Je zit te wachten op zijn berichtje…

Wachten op berichtjes van je vriend

Dit artikel is voor de vrouw die graag sterk en onafhankelijk zou willen zijn maar het nog niet helemaal is. Dit artikel is voor diegene die het rotgevoel van het wachten beu is en nieuwsgierig is of het niet anders en vooral relaxter kan.

Je wacht op zijn berichtje. Je wacht wel vaker op zijn berichtje. Het is de normaalste zaak van de wereld en honderdduizenden vrouwen over de gehele wereld wachten met jou mee. Waarschijnlijk alle voetbalstadions in de gehele wereld gevuld met vrouwen die nu zitten te wachten op het “verlossende” berichtje van een man.

Hij is de man die jij wilt, je vindt hem leuk en je wilt hem. Hij is leuk. Toch geeft het ook een rotgevoel omdat, als je zit te wachten, het berichtje er nog steeds niet is. Het wel of niet piepen van een klein elektrisch apparaatje bepaalt jouw gemoedstoestand. Krijg je zijn berichtje, voel je je goed. Zit je op zijn berichtje te wachten en is het bericht wat binnenkomt van je moeder of collega, is het bijna irritant. (Tenzij je moeder allang dood is en een smsje van haar best speciaal is) Ik schrijf dit artikel voor alle vrouwen die het wachten eigenlijk beu zijn en meer willen weten. Vooral meer willen weten. Wil je verslaafd blijven aan de aandacht van die man die je stelselmatig te weinig aandacht geeft, stop dan nu met lezen en check je telefoon nog eens. Kansloos.

Dan, voor de vrouw die blijft lezen, ik ga jou zoveel mogelijk inzicht geven in waarom je op zijn berichtje zit te wachten en waarom jou dit niet verder gaat helpen. Natuurlijk wil je aandacht van de man die jij leuk vindt maar je wilt niet meer bedelen en van hem afhankelijk zijn voor jouw goede gevoel. Je wilt hem wel, maar niet op deze manier.

In dit uitgebreide artikel gaan we diep en en ver. Ik ga je veel vertellen en we gaan terug in de tijd maar het heeft wel allemaal te maken met jouw situatie nu; Wachten op berichtjes, wachten op aandacht. Ik blijf dus niet aan de oppervlakte, maar dat had je waarschijnlijk al begrepen.

Waarom zit je te wachten op zijn berichtje?
Omdat er iets in jou mist en dat wil je opvullen met zijn aandacht, met zijn berichtje, met zijn bevestiging. Er mist iets, iets voelt leeg.

Je wilt aandacht, je wilt bevestiging, je wilt horen dat hij je leuk vindt, dat jij voor hem DE vrouw bent. Dit alles is oké, bijna iedere vrouw wil dit van de man waar zij op valt. Iets in jou wil hem, iets in jou wil zijn smsje, zijn berichtje, zijn tijd en zijn aandacht. Je wilt het en je wilt het NU. Nununu.
Jouw mannen zijn meesters in het te weinig smsjes terugsturen. Te weinig en te kort. De mannen die te snel en te vaak antwoorden zijn niet interessant, dat zijn niet jouw mannen.

De man van wie jij aandacht wilt is interessant, de man die jou veel aandacht geeft niet meer.
Hoe lang kun je teren op een berichtje van degene die jij leuk vind? Hoe lang duurt het voordat je weer zit te wachten op het volgende berichtje?

Opvulenergie.
Hij is voor jou opvulenergie. Zijn aandacht is voor jou opvulenergie. Zijn smsje is voor jou opvulenergie. Wat vult het op? De leegte in jou, de onzekerheid in jou, datgene in jou wat om aandacht vraagt. Het gaat helemaal niet om hem. Het gaat om jou, het gaat over jou. Als jij helemaal zeker van jezelf zou zijn en helemaal jezelf zou zijn als het gaat om hem dan zou je niet zitten wachten, op hem. Je bent onzeker. Onzeker of hij jou wel leuk vindt. Ben je wel leuk?

Nou, ben je wel leuk genoeg? Vindt hij jou wel leuk, ben je wel lekker genoeg voor hem? Als hij jou leuk genoeg zou vinden dan zou hij toch wel sneller reageren? Ik ben een man, ik weet hoe mannen denken en doen en als hij jou echt leuk zou vinden, dan zou hij anders reageren. Waar een wil is, is een weg. Dus, nogmaals, ben je wel leuk genoeg voor hem?

De pijn die ik nu aanraak, het gevoel wat je nu voelt is de onzekerheid. De leegte, je wankelt, je weet het niet, je voelt het niet, je twijfelt. Geen vaste grond onder je voeten.
Je bent onzeker. Over hem ben je onzeker. Over sommige andere dingen niet maar deze man maakt je nog onzeker. Je doet er alles aan om niet onzeker over te komen naar hem, je wilt sterk zijn. Je weet dat je niet slap moet zijn. Als je eerlijk bent en alleen, zonder berichtje, ben je een volstrekt watje. Watje. Is niet erg, je durft het niet te laten zien. Je bent bang dat hij je dan niet meer wil, toch?
Onzekerheid, bastard.
Ik heb je even gepest en je de leegte laten voelen. En natuurlijk ben je leuk genoeg.

Wat is onzekerheid?
Onzekerheid in een bepaald onderwerp is het niet “jezelf” duidelijk kunnen voelen in dat onderwerp. Als je ergens veel zelfvertrouwen in hebt dan is het zo dat je niet eens hoeft na te denken over wat de volgende stap is in dat onderwerp of wat voor jou het beste is. Je weet gewoon van binnen wat in dat onderwerp het beste voor jou is en wat het beste bij jou past.
Je weet wat voor jou het beste is omdat je dat duidelijk voelt. Je “gut feeling” vertelt je precies wat je moet doen en waar je staat in dat onderwerp waarin jij je zeker voelt.
In de onderwerpen waarin jij veel zelfvertrouwen hebt ben je ook helemaal jezelf.
Je bent hierin jezelf, je vertrouwt jezelf omdat je jezelf kunt voelen. Jouw contact met jezelf, met jouw bron is heel sterk in dit onderwerp.

In de dingen waarin jij je onzeker voelt, voel je je vaak slecht. In de dingen waarin je onzeker voelt ben je ook niet helemaal jezelf. De dingen waarin jij helemaal jezelf kunt zijn gaan je makkelijk af en heb je veel zelfvertrouwen. In de dingen waarin jij nu al helemaal jezelf bent hoef jij niet eens na te denken over wat te doen, hoe het te doen en wanneer het te doen. Jij VOELT, jij WEET wat op ieder moment hierin het beste is. Je weet het gewoon. Je VOELT JEZELF en hebt onmiddellijk antwoorden. Je hebt hierin contact met je gevoel.
Onzekerheid is het jezelf niet goed en duidelijk kunnen voelen. Je voelt niet wat de echte JIJ zegt over dat onderwerp. Geen “Gut feeling” Onzekerheid is geen contact hebben met jouw echte JIJ. Onzekerheid is geen contact hebben met je bron, met DE bron.

Ben je onzeker in iets, kun je niet jezelf zijn in iets, dan kun je nog niet zuiver voelen wat het beste is voor jou om te doen. Als het gaat om deze man ben jij nog niet helemaal zeker van jezelf, anders zou je niet te vaak zitten wachten met het rotgevoel. Je weet dus niet goed wat het beste is voor jou om te doen als het gaat om deze man en als het gaat om smssen, mailen en bellen. Wat, wanneer, hoe vaak. Ben je in iets niet jezelf dan is dat onderwerp voor jou hoogstwaarschijnlijk “beladen”. Beladen met emoties en verhaaltjes. Beladen met verleden. Beladen met angst.
Omdat het een beladen onderwerp is, is de kans zelfs groot dat je precies de verkeerde dingen doet. De dingen die niet bij jou passen maar waarvan je denkt wat goed is. Waarvan jouw verstand en ego denken dat het goed is. En, jouw verstand en je ego gaan alles voor je doen behalve jou helpen.

Aandachtspunten.
Alles waarin jij geen contact met jezelf hebt, waarin je je onzeker voelt en waarin je niet jezelf kunt zijn is een aandachtspunt. Aandachtspunten in jouw persoonlijke ontwikkeling. Is heel normaal en deze heeft iedereen, hoe ogenschijnlijk goed het ook met anderen gaat. Het is de bedoeling dat je aan jouw aandachtspunten jouw aandacht geeft. Het aandachtspunt vraagt om aandacht door pijn te doen, emotioneel pijn. Loop je, vlucht je er van weg dan stel je uit en zal hetzelfde aandachtspunt terugkomen in een andere vorm of situatie. You can run but you can’t hide. Doe je het juiste met zo’n aandachtspunt, dan zul je hier absoluut beter van worden en kan een vervelende situatie 180 graden omdraaien in beter dan dat je het ooit hebt gehad.
Helaas is het ook nog zo dat deze onderwerpen in je leven steeds weer op je pad terugkomen. Je aandachtspunten, je onzekerheden. En ze komen terug inclusief bijbehorende emotionele pijn en rotgevoel. Sommige aandachtspunten worden aangeraakt door jouw liefdesleven. Die mannen die daarbij horen komen ook terug. Die mannen die jou veel te lang laten wachten, die mannen die maar 1 berichtje per week mogen sturen (klein sms abonnement?) zullen steeds blijven terugkomen. Wat je dus kunt doen als je een man voor het eerst ontmoet is vragen wat voor sms bundel hij heeft zodat dit niet de smoes kan zijn en controleren of hij een gezonde, goed ontwikkelde rechterduim heeft.
Grapje.

Onzekerheid. Onzekerheid is het jezelf niet voelen. Onzekerheid is geen goed contact hebben met jezelf, met je zuivere gevoel, met jouw bron. Jouw bron is DE bron. Die ene bron, daar ben ook ik deel van en daarom kan ik schrijven over jou. In mijn filosofie noem ik deze bron Het Grote Geheel. Hierover later meer.

Er is een leegte, een niet-verbondenheid in jou, een onzekerheid, een aandachtspunt, een zwakte. Allemaal termen voor het minder leuke gevoel als je zijn berichtje niet krijgt. Jij wilt dat hij jou aandacht geeft. Het aandachtspunt in jou wil aandacht en dat denk jij op te vullen met zijn aandacht. Het aandachtspunt in jou wat de basis is, wat de bron is van jouw rotgevoel tijdens het wachten, wil de juiste aandacht, JOUW aandacht.
Niet ZIJN aandacht, JOUW EIGEN aandacht.

Toch wil je hem…
Maar waarom is het dan zo dat jij hem zo aantrekkelijk vind, waarom VOEL je dan dat je HEM wilt, dat je juist ZIJN aandacht wilt?

Wil jij graag verder lezen in dit uitgebreide artikel en ook al mijn andere lange artikelen lezen, klik dan hier om naar het uitgebreide gedeelte te gaan. In dit gedeelte staat alles, inclusief audio oefeningen.

Wat je ook doet, gaan zitten wachten op aandacht van jouw man gaat je niet helpen en maakt je zeker niet aantrekkelijk voor jouw man. Pas als jij de verbondenheid met jezelf hebt hersteld, zul jij echte verbondenheid met een man kunnen voelen. En krijgen.

Dus; blijf je in die wachtkamer zitten en blijf je je afhankelijk opstellen van een ander of ga je begrijpen dat je zelf de eerste stap moet zetten.

Klik hier om je aan te melden en met jezelf aan de slag te gaan of klik op onderstaande knop “aanmelden”

Klik hier om je te registreren.

[show_if has_one=”Member 1″]

Hij is voor jou, voor jouw ziel zeer aantrekkelijk omdat hij precies past bij wat jij kunt leren. Hij is precies degene die jou kan laten voelen wat jijvoelt als jij op hem zit te wachten: pijn.

Hij is, volstrekt onbewust, in staat om jou de leegte in jezelf te laten voelen door wat hij doet; jou laten wachten. Hij kan jou laten wachten omdat jij op hem wilt wachten. In die wachtkamer voel jij die leegte, die pijn in jezelf.

Hij houdt je hongerig. Hongerig genoeg om pijn te willen lijden. Spiritueel gezien, Het hogere plan van jouw situatie is dat datgene wat jou jouw pijn kan laten voelen op jouw (liefdes)pad komt. Jij krijgt het juiste op jouw pad. Sterker nog, de grotere dingen waar jij tegen aan loopt, die jou pijn doen en waar je niet omheen kunt zijn perfect geregisseerd en perfect getimed voor jou. Hij kwam op jouw pad en hij is perfect voor jou, inclusief zijn irritante vermogen om jou te laten wachten.

Het kan zelfs zo zijn dat je hem woest aantrekkelijk vind maar tegelijkertijd weet dat hij geen blijvertje zal zijn. Wat jij, wat jouw ziel voelt in deze situatie is dat je op dit moment iets heel belangrijkst kunt leren van hem en met hem, maar dat hij, als jij je ontwikkelt, niet bij jouw echte, zuivere zelf zal passen. Dit voel je niet bewust maar ergens, diep van binnen weet je dit. Je weet het, alleen kan je verstand niet uitleggen waarom. Hoeft ook niet, vooral je verstand er buiten laten. Evengoed is hij dus goed voor jou op dit moment, als je maar scherp blijft en opmerkzaam blijft in wat er gebeurd. Je leeft gewoon je leven met hem maar je let wel op, je zet af en toe een stap terug om het grotere plaatje even te bekijken.

Wat gebeurd er met jou als je wel zijn berichtje krijgt?
Wat gebeurd er op de momenten dat hij lief voor jou is en je precies geeft wat je wilt hebben?

De leegte wordt opgevuld, het gat wordt gevuld, het gevaar is even geweken, je verstand is tevreden. Zie je wel, je bent wel mooi, je bent wel aantrekkelijk, je bent het wel waard. Joepieee!! Hij vindt me leuk!!!

Schijnzekerheid, schijnvertrouwen, schijnaandacht. Allemaal schijn, maar voor je verstand en je ego is het ruim voldoende. Voor je verstand en je ego loert er constant gevaar. Het grootste gevaar wat er voor deze twee loert is afwijzing. De ergste afwijzing voor een vrouw in de liefde is de afwijzing van de man die zij aantrekkelijk vind. Wijst hij haar af, dan bevestigd hij de leegte en de pijn die zij voelt.

Daarom ben je zo wankel en wil je je niet kwetsbaar opstellen; De man die jij aantrekkelijk vindt kan je afwijzen en kan je bevestigen. Waarin heb jij bevestiging nodig en ben jij tegelijkertijd zeer gevoelig voor afwijzing? In jouw aandachtspunt, in jouw zwakte, in jouw leegte, in datgene waarin jij jezelf niet kunt bevestigen en jezelf nog niet kunt voelen.

Alles wat van buiten komt, uit de buitenwereld waarmee jij jezelf probeert op te vullen is leeg. Even geeft het je een goed gevoel, even. Even heb je jezelf bedrogen maar al snel blijkt dat dat opvulmateriaal van slechte kwaliteit is. Het is leeg. Gebakken lucht, aangekocht door je verstand en je ego. Een steen in de doos. En er zat nog wel zo’n mooie verpakking om die doos!

Je had pijn en je voelde een leegte. Je kreeg een sms en je ineens stond er een kroontje op je hoofd; Jij werd ineens de prinses, WOW. Life is good and so am I.

De prinses stuurde meteen een lang bericht terug en voelde de verbondenheid met haar prins.

En toen was er stilte. Zucht. Wederom die stilte. En toen de eerste gedachte, de minder positieve gedachte. En de volgende ochtend werd de prinses wakker… zonder kroontje, zonder prinsessenjurk, zonder geweldig gevoel. Even kijken op de telefoon, misschien stond hij op stil. Geen berichtje. En het drama herhaalt zich. Langzaam maar zeker richting de wachtkamer en de emotionele afgrond.

De verhalen in je hoofd.
Terwijl je in de wachtkamer zit, samen met je telefoon, komen de verhalen in je hoofd.

Het is eigenlijk de normaalste zaak van de wereld geworden dat je de hele dag nadenkt. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Als je een man leuk vindt en je weer eens op zijn berichtje zit te wachten komen vroeg of laat die gedachten weer. Waarom stuurt hij niets terug. Waar zou hij nu zijn. Zou hij wel aan me denken? Zou hij het druk hebben? Maar hij had toch vrij? Heel veel gedachten. Die gedachten vormen samen een verhaal in je hoofd. Of zelfs meerdere verhalen. Helaas is het vaak zo dat het niet echt positieve gedachten of positieve verhalen zijn. Ga voor jezelf maar na; wat zijn de verhalen en gedachten die bij jou in je hoofd komen tijdens het wachten? Die gedachten en verhalen brengen automatisch de bijbehorende rotgevoelens met zich mee.

Dit is killing en het denken is ook de killer. De kans is zeer groot dat als jouw zwakte bij deze man ligt, en hij jou veel laat wachten, jouw verstand overuren draait. Je verstand gaat je hierin nooit helpen. In dit onderwerp is jou gekmaken het enige wat jouw verstand doet.

Hoe stop je al die negatieve gedachten?
Hoe stop je dit? Dit is niet makkelijk en het vergt veel discipline. Echter, als het jou lukt om je verstand en het vele denken aan te pakken, dan zal dit jou enorm veel opleveren.

Jij kunt die stroom van negatieve gedachten aanpakken door die gedachten op te gaan merken.

Tot nu toe konden die gedachten onopgemerkt hun gang gaan en jou richting rotgevoel slepen. Onopgemerkt is sleutelwoord hierin.

Onopgemerkt omdat jij het eigenlijk normaal vind dat die gedachten er constant zijn. Je bent, net als velen met jou, jouw gedachten geworden. Jij bent jouw gedachten. En daarom vind je die gedachten die constant in je hoofd zitten normaal. Ze waren er toch altijd al? Van jongs af aan is jou geleerd om steeds meer na te denken en het is de normaalste zaak van de wereld geworden.

Als het gaat om mannen, hebben al die gedachten jou gesteund en geholpen de afgelopen jaren? Nee, niet echt. Onopgemerkt konden ze hun gang gaan. En iedere keer weer dat rotgevoel. Vanaf nu kun jij die negatieve gedachten een halt toeroepen. Hoe? Door ze te gaan opmerken. Ga jij jouw negatieve gedachten opmerken dan haal je de kracht uit die gedachten en kunnen die gedachten niet de schade aanrichten die ze normaal aanrichten in jouw gevoel.

Het opmerken.
Hoe merk je deze gedachten op? Ik heb de hotelbelmethode. Hotelbel? Weet je wel, zo’n belletje wat op de balie van de receptie van het hotel staat om op te slaan (drukken) als er niemand is? De grote truc is om, op het moment dat er weer zo’n negatieve gedachte in je hoofd komt of op het moment dat er weer zo’n rotgevoel in je lichaam zit, dit op te merken.

Als jij een van die gedachten opmerkt, of het nu meteen is als de gedachte naar boven komt of dat het nu een uurtje later is dat je beseft dat je weer negatief aan het denken was, dan gaat de hotelbel. PING! En dat is alles. De negatieve gedachte is opgemerkt, de kracht is eruit gehaald. Dan komt er weer een gedachte en PING! Weer de hotelbel. Gedachte opgemerkt en kracht eruit gehaald. De hotelbel is de bel die afgaat op het moment dat jij opmerkt dat er weer zo’n gedachte in je hoofd zit.

Je bent je nu bewust geworden van het feit dat jouw gedachten jou in die wachtkamer slopen en zelfs een van de redenen zijn dat je überhaupt in de wachtkamer zit. Je zult je gedachten nu gaan opmerken. Je zult die gedachten gaan “betrappen”, je zult ze gaan “zien” Als je dat wilt natuurlijk.

Wat gebeurd er als je opmerkt?
Als jij zo’n negatieve gedachte opmerkt, dan breng jij jouw bewuste energie in jouw onbewuste energie. Jouw bewuste energie is jouw opmerkende aandacht, jouw bewuste aandacht. Als je opmerkt wordt je je bewust van die gedachte. Je activeert jouw bewuste energie en je richt die bewuste energie op die onbewuste energie, jouw gedachten.

Je breng dus bewuste energie in onbewuste energie en daarmee breek je die onbewuste energie af.

Onopgemerkt wordt dus opgemerkt. Onbewust wordt dan bewust. Onzuiver wordt dan zuiver.

Waar besteedt jij jouw tijd liever aan? Aan in de wachtkamer zitten of gewoon lekker je eigen dingen doen. Als hij wil komt hij toch wel.

Bewuste en onbewuste energie.
Als je opmerkt breng je bewuste energie in jouw onbewuste energie.

Onbewuste energie is alles wat ongelukkig en ongezond maakt. Dit zijn beperkende emoties, beperkende gedachten en alle beperkende energie en informatie die jij hebt opgeslagen op de harde schijf van jouw computer (Lees Jij). Het is echter wel ook al die onbewuste energie die jou heeft aangezet om verder te kijken, dus heeft ook wel weer een functie. Als je het juiste doet met die vervelende hints die voortkomen uit onbewuste energie dan gebruik je het op de juiste manier. Toch kun je onbewuste energie als volgt samenvatten:

Onbewuste energie zorgt voor niet-verbondenheid.

Bewuste energie zorgt voor verbondenheid.

Verbondenheid met je bron, verbondenheid met jezelf en verbondenheid met anderen en met je omgeving. Bewuste energie is alles wat jou gelukkig en gezond helpt zijn. Alle bewuste energie leidt tot verbondenheid en helemaal jezelf zijn en jezelf uitten.

Jouw bewuste energie is heel krachtig en kan heel veel voor jou betekenen. Helaas is het zo dat; “Energy flows where the mind goes” Veel, heel veel van jouw bewuste energie gaat verloren aan de dingen waar jij de hele dag aan denkt. Die energie gaat verloren omdat die gedachten vaak negatief zijn. Jij pompt dus heel krachtige energie in negatieve gedachten en daarmee creëer je dus je eigen werkelijkheid. Zo trek je jezelf en je energievoorraad leeg en je krijgt er alleen maar meer ellende bij omdat je die zelf met die negatieve gedachten neerzet.

We zijn lekker bezuuug!!

Ga je steeds vaker opmerken, dan ga je steeds vaker de kracht uit jouw negatieve gedachten halen en als je jouw bewuste energie vanaf nu ook gaat richten op positieve dingen, dan breek je langzaam maar zeker je onbewuste energie af en bouw je langzaam je bewuste energie op.

Daarmee zul je je steeds beter voelen en zal je zelfvertrouwen groeien, ook naar de man die jij leuk vindt.

De audio-oefeningen en bewuste energie.

Je kunt alle oefeningen doen die op deze site staan. In de oefeningen activeer je ook jouw bewuste energie en neutraliseer je jouw onbewuste energie. Tijdens de oefening laat je automatisch onbewuste energie los.

Ze voelen als je wat van ze moet.
Jij wilt dus iets van hem, je moet iets van hem. Je wilt aandacht, bevestiging, opvulenergie, je wilt geaaid worden. En dat voelt hij. Niet bewust, als je mazzel hebt, maar onbewust.

Als ik, Bob, iets van mijn type vrouw wil, aandacht, dan voelt deze vrouw dit en dat maakt mij een stuk minder aantrekkelijk. Ze voelen onbewust gewoon aan dat je iets van ze moet, dat je te graag wilt en dat stoot af. Heb je pech en heb je met een foute man te maken dan weet hij dit en gaat hij hier misbruik van maken. Jou net zo lang laten zweten tot je alles voor hem doet wat hij wil, ook al ben je het daar ergens eigenlijk niet mee eens. Het begin van het einde.

Als ik helemaal niets hoef en het liefste even op mezelf ben in de kroeg, dan juist komen de vrouwen naar me toe. Waarom? Omdat ik mezelf ben, bij mezelf ben, contact heb met mezelf, met mijn bron en dat voelen ze. Ze voelen dan dat er iets bij je te halen valt, iets onzichtbaars, contact, verbondenheid met jezelf en dat willen zij ook. Jij bent jezelf, jij bent verbonden met jezelf en dat willen zij ook. Uiteindelijk is de missie voor iedere ziel, voor ieder mens om de verbondenheid met zichzelf, met zijn bron weer helemaal te herstellen. Ben je jezelf, ben je op dat moment even verbonden en dat straal je uit.

Bypass.
Als jij helemaal jezelf bent en dus heel goed contact hebt met jezelf dan voelen mensen dit en willen bij je zijn. Ze voelen dat er iets te halen valt; contact, verbondenheid. Zij zijn niet helemaal zichzelf, hebben niet goed contact met zichzelf, zijn niet verbonden. Jij straalt die verbondenheid wel uit en omdat ze het niet uit zichzelf kunnen halen willen mensen jou dan gebruiken als bypass naar verbondenheid. Door bij jou te zijn en contact met jou te hebben voelen ze hun bron ook beter want hun bron is uiteindelijk dezelfde bron als jouw bron.

Het kan dus ook zo zijn dat jij deze man ook als bypass wilt gebruiken voor jouw eigen verbondenheid.

Het Grotere Plaatje.
Ik ga je nu een stukje basisfilosofie geven om mijn eerdere verhaal beter te begrijpen.

Ik schrijf voor mensen die meer willen weten en nieuwsgierig zijn naar hoe het werkt. Ik leg je deze filosofie uit omdat dat de basis is om veel dingen die jij in je leven tegenkomt beter te begrijpen. Begrijp je het Grotere Plaatje van jouw bestaan, van jouw ontwikkeling, van de minder leuke dingen die op jouw pad komen, dan wordt het leven een stuk lichter en makkelijker. Zien en begrijpen. Inzicht. Bewustwording. Het is geen geloof, het is een basisuitleg waarop je kunt terugvallen als je iets niet snapt.

We gaan nu heel ver terug in de tijd. Ik zie mensen als een ziel, een energieveld met een lichaam van vlees en bloed. Gaat je lichaam dood, blijft je ziel, je energieveld, bestaan.

Ooit, heel lang geleden was jij nog geen mens en was jij nog geen ziel. Je was nog geen individuele energie. Jij was als energie deel van Het Grote Geheel.

In het Grote Geheel was jij verbonden met alle andere energie en er was totale verbondenheid.

Je was zowel mannelijke als vrouwelijke energie en als deel van Het Grote Geheel was jij compleet. Er was compleetheid, volledige innerlijke rust, absoluut contact, onvoorwaardelijke liefde (ander woord voor Supercontact of Verbondenheid) kortom een groot feestje.

Toen werd het tijd voor een individuele missie, jouw missie. Je werd afgesplitst van Het Grote Geheel en je werd een individuele energie, je werd een ziel. Op het moment dat je afgesplitst werd van Het Grote Geheel ging je van Compleetheid naar incompleetheid, je ging van volledige rust naar onrust en spanning, en meest belangrijk, je ging van totale verbondenheid naar afgescheidenheid en individualiteit. Voor veel zielen is dit het moment geweest van de eerste grote afwijzing, je werd eruit gezet, je voelde je niet gewenst. Dit moment van afsplitsing als energie van Het Grote Geheel is voor veel zielen het grote basistrauma van hun verdere bestaan als ziel en mens geworden.

Je werd uit Het Grote Geheel gezet, en dat was een klap. Veel zielen interpreteerden dit als afwijzing, de ultieme afwijzing. Toen kreeg je als ziel ook nog eens een lichaam en werd je geboren op aarde. Aldaar, oftwel, alhier leerde je al snel nog sterker dat jij individu was. Jij was er en er waren anderen. In al die levens die jij als ziel hebt gehad is die niet verbondenheid waarschijnlijk in heel veel vormen teruggekomen.

Niet verbondenheid, incompleetheid, onrust, spanning.

In praktische, menselijke, alledaagse zin heb jij die niet-verbondenheid ervaren in de vorm van alle grotere en belangrijkere dingen in jouw leven die gepaard gingen en gaan met emotionele pijn en rotgevoelens. Jouw issues, de dingen die jou flink bezig hebben gehouden en die jou nu nog steeds bezig kunnen houden en gepaard gaan met pijn. Dingen waar je niet omheen kunt.

Emotionele pijn is weerstand. Stress is weerstand. Spanning is weerstand. Is je verbondenheid goed, is het contact met jezelf, met jouw bron goed, dan stroomt het leven en gaan de dingen je moeiteloos af. In de onderdelen van je leven waarin je jezelf bent stroomt jouw energie goed door. In deze dingen ben je jezelf, hoef je nog geen milliseconde na te denken over beslissingen en gaat het je moeiteloos af.

In de onderdelen waarin jouw leven niet goed loopt zit er weerstand. Het stroomt niet, je bent jezelf niet er is weerstand tussen jou en jezelf, tussen jou en je bron, tussen jou en jouw zuivere gevoel.

Des te meer weerstand er in iets in jouw leven zit, des te meer jij in dat onderdeel van jouw leven het probeert te bedenken met je verstand en dus met veel nadenken, piekeren en analyseren. Duwen, trekken en moeilijk doen, en desondanks loopt het nog steeds niet.

In jouw issues zit er weerstand in jou en in deze zaken neig je de controlfreak uit te hangen.

Deze onderwerpen zijn voor jou beladen, beladen met emoties en verhaaltjes in je hoofd.

Emotionele pijn is weerstand. Stress is weerstand. Heb jij een minder fijn gevoel over iets dan voel je jouw eigen weerstand die in jezelf zit. Ja, het is iets, een situatie in jouw buitenwereld die dit los kan maken maar het gevoel wat daarmee omhoog komt zit echt in jou.

De pijn, de stress, de weerstand die jij voelt heeft tot doel om jou hier jouw aandacht op te laten vestigen op de juiste manier. De weerstand in jou geeft aan waar het aandachtspunt ligt.

Het is de bedoeling dat die weerstand omgezet gaat worden in niet-weerstand, ofwel in goed doorstromen, goed contact, verbondenheid.

De missie van iedere ziel is om de verbondenheid die het ooit had met Het Grote Geheel weer helemaal te herstellen.

Je werd afgesplitst van Het Grote Geheel maar je bent altijd deel gebleven van dat grote geheel. Veel zielen voelden deze afsplitsing van HGG als afwijzing maar dat was het niet. Het was gewoon tijd voor jouw missie. Je kreeg incompleetheden, leegtes, aandachtspunten, weerstand mee. Allemaal namen voor hetzelfde. In sommige aspecten was jouw verbondenheid met je bron, met DE bron, met HGG minder goed. Die minder goede verbindingen kom je tegen in je leven en daar ga je aan werken. Je zult er vroeg of laat aan werken omdat je er niet omheen kunt. De muur wordt hoger en harder, net zo lang tot jij je overgeeft. Volledige overgave. De pijn wordt groter en dieper, net zo lang tot je de bodem hebt bereikt. De bodem van je ellende. En dan is het juiste moment daar om aan de reis terug te beginnen.

Even terug naar het gewone, normale leven, jouw leven. Als jij weer eens zit te wachten op zijn berichtje, als jij weer eens in die wachtkamer zit dan voel jij jouw pijn, jouw rotgevoel. Jij voelt dan die weerstand in jou die die situatie omhoog haalt.

De neiging die je dan hebt is om in je hoofd, in je verstand, in je gedachten te gaan zitten. Dat doe je niet bewust, dat gaat onbewust. Onbewust en onopgemerkt omdat het de gewoonste zaak van de wereld is geworden. Denken denken denken.

Dit denken gaat je niet helpen, dat heb ik je al verteld en dat denken ga je vanaf nu steeds meer een halt toeroepen door deze gedachten op te merken.

 

 

Emotionele afhankelijkheid.
Als jij zit te wachten op een berichtje van jouw man ben je emotioneel afhankelijk van hem.

Als je emotioneel afhankelijk van hem bent is dit een goed ingrediënt voor ellende. Je kunt dan iets niet uit jezelf halen en je hebt hem nodig om zelf gelukkig te zijn? Wat je vergeet is dat die leegte die je met hem op wilt vullen en misschien op gaat vullen er nog steeds is, ook al ga je een relatie aan met deze man. Die leegte is er en blijft er, in jou.

Krijg je je zin dan is het in het begin heerlijk en voel je je completer dan ooit, met al je opvulenergie. En hij is ook nog enthousiast.

Naar verloop van tijd blijkt toch dat die opvulenergie leeg is en dat voelt jouw ziel. Je wordt langzaam maar zeker ongelukkiger, al weet je niet waarom. Je gaat meer zeuren, aan hem hangen en manipuleren. Je gaat je ontevredenheid op hem afreageren en als het een goedzak is wordt dat steeds erger. Hij gaat jou steeds meer een zeikwijf vinden en vertelt je allang niet meer de waarheid. Zijn interesse naar andere vrouwen groeit met dezelfde vaart als jouw overgewicht omdat je je ongeluk ook nog eens weg probeert te eten. Grapje, je begrijpt wel wat ik bedoel, ELLENDE.

Die leegte is er en die blijft er. Die leegte wordt tijdelijk opgevuld en vooral in het begin voelt deze opvulenergie goed. Als snel voelt jouw systeem dat die opvulenergie zijn werk eigenlijk helemaal niet doet en wordt de liefde minder.

Wanneer kun je die leegte pas echt goed voelen; Als je aan de kant wordt gezet door degene die jij leuk vindt. In een klap trekt hij zijn opvulenergie weg en ineens voel jij weer die enorme leegte in jou die jij al die tijd hebt opgevuld met zijn energie. Dat is de diepe pijn die je kunt voelen als je aan de kant wordt gezet door jouw liefde.

Je kunt het vergelijken met een kaartenhuis. Jij hebt jouw kaartenhuis (jouw leven) opgebouwd met kaarten van jezelf maar ook met kaarten (energie) van hem. Zolang het goed gaat blijft het kaartenhuis staan en denk je hem steeds hoger te bouwen. Dan gaat hij bij je weg en trekt al zijn kaarten in een keer uit jouw kaartenhuis weg en stort jouw kaartenhuis in elkaar. Game over, kun je weer opnieuw beginnen.

Je wilt niet afhankelijk zijn van anderen voor je geluk. Genieten van en samen met anderen is top en is super, maar emotioneel afhankelijk zijn is niet wat je wilt. Eckhart Tolle heeft een mooie uitspraak: “If you look at anything or anyone to fulfill yourself, you will find pain in it”

Vrij vertaald: Als je jezelf met iets of iemand wilt opvullen dan zul je daar pijn van krijgen of

Als jij jouw geluk uit iets of iemand wilt halen dan zal dat alleen maar ellende opleveren.

Wat maakt jou aantrekkelijk voor jouw man?
Als je niet te graag wilt. Als je je niet afhankelijk opstelt van hem. Als je helemaal jezelf bent en blijft als hij bij jou in de buurt komt. Ben jij jezelf, dan ben je verbonden met je bron en dat is het meest aantrekkelijke wat er is voor hem. Als jij dat bent, dan wil hij wat jij hebt. Je hoeft dus niet te zijn wat jij denkt te moeten zijn. Je hoeft niet te zijn wat jij voor hem denkt wat jij moet zijn. Je hoeft niet te zijn wat vermoedelijk gewenst is.

Jij bent het meest aantrekkelijk voor jouw man als jij helemaal jezelf bent en contact hebt met jouw zuivere bron. Vergeet niet dat hij ook een ziel is met incompleetheden en zich ook wil opvullen met opvulenergie. Het lijkt dat hij dat niet nodig heeft maar niets is minder waar.

Jij komt hem niet voor niets tegen, maar hij jou ook niet. Ben je jezelf en vind hij jou dan niet meer leuk, dan past hij niet bij jouw echte zelf. Als hij niet bij jou past als jij jezelf bent is hij niet degene. Je wilt dat het van twee kanten komt, je wil niet meer zitten wachten op aandacht, op bevestiging van hem. Dan zul je daar iets aan moeten doen. Je zult iets moeten doen aan jouw afhankelijkheid van hem. Hoe je het ook wendt of keert die afhankelijkheid gaat jou niet helpen, het is niet aantrekkelijk en het geeft je ook geen goed gevoel.

Je wilt je geluk halen in de buitenwereld, je wilt je geluk bij iemand anders halen en dat kun je schudden, gaat niet gebeuren. Bedelen om aandacht? Vissen naar complimentjes? Wil je dit? Zorg dat je zelf sterk wordt, dan zal de man die bij jou past zeker naar je toe komen. Hoe zorg jij dat je zelf sterk wordt? Door de kracht uit jezelf te gaan halen en njet uit de ander of uit de buitenwereld. Je kunt de kracht uit jezelf halen door de verbinding met jezelf te versterken, door steeds meer jezelf te worden. Richt jij je op de buitenwereld dan zal die jou vertellen dat jij iemand anders moet zijn om gewild te zijn. Luister jij naar je verstand dan zal die hetzelfde zeggen.

Wat wil een man van jou?

Weet jij wat jou man van jou wil? Ik ben een man, een manman wel te verstaan. Een manman is een man met veel mannelijke energie. Ik ga je vertellen wat een man, jouw man van jou wil. Sowieso sex, je lichaam. Is duidelijk. Je weet zelf waar je staat daarin.

Is een man nog enigszins onzeker in zijn seksualiteit dan wil hij zeker ook bevestiging hebben van de vrouw die hij seksueel aantrekkelijk vind. Of jouw man onzeker is hierin kun jij het beste inschatten. Heel veel mannen zijn hier absoluut nog onzeker over en des te sterker de vrouw en des te sterker haar vrouwelijke energie is, des te sneller zijn zwakte hierin naar boven zal komen drijven. Hoe kun je checken hoe onzeker jouw man hierin is? Door, als jij goed in je vel zit en je sex met hem hebt, tijdens de sex oogcontact met hem te houden. Als hij makkelijk oogcontact houdt tijdens het vrijen heeft hij veel zelfvertrouwen. Een man die niet te lang oogcontact kan houden tijdens seks heeft zeker onzekerheid in zichzelf mbt dit onderwerp.

Veel mannen willen dus zekerheid, bevestiging krijgen van de vrouw die zij seksueel aantrekkelijk vinden. Voor een man die hiervoor gevoelig is is dit heel erg belangrijk en hij zal er alles aan doen om die bevestiging te krijgen. Als hij gevoelig is voor bevestiging is hij even gevoelig voor afwijzing in hetzelfde onderwerp. Wat gebeurd er als jij er “toch wel bent” omdat hij ook voelt/weet dat jij op hem en zijn aandacht zit te wachten? Dan word jij langzaam maar zeker niet meer degene van wie hij die bevestiging wil.

Wat kun je vanaf nu doen?
Wat doe je dan op het moment dat je toch weer zit te wachten op zijn reactie, op een teken van leven? Mijn artikelen lezen zorgt voor bewustwording, er gaan lampjes branden. Er gebeurt nu dus al wat. Jouw mannen gaan het niet voor je doen. Die vinden het wel best; een vrouw die op ze zit te wachten, geweldig. Jij zult het echt zelf moeten doen. Je moet iets veranderen. Wat moet je veranderen? De manier waarop je je opstelt naar hem. Nu stel je je afhankelijk op naar hem. Wil je dat dat zo blijft? Nee. Dan zul jij iets in jezelf moeten veranderen. Jouw buitenwereld is een spiegel voor jouw binnenwereld. Jouw buitenwereld laat jou zien hoe het ervoor staat in jouw binnenwereld. Jouw buitenwereld geeft jou onzekerheid. Jouw buitenwereld is een man waarvan jij niet zeker weet of hij jou leuk vindt. Als je dat zeker zou weten zou je niet met smart zitten wachten. Wat jij van deze man wil heeft ook iets met zekerheid te maken, toch? Die onzekerheid in jouw buitenwereld laat jou de onzekerheid in jouw binnenwereld zien. Jij bent onzeker en dat uit zich in jouw liefdesleven.

Onzekerheid is geen contact, geen verbondenheid met jezelf hebben op een bepaald gebied, het gebied van jouw aandachtspunt. Als jij die verbondenheid met jezelf, met jouw bron herstelt, zal het contact met hem veel moeitelozer gaan en zal het meer van beide kanten gaan komen.

Echter zal het ongetwijfeld zo zijn dat je nu niet ineens niet meer wilt dat hij jou aandacht geeft. Hoogstwaarschijnlijk ga je toch weer op hem zitten wachten, ondanks dat je weet dat dit jou niet aantrekkelijker maakt.

Wat te doen: Tot nu toe was je aan het wachten op zijn berichtje en zorgde dit voor een gespannen en emotioneel pijnlijke ondertoon tijdens dit wachten. Onbewust kom je toch weer in die wachtkamer terecht, of je het nu wilt of niet. Vanaf nu was dat normaal en ging dat onopgemerkt.

Vanaf nu ga je opmerken wanneer je weer eens smachtend zit te wachten naar zijn berichtje. Komt er zo’n gedachte naar boven van “waarom belt hij niet, waarom heeft hij me nog niet terug ge-smst, voel je die emotionele pijn, heb je dat rotgevoel weer, dan ga je dit vanaf nu opmerken.

Je hoeft het niet van jezelf te veroordelen, want dan ben je weer met je verstand bezig. Je hoeft alleen maart op te merken. Niet jezelf afkeuren, hoeft niet. Alleen opmerken, alleen observeren wat er gebeurt. Merk je op wanneer je je emotioneel afhankelijk opstelt, dan haal je de kracht uit dat rotgevoel en uit die beperkende gedachten.

Tot nu toe was het lijden. Lijden in de wachtkamer. Je voelde de onzekerheid, jouw onzekerheid en het rotgevoel wat daarbij hoort. De gedachten en verhaaltjes gingen ongestoord hun gang en jij leed. Daar had je niets aan en daar heb je nog steeds niets aan.

Ga naar de pijn, ga naar het rotgevoel toe.
Je bent deze man niet voor niets tegengekomen. Hij laat je niet voor niets wachten, je lijdt niet voor niets. Dat rotgevoel wat je in die wachtkamer hebt, die pijn, die wijst op een aandachtspunt, een leegte , een niet-verbondenheid in jou. Erover nadenken helpt niet, dit maakt het alleen maar erger.

De pijn die je voelt, de pijn van het wachten wijst op jouw aandachtspunt, jouw leegte en die leegte wil jouw aandacht. Jouw bewuste aandacht. Hoe geef jij jouw bewuste aandacht aan jouw aandachtspunt? Door jouw bewuste aandacht te richten op die plek in je lichaam waar jij dat rotgevoel voelt als je weer eens zit te wachten.

Het aandachtspunt, de pijn, kun je voelen in je lichaam, daar voel je uiteindelijk de pijn toch?

Jouw lichaam is de uiting van je ziel. Jouw ogen zijn de spiegel van je ziel en jouw lichaam is de uiting van jouw ziel, de uiting van jouw energieveld. Daar in je lichaam waar jij jouw emotionele pijn, jouw leegte, jouw aandachtspunt kunt voelen als het weer eens zo ver is, daar zit de niet-verbondenheid met jouw bron die herstelt moet worden. Denk jij het op te lossen met acties in de buitenwereld dan zal er niets veranderen en blijft het wachten. Hoe groot denk jij dat de kans is dat deze man, jouw liefde ineens als een blad aan de boom gaat omdraaien? Wat is de kans dat hij ineens zal veranderen als jij blijft wachten?

Als man kan ik je vertellen dat die kans erg klein is.

De leegte, de niet-verbondenheid zit in je ziel, in je energieveld en jouw lichaam is de uiting van jouw ziel, dus daar moet je zijn. Je moet in je lichaam zijn, niet in je verstand.

Wat ik in mijn audio oefeningen doe is mensen helpen naar die plek in hun lichaam, ziel te gaan waar hun pijn, waar hun weerstand zit. Als jij de audio oefening “onzekerheid en zelfvertrouwen” gaat doen dan ga ik jou helpen jouw bewuste aandacht te richten op jouw lichaam en wel op die plek in jouw lichaam waar jouw weerstand, waar jouw aandachtspunt zit. Jouw lichaam liegt nooit, is heel intelligent en weet precies wat goed voor jou is. Jouw lichaam zal jou precies aan kunnen geven waar de plek zit in jouw lichaam die past bij jouw aandachtspunt. Ik help jou jouw bewuste aandacht te focussen op die plek. Omdat jij dan jouw bewuste aandacht op die plek richt en ik jou “bij de les” en dus bewust hou, kan de kracht van Het Grote Geheel door jouw bewuste aandacht heen werken. Ik help jou met mijn stem jouw aandacht te richten en de onmeetbare kracht van het universum werkt door jouw aandacht heen.

De oefening zorgt er ook voor dat jij de emoties en gedachten die bij jouw onderwerp horen veel makkelijker kan loslaten. Hierdoor zul je waarschijnlijk ook meer innerlijke rust gaan voelen.

Naar je lichaam gaan op de momenten dat je een rotgevoel / emotionele pijn hebt met behulp van mijn audio oefeningen is een van de dingen die jij zelf heel goed kunt doen. Je verstand kan hier weinig mee omdat je verstand niet graag in je lichaam en dus in het nu wil zitten. Je verstand wil alleen maar in het verleden of in de toekomst zitten. Ik help jou met die oefeningen juist om in het nu te zijn. Wanneer heb jij de meeste behoefte aan hulp? Op de momenten dat je je k.t voelt omdat je weer eens zit te wachten op zijn bericht. En op het moment dat er zo’n rotgevoel omhoog komt in jou is het ook het beste moment om aan jezelf en aan dit aandachtspunt te werken omdat op dat moment de pijn zich laat zien en de deur open wordt gezet. Dan ga je zitten voor jezelf, log je in en doe je de audio oefening onzekerheid en zelfvertrouwen of een van de andere audio-oefeningen als je die lekkerder vindt.

Luister naar de oefeningen en lees de andere uitgebreide artikelen. Het lezen en het luisteren zal ervoor zorgen dat jouw contact beter wordt. Het contact met jezelf wordt beter. Er zit nu nog weerstand. De pijn, het rotgevoel wat je nu voelt is weerstand. Geen goed contact dus.

Door te lezen wat bij jou hoort, herken je datgene wat je al in je hebt en waar je nu nog slecht contact mee hebt. Je herkent wat je al in je hebt, je vind het interessant en je gaat ermee aan de slag. Je herkent datgene wat je al in je hebt, dit wordt door de juiste woorden losgemaakt en daarmee herstel je het contact met jezelf, het contact met je bron. Dit zorgt ervoor dat je in jouw onderwerp meer jezelf wordt en dat zorgt er weer voor dat jij veel aantrekkelijker wordt voor anderen.

Het lezen en het luisteren zorgen er dus voor dat jouw contact met je zuivere gevoel herstelt.

Veel succes met het beluisteren van de oefeningen.

Bob.

[/show_if]