Speciaal voor jongeren: stress en ontspanning

Onderwerp: Je weet niet wat je wilt.

Je weet niet wat je wilt en daar baal je van. Jij, of de mensen om je heen maken zich hier druk over en dat helpt al helemaal niet. Je weet niet wat je wilt en je weet eigenlijk ook niet hoe je dit ooit wel gaat weten.

Het maakt niet uit om welk onderwerp het gaat; Of het nu is welke richting je uit gaat met je studie of iets heel anders. Niet weten wat je wilt is erg frustrerend en zorgt voor onrust. Onrust in je binnenwereld en onrust in je buitenwereld.

Het is logisch als je op een gegeven moment weg wilt vluchten van het onderwerp en helemaal geen zin hebt om steeds dezelfde vragen van mensen om je heen te beantwoorden. Je zou wel willen maar je weet het gewoon niet. Helemaal balen als andere mensen om je heen wel weten wat ze willen. Maakt niet uit, jouw tijd komt nog wel en als je het op de juiste manier aanpakt zul je het beter krijgen dan dat je het ooit had kunnen bedenken.

Wat jij wilt is al bekend. Wat jij wilt weet je al alleen kun je er op dit moment nog niet bij. Ja, je kunt relaxen want ik zeg het je nogmaals; wat jij wilt in jouw onderwerp weet je al. Alle antwoorden die je nodig hebt zijn er al en sterker nog, ze zitten in jou, klaar om naar boven te komen…op het juiste moment.

Klik hier om er achter te komen!