Relatiebreuk

Relaties: 112-relatiebreuk; je partner is bij je weggegaan.

Je bent door je partner aan de kant gezet, en je voelt pijn. Deze pijn van jouw liefdesverdriet gaat heel erg diep en het kan voelen alsof je een nacht in een draaiende betonmolen hebt geslapen. Je praat met je vriendinnen of vrienden en ze geven je meestal helemaal gelijk. Vaak heeft je ex het natuurlijk gedaan en hij of zij komt daar nog wel achter.

Eigenlijk is datgene wat je nu het allerliefste wilt; Je ex terug. Hij of zij is er niet meer en je mist hem of haar. Diepe pijn in je lichaam waar je niet tegen kunt vechten. Net zoals alle andere emotionele pijn komt deze niet voor niets. Des te groter de emotionele klap die jij krijgt van deze relatiebreuk, des te meer kun je van deze vervelende gebeurtenis leren. Niets is voor niets en vooral de grotere gebeurtenissen in je leven zijn bedoeld om jouw ogen open te doen.

Jij hebt emotionele pijn en een rotgevoel van wat er gebeurd is, dus de pijn en het rotgevoel zitten in jou. Erover praten met anderen geeft even verlichting maar uiteindelijk gaan anderen het niet voor jou doen.

Als jij echt verder wilt en bereid bent om met jezelf aan de slag te gaan dan kun je op deze website mijn uitgebreide verhaal lezen wat ik over dit onderwerp heb geschreven. Ik leg je uit waarom jouw pijn op dit moment zo diep is en wat jij het beste kunt doen om het snel weer beter te krijgen. Het is goed om te huilen, erover te praten, steun te zoeken bij de mensen in je omgeving, gelijk te krijgen in wat je allemaal van hem of haar vindt, je mag boos zijn en je mag je gekwetst voelen en je mag diepe pijn voelen. Dit alles is heel logisch en natuurlijk als je partner niet meer verder wil.
Naast dit alles adviseer ik je echter wel om ook te gaan zien en begrijpen waarom dit gebeurd is en wat deze ellende in jou los wil maken. Jij kunt heel veel leren uit deze zeer vervelende gebeurtenis en sterker nog; Jij kunt hier sterker uit komen dan dat je ooit bent geweest!

Lees dit goed; Je kunt hier sterker uitkomen dan dat je ooit bent geweest. Als je het juiste doet met de situatie waar je in bent beland. Ga met jezelf aan de slag en je hoeft niet van jezelf te verwachten dat je zelf precies weet hoe je dat kunt doen.

Met mijn verhaal kun je inzicht krijgen in jouw liefdesverdriet en op de momenten dat je je minder goed voelt kun je even achterover leunen en je mee laten nemen door een van mijn geleide oefeningen.

Deze geleide meditaties zijn ontspanningsoefeningen die ervoor zorgen dat jij je boosheid, onrust en verdriet veel makkelijker kunt loslaten. Als je relatie over is komt er een tijd waarin je heel veel vragen hebt en de antwoorden op al die vragen zul je veel makkelijker krijgen als jij zelf af en toe alle emoties even kunt loslaten.

Alle antwoorden liggen in jezelf, alle antwoorden liggen in de stilte. Als je af en toe stilte in jezelf kunt hebben, dan krijg je veel makkelijker de antwoorden op de vragen die jij hebt.
Misschien heb je nog veel uit te praten met je ex, misschien wil je nog veel zeggen. Mijn advies aan jou; zorg dat je eerst innerlijk rustig bent voordat je deze belangrijke gesprekken gaat doen. Schelden, tieren, gooien met huisraad kan lekker zijn maar leveren je uiteindelijk weinig op.

Als jij nu nog flink wat emoties voelt van wat er gebeurd is is het voor jou nu moeilijk om innerlijke rust, overzicht en objectiviteit te hebben.
Over dit onderwerp lezen, jezelf en de ander beter begrijpen, je hoofd even leegmaken, je emoties even loslaten kan zeer verhelderend werken voor een stap in de juiste richting, welke richting dat ook mag worden.

Op mijn website kun je uitgebreid verder lezen over jouw onderwerp en over de stappen die je nu kunt nemen om hier het allerbeste uit te komen. Vergeet niet; je hebt de kans om hier veel beter uit te komen dan dat het ooit is geweest. Wat je ook doet, doe iets, ga erover lezen etc.
Jezelf vreselijk zielig vinden mag, geen probleem want je bent ook een beetje zielig nu.

Je kunt twee dingen doen met de diepe pijn die je nu voelt;

1. Die pijn afreageren op de buitenwereld: Dat gebeurt toch wel. Zoals ik al zei, ga je gang. Praat uren over je ex met je vriendinnen. Scheld je ex zijn huid vol, knip je haar af, ga weer uit met je vriendinnen, huil schreeuw, noem het maar op. Je hebt diepe pijn en je zult er alles aan doen om bij die pijn weg te gaan. Je pijn uiten naar de buitenwereld kan heel lekker zijn.

2. Deze tweede mogelijkheid kun je langzaam maar zeker gaan oppikken. Vlucht niet weg van die diepe pijn, maar ga er juist naar toe. Jij hebt pijn. Het is jouw pijn. Die diepe pijn die je nu voelt zat er al en deze zat er zelfs al voordat jij jouw ex leerde kennen. Die diepe pijn is nu aangeraakt, is nu naar boven gehaald en die diepe pijn vraagt om jouw aandacht. Jouw lichaam, waar je de pijn kunt voelen vraagt om jouw aandacht. Vlucht je in de buitenwereld door meteen een andere man te nemen of jezelf tot je nek aan toe in de afspraken te zetten, geef je jouw diepe pijn niet de aandacht die het vraagt.

Datgene wat pijn doet in jou vraagt om jouw aandacht. Geef jij het jouw aandacht en ga jij er met jouw aandacht naartoe zul jij je heel snel veel beter voelen. Je verstand snapt hier nog geen ene r..t van en dat hoeft ook niet. Ik ben niet geinteresseerd in wat jouw verstand zegt, ik ben geinteresseerd in wat jouw lichaam nu zegt. Jouw lichaam zegt; geef me aandacht en dat is precies datgene waar mijn theorie en oefeningen jou mee kunnen helpen. Luister naar je lichaam, je lichaam liegt nooit.

De diepe pijn die je nu voelt is de leegte die jouw ex jarenlang heeft opgevuld en nu heeft achtergelaten.
De diepe pijn die je voelt is de leegte in jou. Die leegte is jouw aandachtspunt. Die leegte is datgene wat niet goed doorstroomt, de weerstand in jouw ziel.

Voelt mijn informatie goed voor jou kun je uitgebreid verder lezen over en luisteren naar mijn verhaal en oefeningen die gaan over jou, je ex, jouw relatiebreuk, jouw ontwikkeling en jouw weg naar een veel beter leven. Ik heb in het uitgebreide gedeelte 16 pagina’s geschreven, alleen over dit onderwerp en een aparte geleide audio oefening gemaakt die jou helpt met jouw pijn en met datgene wat jou nu zo bezighoudt.


Klik hier om meer te lezen over jouw relatiebreuk en over wat jij nu het beste kunt doen of meld je aan middels onderstaande knop.