Je relatie loopt niet helemaal lekker en wat kun je er aan doen?

Je relatie loopt niet lekker en je wilt hier iets aan doen.

Je voelt dat het niet de juiste kant op gaat met je relatie en dat geeft je steeds vaker een rotgevoel. Tot nu toe ben je er nog niet uitgekomen wat je moet doen om jouw relatie met jouw liefde weer beter te maken. Je wilt dat het weer zo was als in het begin maar je zou niet weten hoe je dat zou moeten doen. Zo doorgaan wil je niet maar je wilt hem ook niet kwijt.

Wat kun je het beste doen, waar kun je beginnen.

Waarom ben je met deze man?

Waarom ben je met deze man en waarom kan het niet gewoon goed gaan? Waarom is het in het begin altijd leuk en komen er daarna altijd problemen?
Jij bent niet voor niets op deze man gevallen en hij is niet voor niets op jouw pad gekomen.
Waarom viel je op hem en waarom kwam je hem tegen? Je zult vast een reden kunnen opnoemen waarom jij op je huidige partner bent gevallen. Waarom vond jij hem zo aantrekkelijk?

Ik bekijk de aantrekkingskracht van mensen tot elkaar op mijn eigen manier; Natuurlijk was er iets wat hem aantrekkelijk maakte en waar jij qua uiterlijk op valt. Spiritueel gezien zijn er echter andere redenen.
Spiritueel gezien trek jij de man, de persoon, aan die heel goed in staat is om bij jou jouw pijn, jouw weerstand, jouw zwakke plekken, jouw leegtes, jouw niet-verbondenheid met jezelf aan te raken en omhoog te halen. En jij hoogstwaarschijnlijk ook bij hem.

Jij bent op hem gevallen omdat hij dus dingen in jou los kan maken die losgemaakt moeten worden om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. Jouw ziel heeft om hem gevraagd om verder te komen in de ontwikkeling van je ziel. In deze fase zou een zachtere, lievere man dit niet voor jou kunnen doen. Er moest en moet iets losgemaakt worden in jou en daar is de juiste energie voor nodig. Soms is dat een zachte, lieve energie en soms is daar een hardere, bottere energie voor nodig.

In een relatie kun je leren vanuit pijn en vanuit liefde.

Je bent nu met deze man en je relatie loopt niet lekker met deze man omdat er in jullie relatie aan beide zijden nu pijn, weerstand en ellende omhoog gehaald word. Jij (en hij?) loopt in je relatie tegen situaties aan en tegen hem aan waardoor jij de weerstand, de pijn, de leegtes in jezelf kunt voelen.
In het begin was het allemaal geweldig en was hij het helemaal. Hij was HET voor jou. Het klopte allemaal? Nu voel je soms liefde voor hem maar doet je relatie je ook soms pijn. De magneet van de liefde houdt jou bij hem, de pijn doet je twijfelen.

Die pijn die je voelt, die rotgevoelens zie je als ellende en je kunt ze missen als kiespijn. Diezelfde pijn en rotgevoelens zijn er niet om jouw leven belabberd te maken maar zijn er om jouw leven alleen maar veel mooier te maken.
Jij hebt nooit geleerd wat je het allerbeste kunt doen met dit soort minder leuke dingen, je hebt daar geen gebruiksaanwijzing voor meegekregen.
Mijn informatie, mijn filosofie, mijn methode en oefeningen wijzen jou hoe je enorm kunt profiteren van je relatie-ellende en hoe je je relatie en je liefdesleven enorm kan verbeteren.

Door met mijn informatie en methode aan de slag te gaan leer je zien en begrijpen waarom je ergens tegen aan loopt en wat je kunt doen om hier een veel leuker en beter (liefdes)leven mee te krijgen.
Ga jij je bewust worden hoe het werkt en waarom jij tegen de ellende in jouw relatie aanloopt, dan kun je jouw relatie enorm verbeteren.

De ellende in jouw relatie is er om jou wakker te maken. Doet er iets pijn, dan wil die pijn alleen maar jouw aandacht trekken naar datgene wat er pijn doet. Emotionele pijn is er niet voor niets, het is niet zo dat je gewoon doelloos tegen rotsituaties aanloopt en doelloos pijn hoeft te lijden. De emotionele pijn die je oploopt in je relatie heeft een zeer belangrijke functie en dat is de functie van het jou wakker schudden.

Je relatie, je partner maakt de pijn los. Die pijn zit in JOU, het wordt IN JOU losgemaakt. Dan moet JIJ er iets mee doen, maar wat? Waar is die ellende, die ruzie, dat elkaar niet begrijpen dan voor? Dat is precies waar ik je mee kan helpen. Vanaf nu hoeft je liefdeleven niet meer een drama te zijn zonder hoop op verbetering. Vanaf nu kun je ervoor zorgen dat jouw leven er flink op vooruit gaat.

Je kunt ook gaan inzien en begrijpen waarom je in het verleden tegen bepaalde zaken bent aangelopen in je relaties en in je verdere leven.

Het is geen toeval dat je dit leest en dat weet je diep van binnen ook wel. Datgene wat ervoor heeft gezorgd dat je mijn site en deze tekst hebt gevonden is jouw ziel die klaar is om zich verder te ontwikkelen. Jouw ziel wil verder, jouw ziel wil dat jij weer helemaal jezelf wordt en heeft daarvoor de juiste energie nodig. Er moet iets losgemaakt worden in jou en dit kan het juiste moment voor jou zijn. Voel je dat er iets zit wat losgemaakt moet worden, ben je klaar voor verandering in positieve zin, of wil je zo nog een tijdje doorgaan?

Ik vertel je niets nieuws, alles wat ik je vertel weet je al, alles wat ik jou vertel zit al in jou en hoeft alleen losgemaakt te worden. Met mijn woorden, met mijn geleide oefeningen komt energie mee die bij jou het juiste los kan maken om verder te komen. Oude ellende wordt losgemaakt (onbewuste energie) en kracht wordt losgemaakt (bewuste energie). Onbewuste energie wordt losgemaakt zodat je al je emotionele shit kunt gaan loslaten, voorgoed. Bewuste energie in jou wordt losgemaakt om jouw kracht omhoog te laten komen en een veel beter leven te leiden.

Alles wat ik doe is jou helpen losmaken wat losgemaakt moet worden. Ben je bang voor wat er losgemaakt wordt, dan zul je dit nog uitstellen en is er meer pijn en ellende in je relaties nodig om de bodem te bereiken en uiteindelijk toch met jezelf aan de slag te gaan. Mensen moeten vaak eerst de absolute bodem, het diepste der diepten van hun emotionele pijn raken voordat ze bereid zijn te veranderen. Het helpt als je door jouw (relatie) omstandigheden met je rug tegen de muur staat en je je eindelijk overgeeft; Het “Schiet mij maar lek” stadium in je relatie.

Het kan ook zijn dat je de mazzel hebt dat je heel goed voelt wat wel en niet goed voor je is en je ellende dus niet groter hoeft te worden. Je hoeft niet te kunnen begrijpen, noch uitleggen waarom je voelt dat iets goed voor je is, als je het maar VOELT. Je WEET het diep van binnen gewoon. Jij hebt dan de gave om te herkennen dat iets goed voor je is en als je dan ook nog actie onderneemt, dan hoef je niet door te gaan zoals het nu gaat.

Als je er niet klaar voor bent is dit niet erg en kun je beter wachten tot je voelt dat je er wel klaar voor bent. Mocht je er wel klaar voor zijn zal het je niet meer loslaten en zul je je verder willen ontwikkelen. Dan kun je nu deze informatie wegklikken en zal jouw zuivere gevoel jou linksom of rechtsom weer terugbrengen naar deze pagina. Hoef jij niets voor te doen.

Als mijn informatie goed voor jou is dan zul je mijn informatie graag willen lezen en beluisteren. Dit zal goed voelen omdat je dingen herkent in mijn info. Je herkent dingen die al in jou zitten en graag losgemaakt willen worden. Je herkent jezelf in wat ik schrijf.

Dit uitgebreide artikel telt 18 pagina’s en heeft een bijbehorende audio oefening. Past het bij je en wil je graag verder lezen en weten wat jij aan jouw relatie kan doen, dan kun je je hieronder aanmelden of inloggen als je al aangemeld bent.

Klik hier om je te registreren.