Leren creëren | Je eigen leven bepalen

In dit stuk ga ik je vertellen hoe je voor jezelf kunt creëren.

Wat bedoel ik hiermee? Ik bedoel hiermee dat jij zelf kunt gaan kiezen wat er op jou af gaat komen in jouw leven. Hoe je je eigen leven kunt bepalen.

Jij creëert constant je eigen leven en wat er op je af komt. Jij leest mijn website, jij bent geïnteresseerd in mijn informatie omdat er in jouw leven iets is wat nog niet helemaal lekker loopt.
Als er iets is in je leven wat jou een rotgevoel en/of emotionele pijn geeft en dus jouw issue is, dan heb jij dit ook zelf neergezet. Niet bewust. Je hebt hier niet zelf bewust voor gekozen, maar onbewust.

Is jouw issue, is jouw onderwerp emotioneel beladen en denk je hier veel over na, dan is de kans groot dat jouw onbewuste energie als een magneet mensen en situaties naar jou toe heeft getrokken die dit rotgevoel versterkten.

De onbewuste energie in jou creëert dus de situaties en mensen die mbt jouw onderwerp, jouw issue naar jou toe komen.

Wat is jouw onbewuste energie? Jouw denken, de verhaaltjes in je hoofd, je ego, je onderbewustzijn en je pijnlichaam.

Even een korte uitleg:

Denken; De gedachten die gaan over jouw issue zijn veelal negatieve gedachten. Ben je in een onderwerp in je leven niet jezelf, sla je aan het denken, omdat je niet kunt voelen wat je het beste kunt doen. Als het gaat om jouw beladen onderwerp denk je vooral om te vluchten.

De verhaaltjes in je hoofd; Af en toe of misschien constant komen er verhaaltjes in je hoofd over jouw beladen onderwerp. Deze verhaaltjes komen automatisch en zijn vaak negatief. Als deze verhaaltjes ongestoord hun gang kunnen gaan nemen deze verhaaltjes jou al snel mee naar een rotgevoel en negativiteit.

Je ego; Je ego is constant op zoek naar emotionele veiligheid. Bevestiging, schouderklopjes, willen horen dat het goed komt, willen horen dat jij erbij hoort.
Je ego doet er alles aan om afwijzing te voorkomen. Je ego is constant bang. Deze angst trekt juist de uitkomst aan die niet gewenst is.

Je onderbewustzijn; Als je jezelf vergelijkt met een computer dan is jouw onderbewustzijn jouw emotionele software in combinatie met alle zintuiglijke waarnemingen die jij ooit hebt gehad.
Zintuiglijke waarneming + gevoel = programmering onderbewustzijn.
De oude, bestaande programmering van je onderbewustzijn bepaalt jouw reactie.

Je pijnlichaam; Dit is de verzameling pijn die jij in je ziel hebt zitten. Je pijnlichaam kun je zien als een apart energieveld van jou wat af en toe flink actief wordt als het gaat om de onderwerpen in jouw leven waarin je nog niet helemaal jezelf bent. Je pijnlichaam probeert zich constant te voeden met nieuwe pijn en trekt als een magneet nieuwe pijnlijke situaties naar jou toe.

Goed, al deze onbewuste energie heeft tot nu toe onopgemerkt de scepter gezwaaid als het gaat om de onderwerpen in jouw leven waarin het minder lekker loopt.

Vanaf nu kun je ook BEWUST gaan creëren wat jij naar je toe gaat trekken.

Wil jij je eigen leven bepalen? Je kunt zelf gaan kiezen wat jij naar je toe gaat trekken!

Hoe doe je dit?

Klik hier om je te registreren.


[show_if has_one=”Member 1″]

Door op te schrijven wat je wilt en dit op een simpele manier uit te spreken.

Een voorbeeld:
Als je graag een relatie wilt met een leuke man die goed bij jou past dan schrijf je dit op en dan spreek je het volgende uit;

“Ik creëer dat ik op het juiste moment een zeer aangename relatie krijg met een hele leuke man die goed bij me past.”

Nu is het zeer krachtig als datgene wat jij creëert ook zorgt voor/ bijdraagt aan de ontwikkeling van de VERBONDENHEID die jij met jezelf hebt.
Draagt datgene wat jij creëert bij aan het ontwikkelen en verbeteren van jouw verbondenheid met jezelf, wat het uiteindelijke doel is van iedere ziel, dus ook de jouwe.
Alles wat jij creëert dat niet bijdraagt aan jouw verbondenheid met jezelf zal niet bijdragen aan jouw geluk en aan een beter gevoel.

Een slimme om dus aan jouw creatie toe te voegen is in het geval van de leuke man vinden;

“Ik creëer dat deze relatie ook bijdraagt aan de ontwikkeling van de verbondenheid met mezelf en dat ik in deze relatie nog meer mezelf kan zijn.”

Hoe sterk is datgene wat jij neerzet?
De kracht van datgene wat jij creert hangt af van de mate waarin jij, na het uitspreken, aan het denken slaat over datgene wat je zojuist hebt neergezet.

Volgt er, meteen nadat je die leuke man besteld hebt, een gedachte die zegt “ja, maar is dat niet een beetje te veel gewenst” of “ik kan dit toch niet”, noem het maar op wat voor gedachte.

Welke creaties zijn dus heel sterk?

  • Dat zijn de creaties die je uitslireekt en daarna helemaal met rust laat en hun gang laat gaan.
  • Hou het simliel en just do it.
  • Schrijf dus in simliele bewoording oli wat jij wilt, oli lialiier.
  • Slireek dit uit in de vorm: “Ik creëer…”.
  • Laat het los, laat het zijn gang gaan, bemoei je er dan niet meer mee.
  • Laat Het Grote Geheel, The Greater Intelligence, jouw bron zijn werk doen en bemoei je er niet meer mee.
  • Wat hellit is je creatie neer te zetten en uit te slireken als je volledig rustig bent.

Succes met het creëren van je eigen leven.

[/show_if]