat vanuit je verstand, vanuit je ego, vanuit je angst, is praten funest. Als je praat vanuit je zuivere gevoel, direct vanuit je hart, vanuit bewuste energie is praten heel goed. Echter, omdat jouw onderwerp voor jou beladen is met emoties, gedachten en met andere onbewuste energie is de kans groot dat je praat vanuit je verstand.
Je kunt met mijn informatie en oefeningen vanaf nu de juiste bewuste aandacht gaan geven aan jouw probleem.

We gaan jouw probleem de juiste aandacht geven door naar de pijn, door naar het rotgevoel te gaan wat je voelt in je lichaam. We gaan ons richten op jouw lichaam, op jouw energieveld, op jouw ziel. Daar waar de pijn zit, daar zit het aandachtspunt, de leegte. Ik heb voor jou een geleide oefening gemaakt waarmee we onze aandacht gaan richten op die plek in jouw lichaam waar jij je rotgevoel, je pijn over jouw probleem voelt. Tot nu toe maakte je van die pijn veel gedachten en verhalen in je hoofd. Nu gaan we direct naar de bron van de pijn.

Je ogen zijn de spiegel van je ziel. Je lichaam is de uiting van je ziel. Je lichaam liegt nooit, kun je hetzelfde van je verstand zeggen?
Als je je rot voelt over dat hij niet voor jou kiest, waar voel je de pijn hiervan?
Yep, in je lichaam. Waar voel je het verdriet, frustratie, irritatie, onzekerheid hiervan? In je lichaam.

Je voelt het in je lichaam, dus daar moeten we zijn, daar wordt jouw aandacht naartoe getrokken.
Tot nu toe maakte je van die gevoelens nog meer gedachten en verhalen, maar dat helpt niet.
Al die gedachten en al die gevoelens hebben een verhaal gevormd, het verhaal van jou en de man die niet voor je kiest. Het verhaal is het verhaal geworden en je trekt nieuwe situaties aan om dit verhaal te versterken. Als je echt verandering wilt in het verhaal moet je het verhaal loslaten en ook beseffen dat je verstand en je ego het niet voor je gaan regelen.

Even tussendoor…
Het gaat om jou, het gaat erom dat jij geholpen wordt bij het probleem wat je nu hebt; Je hebt iets met een man en je wilt graag de volgende stap zetten, maar hij wil die volgende stap niet zetten. Hij kiest maar niet voor jou. Daar zijn we hier mee bezig. Ik kan me voorstellen dat je soms denkt dat we een beetje afdwalen, maar alles wat ik je vertel kan je helpen met jouw praktische liefdesprobleem. Jouw buitenwereld laat jou zien en voelen wat jij in je binnenwereld hebt. Ik vertaal jouw buitenwereldprobleem naar jouw binnenwereld. Verander je binnenwereld en je buitenwereld verandert met je mee.

The Greater Intelligence.
The Greater Intelligence, Het Grote Geheel, jouw bron. Allemaal namen voor hetzelfde begrip. We waren bezig met de nummer 3 wat jou enorm zal helpen jezelf weer helemaal te zijn, ook in je liefdesleven en in je relatie tot de man in kwestie.
Tot nu toe heb heb je veel zaken in je leven proberen te regelen met je verstand, met je onderbewustzijn en met je ego. Dat heeft niet echt lekker gewerkt, toch?
Duwen, trekken, controleren, beheersen, sturen, allemaal erg vermoeiend en evengoed werken die kerels niet mee.

Je kunt vanaf nu gebruik gaan maken van The Greater Intelligence, van Het Grote Geheel, van jouw bron. Allemaal namen voor hetzelfde begrip.
Om je uit te leggen wat The Greater Intelligence is, vertel ik je nu eerst even een stukje basisfilosofie wat ik Het Grotere Plaatje heb genoemd.

Een stukje basisfilosofie.
Ik ga je nu de basis vertellen van mijn filosofie. Dit is Het Grotere Plaatje van waarom wij tegen dingen aanlopen in ons leven waar wij een rotgevoel van krijgen, in jouw geval dus die man die niet helemaal voor jou kiest. In de andere onderwerpen op deze site staat dit verhaal ook, maar dan weer van een andere kant benaderd. Ik raad je aan om de andere theorie ook te lezen, dan wordt het plaatje nog duidelijker .

Schrik niet, we gaan even heel ver terug in de tijd…

Ooit, heel lang geleden was jij als energie nog deel van HGG. Je was nog geen mens, je was nog geen ziel, je was toen nog als energie nog deel van Het Grote Geheel. Toen je deel was van HGG had je contact met alles en iedereen. In Het Grote Geheel was er compleetheid, volledige innerlijke rust en verbondenheid met alle andere energie. In HGG had je contact met alles, met alle andere energie.
Je was zowel vrouwelijke als mannelijke energie en hierin was er perfecte balans.

In het Grote Geheel was er volledige verbondenheid.

Toen werd het tijd voor een individuele missie en werd je als energie afgesplitst van HGG. Je werd eruit gezet en je ging van compleetheid naar incompleetheid, je ging van volledige innerlijke rust naar spanning en je ging van totale verbondenheid naar afgescheidenheid en individualiteit. Het moment dat je afgesplitst werd van Het Grote Geheel was redelijk traumatisch.

Nu ben je individuele energie ofwel een individuele ziel met een lichaam. Vanaf het moment dat je individuele ziel werd en geen deel meer was van HGG heb je toch altijd de mogelijkheid gehad om contact te hebben met Je Bron, met HGG. Als individuele ziel blijft er als het ware altijd een verbinding met je bron openstaan. Je kunt dit zien als een hele goede telefoonlijn met je bron. Nu kun je dus ook gewoon goed contact hebben met je bron. Contact hebben met je bron, met HGG heb je door je aandacht naar binnen te richten. Je richt je aandacht naar binnen door je aandacht op je gevoel in je lichaam te richten. Richt je je aandacht echter niet op je binnenwereld, dus op je gevoel maar vooral op de buitenwereld, dan verlies je langzaam maar zeker het contact met jezelf. Des te meer jij je richt op je buitenwereld, des te slechter het contact met jezelf, met je bron.

Nu, op dit moment voel je je alleen omdat je waarschijnlijk erg gericht bent geweest op de buitenwereld. Je hebt je gericht op de buitenwereld en als er dan een stilte valt dan voel je het niet verbonden zijn met je binnenwereld. Als het lawaai van de buitenwereld stopt kom je in de stilte van je binnenwereld. Is jouw contact met je binnenwereld slecht, voel je ineens dat slechte contact en dat is het gevoel van eenzaamheid. Slecht contact voelen is de leegte, is het aandachtspunt voelen.

Je voelt de leegte in jezelf en dan heb je de neiging om die leegte te willen opvullen met mensen uit de buitenwereld. De leegte in jezelf wil je dan opvullen met iets buiten jezelf. Je kunt nu met 1000 mensen in de kroeg gaan staan maar dat zal alleen maar heel kort even voor afleiding zorgen. De pijn die je nu voelt is bedoeld om jou te laten voelen dat het niet goed voor je is om het contact met jezelf te verliezen, in welke situatie dan ook. Altijd als jij emotionele pijn en een rotgevoel voelt, heeft dit de bedoeling om jou je aandacht te laten richten op datgene wat pijn doet. Emotionele pijn is bedoeld om jouw aandacht te trekken en als jij dan inderdaad jouw aandacht gaat richten op die pijn die je in jezelf voelt, dan doe je precies datgene waar jouw pijn voor bedoeld is. Je luistert dan naar je lichaam en naar je gevoel en je gaat aandacht besteden aan een van de aandachtspunten in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Jij kunt jouw probleem met jouw liefdesleven vanaf nu aan gaan pakken door te werken aan jouw binnenwereld, en daar kan ik je bij helpen.

Op het moment dat het voor jou tijd wordt om aandacht te besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling zul je de juiste impuls ofwel hint krijgen. Emotionele pijn en een rotgevoel zijn hints om naar jezelf en je binnenwereld te kijken.
De hele situatie met de man in kwestie is een impuls om naar jezelf te kijken, om naar binnen te gaan. De oplossing ligt altijd in jezelf. De oplossing, de antwoorden liggen altijd in jezelf. Waarom? Omdat jij als energie, als ziel nog steeds verbonden bent met alle andere energie, met alle andere zielen en jij eigenlijk nog steeds deel bent van Het Grote Geheel. Werk jij aan jezelf, in jezelf, werk jij aan Het Geheel. Werk jij aan Het Geheel, werk je dus indirect ook aan de energie van de man in kwestie.
Probeer je dit in de buitenwereld, door eindeloos praten, trekken en duwen dan moet je eerst door zijn verstandelijke, onbewuste filters heen en dat gaat je niet lukken. Dan zul je stuiten op al zijn eigenwijsheid, angsten, gedachtepatronen en alle andere weerstand die er in hem zit. Werk je aan jullie situatie door je op je binnenwereld te richten, hoef je alleen door je eigen weerstand heen en dat is een stuk makkelijker als jij graag genoeg wilt.

Bewustwording: Het verhaal wat je nu hebt gelezen helpt jou bij jouw bewustwording. Dit verhaal maakt kennis in jou los, je herkent bepaalde dingen, je laat bepaalde weerstand los, er gaat bepaalde energie weer stromen. Als je wilt, als je voelt dat het goed is, kun je dit stuk en andere verhalen op mijn site meerdere keren lezen. De woorden blijven hetzelfde, maar het kan zijn dat diezelfde woorden en de energie die erachter zit iedere keer een beetje kennis en energie in jou losmaken. Ik raad je aan de andere onderwerpen op mijn site ook te lezen en de andere oefeningen ook te doen. Het zijn verschillende onderwerpen, maar alle theorie en alle oefeningen wijzen uiteindelijk naar hetzelfde; Naar jezelf, naar je bron, naar jouw verbondenheid.

Met bewustwording maken we bewuste energie los in jouw lichaam.
Ditzelfde gaan we doen met de geleide oefening.

De oefening;

Dit was even voldoende theorie voor dit onderwerp. Wat gaan we doen in de oefening: In de geleide oefening die bij dit onderwerp hoort gaan we ons richten op jouw lichaam. Jij hebt af en toe of best vaak een bepaald gevoel bij jouw issue; De man die niet voor jou kiest. Dat gevoel kan een rotgevoel zijn, het kan een gevoel van onzekerheid of verdriet zijn. Het maakt niet uit wat voor gevoel dit is, jij weet het beste wat dit onderwerp, jouw issue in jou losmaakt.

In de oefening gaan we voelen waar in jouw lichaam, op welke plek in jouw lichaam jij jouw rotgevoel, jouw pijn, jouw weerstand kunt voelen. Het beste moment om aan een rotgevoel te werken is als je dat rotgevoel duidelijk kunt voelen. Daarom heb ik deze oefening ook gemaakt, zodat je op het moment dat je je rot voelt over jouw kwestie, jij meteen deze oefening kunt doen. Op het moment dat de pijn zich laat zien staat de deur open en kun je er makkelijk bij. Het moeilijke is natuurlijk als je geen hulp hebt, je niet mee te laten slepen door dat rotgevoel en door de gedachten en verhaaltjes die dan snel naar boven komen.

Daar helpt het opmerken je bij. Je merkt op dat er een rotgevoel of negatieve gedachte omhoog komt en je weet dat dit het juiste moment is om even voor jezelf te gaan zitten. Je luistert dan naar mijn stem die jou begeleidt en vertelt wat je moet doen en daardoor hebben al die gedachten weinig kans om jou mee te nemen.

Je luistert dan naar mijn stem en we gaan dan met jouw bewuste aandacht naar die plek in jouw lichaam waar jij jouw rotgevoel, jouw weerstand voelt.

De Magie.

Richt jij jouw bewuste aandacht op dat moment, onder begeleiding van mij, op dat rotgevoel, op die plek in je lichaam, dan kan The Greater Intelligence, jouw bron, Het Grote Geheel door jouw bewuste aandacht heen aan jouw energieveld werken. Jij richt jouw bewuste aandacht, en door die link, door die glasvezelkabel kan de enorme zuivere en onmeetbare kracht van TGI heen zijn werk voor jou doen. Het kan zijn dat je dan ook inzicht of antwoorden krijgt over jouw onderwerp of over gerelateerde zaken. In jouw pijn, in jouw weerstand liggen de antwoorden voor die pijn, voor die weerstand. Alleen als het nodig is zul je antwoorden en inzichten krijgen. Mocht je inzicht krijgen, laat het op je inwerken en maak er geen verhaal van, die heb je genoeg.

De Stilte.

Alle antwoorden liggen in De Stilte. Alle antwoorden liggen in De Stilte in jou.
Met mijn oefeningen breng ik je dichter bij die stilte en weg van het lawaai in je hoofd. Met de stilte komt de rust, en een leuke man.

Ben je in de Stilte, is er stilte en rust in jou, dan wordt je weer helemaal jezelf en als jij weer helemaal jezelf wordt dan ben je onweerstaanbaar voor de man die bij jou past.

Deze tekst van dit onderwerp wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld.
Nu heb je even voldoende theorie gehad en wordt het tijd voor actie.
Door nu de oefening te doen onderneem jij actie en geef jij jouw gevoel de juiste aandacht.

[/show_if]