Stress door relaties en liefdesproblemen

Wil je je echt verbinden met een ander, dan zul je je eerst echt moeten verbinden met jezelf, jezelf weer worden. Pas als jij in de liefde weer helemaal jezelf wordt, kun jij als een magneet de man en de relatie naar jou toe gaan trekken die echt bij jou passen. Wil jij de man die echt bij jou past en wil jij dus weer helemaal jezelf worden dan kan deze site veel voor jou betekenen.

Een relatie met iemand hebben kan het beste in je omhoog halen, maar helaas soms ook het slechtste en dat heb je waarschijnlijk zelf al ervaren. Als het zo is dat jij op dit moment minder leuke of te stille tijden hebt in je liefdesleven dan kunnen mijn informatie en geleide oefeningen zeker iets voor je betekenen. Je liefdesleven is niet top en je wilt van die situatie en van dat rotgevoel af. Als jij met jezelf aan de slag gaat dan kun je vanaf nu ook het beste in jezelf en in jouw buitenwereld naar boven gaan halen.

Ik heb voor verschillende relatie-onderwerpen uitgebreide uitleg en geleide oefeningen op maat gemaakt waarmee jij verder kunt komen. Over jezelf lezen of luisteren naar mijn stem die vertelt over het onderwerp wat jou bezighoudt, de laatste tijd. Wat je nu erg goed kunt gebruiken is de juiste informatie die het juiste in jou los kan maken. Je hebt de antwoorden en inzichten die jij nodig hebt al in je, het moet alleen nog losgemaakt worden. Er zit iets en het wil eruit maar je weet niet hoe. Bewustwording, wakker worden, meer uit jezelf en uit je liefdesleven gaan halen. Uiteindelijk echte verbondenheid met jezelf en met de man hebben die bij jou past. Helemaal jezelf worden, dan wordt je ook onweerstaanbaar voor de man die bij jou past.

In de artikelen die ik schrijf en in de stukjes die je hieronder kunt lezen raak ik de verschillende onderwerpen aan en kun je jezelf herkennen in wat ik schrijf. Mocht je diep van binnen voelen dat mijn informatie bij je past dan kun jij aan de slag met het uitgebreide verhaal wat ik over ieder onderwerp heb geschreven. In het uitgebreide gedeelte leg ik je alles uit over jouw onderwerp van interesse en kun je een audio oefening doen waarin ik jou meeneem naar de antwoorden en de rust die jij wilt in jouw onderwerp.

Eventjes een kleine uitleg over mijn benadering; Je voelt je minder goed of misschien zelfs heel erg slecht en je wilt je weer beter voelen. Alle emotionele pijn en rotgevoel wat een relatie omhoog trekt is er niet voor niets. Als jij ergens in jouw relatie tegenaan loopt gaat dat (voor minimaal 50%) over jou. Als je in je leven ergens tegen aan loopt wat pijn doet, dan zit die pijn in jou en moet jij daar iets mee doen. Doe jij het juiste met datgene waar jij tegen aan loopt, dan is er, ook voor jouw liefdesprobleem een betere oplossing dan dat jij je had kunnen voorstellen. Verander jezelf en jouw wereld verandert met je mee. Verander je binnenwereld en jouw buitenwereld zal er ineens heel anders uitzien.

Emotionele pijn en een rotgevoel komen nooit voor niets en helemaal niet in je liefdesleven of in een relatie. Ellende en een ongelukkig gevoel in je relatie is vaak iets wat langzaam maar zeker groeit en vaak zie je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Ik kan jou helpen om inzicht, antwoorden en een verbetering in je liefdesleven te krijgen. Of je nu nog single bent of dat je al een relatie hebt. Je kunt nu naar het relatie-onderwerp gaan wat jou interesseert en ook daar geef ik je voor ieder onderwerp weer een korte uitleg.