Piekeren, je zorgen maken en analyseren

Iets houdt jou de laatste tijd bezig en je piekert, je maakt je zorgen en je analyseert. Hoe veel je er ook over piekert, nadenkt en erover analyseert en praat met vrienden of vriendinnen, de oplossing lijkt niet dichterbij te komen. Omdat je niet weet wat je moet doen voel je je machteloos. Je zit vast en je ziet even geen mogelijkheden meer, noch de bomen door het bos. Jouw onderwerp geeft je een rotgevoel en daar wil je vanaf. Het is niet belangrijk dat je alles wat hier staat meteen begrijpt met je verstand. Lees het en voel of het jou kan helpen, dat is veel belangrijker.

Het maakt niet uit wat het onderwerp is waarover jij piekert, je zorgen maakt of veel nadenkt, ook voor jouw probleem is er een oplossing waar jij uiteindelijk alleen maar beter van wordt. Dit zeg ik niet voor de vorm, dus nogmaals, ook voor jouw probleem is er een oplossing die beter is dan dat jij je voor kunt stellen. De allerbeste oplossing voor jouw probleem is er al en als je het juiste met deze uitdaging doet, dan zal jij er alleen maar op vooruit gaan. Het onderwerp wat jou nu bezighoudt en jou nu een rotgevoel geeft, voelt nu nog als een blok aan je been maar is alleen bedoeld om jou verder te brengen.

In jou zit er al een oplossing voor het onderwerp wat jou nu bezighoudt. De oplossingen en antwoorden voor jouw probleem zijn er al, alleen kun je er nu nog niet bij. Je kunt er nu nog niet bij omdat het eerst nodig is om jou de pijn en het rotgevoel te laten voelen wat bij jouw probleem hoort. Deze oplossing, deze antwoorden zijn beter dan dat jij je nu kunt voorstellen en zoals ik al zei, doe jij nu het juiste met het rotgevoel wat jouw onderwerp je geeft, dan kom je er beter uit dan dat je er ooit in bent gegaan. Jij ziet jouw probleem nu misschien als iets wat jou in de weg staat om je leven zorgeloos te leven. In deze theorie ga ik je uitleggen dat deze uitdaging jou juist zal helpen je leven nog zorgelozer te leven dan dat je ooit hebt gedaan. Blijf je doen wat je altijd hebt gedaan en blijf je piekeren, je zorgen maken en analyseren, dan zal er weinig veranderen.

De oplossing en de antwoorden die jij nodig hebt zijn er al en deze zitten in jou. De informatie die jij nodig hebt, de hulp die jij nu heel goed kunt gebruiken is er ook al en wacht op jou om het juiste te doen zodat dit allemaal naar je toe kan gaan komen. Je hoeft met je verstand nu niet te snappen waar ik het over heb en met je verstand hoef je nu ook nog niet te weten waar ik naartoe wil. Het enige wat voor jou belangrijk is, is dat je diep van binnen voelt dat mijn informatie goed voor jou is en jou zal helpen verder te komen. De allerbeste oplossing voor het onderwerp waar jij nu nog over piekert en waarover jij je nu nog zorgen maakt gaat ook niet uit je verstand komen en anderen gaan dit ook niet voor jou bedenken. Nadenken helpt helemaal niets, sterker nog, het zal de oplossing alleen maar tegenwerken.

Je verstand vindt het waarschijnlijk vervelend dat ik vaag blijf over wat je moet doen. Dat mag. Ik heb ook liever dat je leest met je gevoel i.p.v. met je verstand. Veel belangrijker is dat ergens diep in jou iets zegt dat mijn informatie zal bijdragen aan de oplossing. De oplossing gaat dus niet uit jouw verstand komen maar uit je gevoel. Jouw onderwerp, jouw probleem geeft je een rotgevoel en achter dit rotgevoel wat omhoog komt als je nadenkt over, piekert over, analyseert over jouw onderwerp, zit de oplossing. Het rotgevoel zit ergens in je lichaam en daar waar dit rotgevoel zit, daar zit de weerstand. Daar waar de weerstand in jou zit daar zit de oorzaak van jouw huidige probleem. Energie die niet goed doorstroomt, weerstand dus. Daar waar de weerstand in jouw lichaam zit, daar op die plek in je lichaam waar jij het rotgevoel voelt wat bij jouw onderwerp hoort, daar zit ook de oplossing. Het rotgevoel is weerstand en op die plek is ook de oplossing.

In deze theorie ga ik je vertellen over piekeren, je zorgen maken en analyseren. Ik geef je theorie en ik vertel je over mijn eigen basisfilosofie en deze informatie kan jou helpen met jouw bewustwording. Bewustwording is het steeds wakkerder worden en steeds beter met je gevoel gaan zien en begrijpen hoe het werkt. Aan de hand van mijn basisfilosofie laat ik je zien dat je niet voor niets tegen jouw probleem aanloopt en dat je probleem je zelfs kan helpen er beter van te worden. Jouw probleem kan je helpen bewuster te worden.

Ook ga ik je vertellen over wat je verstand, veel nadenken, piekeren, je zorgen maken en analyseren met je doen zodat je je rot voelt.

Natuurlijk ga ik je uitleggen wat je dan wel kunt doen aan het probleem wat jou nu nog doet piekeren en nadenken. Ik leg je uit waarom je dit kunt doen en op mijn website heb ik een oefening voor je waarin je mijn stem kunt volgen en ook leert de oefening zelf te doen.

Het is niet mijn bedoeling jou alleen te helpen met datgene wat jou nu op dit moment bezighoudt. Het is mijn bedoeling om je informatie te geven waarmee je ook andere, toekomstige problemen waar je vanaf nu tegenaan loopt, veel makkelijker op kunt lossen.

Log nu in voor de uitgebreide theorie en geleide oefeningen.
Klik hier om je te registreren.