Op de verkeerde mannen vallen

Wachten op berichtjes van je vriend

…en je bent er zo langzamerhand wel klaar mee. Verliefdheid, spanning en hartstocht in het begin maar altijd weer ellende, verdriet en een rotgevoel in het midden en aan het einde.
Of je nu op mannen valt die echt fout zijn of dat je je draai niet met ze kunt vinden, maakt niet uit. Het gaat erom dat het iedere keer op hetzelfde uitdraait; een rotgevoel in je relatie en alles behalve liefde. Misschien heb je nu nog wel een relatie met een man die eigenlijk niet goed voor jou is. Geeft niet, er is hoop, ook voor jou.

Als je hard genoeg wilt kun jij ervoor zorgen dat jouw liefdesleven veranderd in de goede richting. Herken jij deze uitspraak van “collega” vrouwen?; “Waarom kan ik toch niet gewoon op zo’n lieverd vallen?!!” Vrouwen die op verkeerde mannen vallen, voelen zich niet aangetrokken tot lieverds. Lieverds, lieve mannen zijn lief en doen er alles voor om hun vrouw te pleasen. Sommige vrouwen, die het beu zijn om weer met een verkeerde man te gaan, proberen dan wel een relatie met een lieverd tussendoor, maar uiteindelijk doet dit het niet voor ze, er mist iets. Wat er in een lieverd mist voor de vrouw die op de verkeerde mannen valt, is dat een lieverd niet datgene bij jou kan losmaken, kan aanraken wat losgemaakt, wat aangeraakt moet worden. Die verkeerde mannen weten die pijn, dat rotgevoel precies aan te raken, keer op keer.

Maar waarom voelt een vrouw zich dan toch aangetrokken door een verkeerde (of zelfs echt foute) man, ondanks dat ze na ruime ervaring WEET (met bewijzen) dat dit type niet goed voor haar is?? Dit is simpel. Als er emotionele pijn is, als er een rotgevoel is, is er iets te leren. Ook en vooral in intieme, intense relaties. Een vrouw valt op verkeerde mannen omdat er in die relatie iets valt te leren. De emotionele pijn en het rotgevoel wat naar boven wordt gehaald in die vrouwen door die verkeerde mannen betekent: Werk aan de winkel, je eigen winkel wel te verstaan!! Die verkeerde mannen kom jij tegen omdat die mannen jou iedere keer pijn doen en die mannen laten jou iedere keer die pijn zien die jij nog in je hebt; jouw aandachtspunten!!

Tegen problemen, uitdagingen, een rotgevoel en emotionele pijn aanlopen is tegen jouw aandachtspunten aanlopen. Aandachtspunten voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Of het nu op je werk, in je familie of in je relatie is dat je tegenslagen en flink ongemak voelt maakt niet uit; het komt allemaal op hetzelfde neer; tegen pijn aanlopen is tegen een aandachtspunt aanlopen waaraan jij kunt werken. Iedere keer tegen de verkeerde mannen aanlopen is iets waar jij heel goed aan kunt werken en voorgoed achter je kunt laten.
Werk jij aan het aandachtspunt wat achter die pijn ligt die die mannen bij jou iedere keer omhoog halen, dan heb jij ook geen reden meer om die verkeerde mannen tegen te komen.

Jij kunt nu besluiten je liefdesleven te verbeteren. Zie je jezelf de komende 5 jaar dezelfde relatie, dezelfde problemen, dezelfde mannen tegenkomen als je nu tegenkomt? Zie je jezelf de komende 5 jaren hetzelfde gezeik met die kerels hebben? Wil jij je leven weggooien of wil je je leven mooier maken?
Je hoeft niet meteen drastische maatregelen te treffen en je verkeerde man gestrekt het raam uit te werken, begin gewoon relaxed vandaag met de beslissing dat jij de relatie wilt hebben met een leuke aantrekkelijke man waar je echt iets aan hebt.
Of je nu nog een relatie hebt met een man waar het niet echt mee lukt of dat je nog single bent, je kunt nu beginnen. Voordat je naar andere mannen gaat en wilt kijken, moet je eerst goed naar jezelf kijken.

Het allerbelangrijkste is willen, hard genoeg willen. Alleen als jij zelf hard genoeg wilt en jezelf durft te confronteren met je huidige situatie; hoe sta ik er op dit moment nu eigenlijk voor en wat wil ik veranderen; kun jij echt vandaag beginnen met het creëren van een veel beter en leuker (liefdes-)leven. Er is werk aan de winkel en als jij bereidt bent je eigen winkel te verbouwen dan zal de juiste klandizie naar je toe komen. Hiermee bedoel ik niet dat je alleen de voorgevel van je winkel moet verbouwen, alhoewel dat ook een boel klandizie trekt… (Mmm… grapje van een manman)
Het wordt tijd dat je gaat werken aan de binnenkant, het interieur, jezelf, je ziel.

Als jij echt wilt en voor jezelf nu de intentie neerzet dat jij vanaf nu aan jezelf wilt werken om het veel beter te krijgen zal de juiste informatie en zullen de juiste mensen op jouw pad komen. Relax en voel zelf of ik iets voor jou kan betekenen. Laat dit rustig op je inwerken en als het iets voor jou is zul je dit voelen. Alleen jij weet diep van binnen wat goed voor jou is.
Het feit dat je op deze site terecht bent gekomen en dit leest zegt eigenlijk het belangrijkste; ergens diep van binnen wil jij verder. Verder dan waar je nu bent. Je neemt geen genoegen meer met hoe het tot nu toe is geweest. Heel goed.

Voor het onderwerp relaties heb ik op deze website voor verschillende onderwerpen uitgebreide theorie geschreven met daarbij ook geleide oefeningen. In de theorie kun je lezen over jezelf en over de dingen waar jij tegen aan loopt in de liefde. Ik heb hier ook mijn basisfilosofie op gezet waar ik veel van mijn bevindingen op baseer, erg interessant. Je kunt over jezelf en o.a. over het onderwerp “op verkeerde mannen vallen” lezen.
In de oefeningen begeleid ik je met mijn stem en help ik je (relatie-) stress en spanning los te laten en kun je je opladen met nieuwe verse energie en inspiratie voor de verandering van jouw leven.

De informatie die jij op mijn website kunt lezen over het onderwerp relaties en over persoonlijke ontwikkeling, samen met de geleide meditaties en de ontspanningsoefeningen zullen jou een deel van het inzicht en de bewustwording kunnen geven die jij nodig hebt om nu echt een nieuwe richting in te slaan.

Het komt allemaal neer op weer helemaal jezelf worden. Ben je helemaal jezelf, trek je de man naar je toe die bij jou zelf hoort. In de liefde ben jij niet helemaal jezelf geweest, en heb je naar je toe getrokken wat niet bij jou past. Dat maakt de ellende en dat maakt je ongelukkig.

Ik wens je veel succes met je liefdesleven en ik hoop dat mijn informatie jou verder zal brengen.

Klik hier om de uitgebreide artikelen te lezen en de geleide audio’s te beluisteren.

Klik hier om je te registreren.

[show_if has_one=”Member 1″]

[/show_if]