Je ongelukkig voelen, een rotgevoel hebben

Probleem: Je voelt je ongelukkig. Het is net alsof je op een plek bent waar je niet thuishoort. Je voelt je niet goed in het leven wat je nu hebt. Je doet niet wat je wilt doen. Je kunt het verdriet in je hele lichaam voelen en het ongelukkige gevoel wat je in je hebt trekt zwaar aan je. Je bent niet blij. Het is alsof je in je leven de verkeerde bus hebt genomen en diep van binnen wist je dit wel maar ben je toch blijven zitten.

En de bus gaat verder en verder de verkeerde kant uit. Je doet het maar je wilt het eigenlijk helemaal niet.

Het kan zijn dat je weet wat je tegenstaat in je leven. Het kan ook zijn dat je je gewoon diep ongelukkig voelt en dat je niet weet waar dit vandaan komt en waar je moet beginnen. Je kijkt achterom en je hoopt dat iets of iemand jou kan helpen want je vind het zwaar om het alleen te doen.

Hoe kan het ook: De bus keert uit zichzelf om en begint terug te rijden in de richting waar jij eigenlijk naartoe wilde. Het lijkt wel alsof hij sneller en soepeler rijdt en jij lekkerder zit. Je voelt je nu blij van binnen dat je steeds dichterbij de bestemming komt waar jij je thuis voelt. Des te dichterbij jouw bus bij huis komt des te meer jouw lichaam zich thuis voelt. Waarom heb je jezelf steeds een verhaal verteld waarvan je wist dat het niet klopte? Waarom was je verlamd? Waarom ben je niet eerder de kant op gegaan waarvan je nu voelt dat deze goed voor je is? Was het nodig om eerst te voelen wat je niet wilde?

Ongetwijfeld. De eerste stap in de goede richting kwam uit het niets en had je nodig. Je hebt nu een tweede kans gekregen en je gaat vanaf nu alleen nog maar de kant op die jij op wilt gaan, wat er ook gebeurd.

Waarom is het nog niet zo: Het is heel moeilijk om meteen duidelijk op te merken wanneer je de verkeerde bus neemt of wanneer je langzaam de verkeerde richting uit gaat. Soms neemt het leven, de drukte en de sleur je gewoon mee. Je bent even te verdoofd om te zien en vooral te voelen dat je een richting uit gaat die niet bij je past. Veel nadenken, weinig voelen.  Je bent maar meegegaan in je eigen verhaal en je bent je rol blijven spelen.  Je verwacht dingen van jezelf en anderen misschien ook. “Het is nu eenmaal even zo”  Je bent terecht gekomen op een plek in  de wereld waar je je helemaal niet thuis voelt omdat je hier niet jezelf kunt zijn. Wrong place, wrong time. Althans, dat lijkt zo, maar hierover later meer. Vaak kun je je situatie niet meteen veranderen en zijn er dingen die lopen, mensen waar je afhankelijk van bent en beslissingen waar je huizenhoog tegen aan kijkt.

Wat is er nodig:  Wat er nodig is, is een keerpunt. Stoppen met herhalen wat je niet wilt. Stoppen met verdoofd  zijn. Contact hebben met je lichaam en met je eigen gevoel. Een ongelukkig gevoel hebben betekent dat je lichaam en je zuivere gevoel zich ongelukkig voelen in de huidige situatie.  Je lichaam en je gevoel voelen zich niet op hun plek. Je ziel wil verder maar kan dit niet op deze manier. Ongelukkig zijn is pijn lijden en pijn is een stimulans om wakker te worden en aan de slag te gaan. Het wordt dus tijd om aan de slag te gaan. De ongelukkige periode waar je nu in zit is er niet voor niets. Iedereen leert, iedereen loopt tegen zijn of haar pijn en weerstand in het leven. Tegenslagen hebben en fouten maken is deel van waarom jij leeft. Vaak moet je eerst ervaren hoe je het niet wilt voordat je echt weet hoe je het dan wel wilt. Voor echte verandering moeten mensen vaak de bodem van hun ellende bereikt hebben. Als jij echt wilt kun jij beslissen dat je de bodem bereikt hebt en dat mijn informatie jouw keerpunt zal worden voor een veel betere periode. Niets is onmogelijk. De magic kan ook voor jou gaan werken, als je dit zelf maar wilt.  Je hebt nieuwe informatie, nieuwe energie en een begin nodig.  Ook kun je wel wat geluk en hulp van buitenaf gebruiken. Het is er allemaal, als je zelf maar graag genoeg wilt.

Wat kan ik voor jou betekenen:  Het vuurtje moet in jou ontbranden.  Wat je kunt gebruiken is een opening, een begin waarmee je stap voor stap zelf iets kunt gaan doen. Anderen gaan het namelijk niet voor je doen, dat weet je.  Je moet op een of andere manier de kracht gaan aanspreken die je in jezelf hebt maar die er nog niet uit is gekomen. De kracht die jij in jezelf hebt, jouw bewuste, zuivere energie heeft ervoor gezorgd dat jij deze site en deze tekst hebt gevonden. Dit was de eerste stap die jouw diepe gevoel heeft geregeld omdat jij er nu klaar voor bent. Klaar voor meer, klaar voor beter. Het moet gaan meezitten, het idee hebben dat het leven mee gaat werken. Weer voelen en om je heen zien dat het allemaal wel kan. Zonder trekken en duwen, zonder moeilijk doen en zware energie om je heen. Licht, luchtig, plezier, leuke mensen, power.

Nu ben je aanwezig, that’s it.  Je wilt meer dan aanwezig zijn, je wilt leven, je wilt er zijn en genieten.

Ik help mensen hun tegenslagen, hindernissen, pijn, rotgevoelens, stress, spanning, onrust en beperkende emoties uit te leggen en voorbij te gaan.  Niets is toeval, vooral de grotere, emotioneel ingrijpende dingen in het leven zijn geen toeval. Ik laat mensen zien en begrijpen waarom ze ergens tegen aan lopen en hoe ze dit kunnen gebruiken om er beter van te worden.

Je kunt uit het dal klimmen en weer gaan leven, echt leven. Ik heb  19 pagina’s uitgebreide theorie en een audio oefening voor jouw onderwerp gemaakt.  Herken je je in mijn site, in wat ik schrijf en zegt je gevoel genoeg, dan zullen mijn theorie en mijn audio oefeningen voor de verschillende onderwerpen jou ook aanspreken en zul je hier iets aan hebben. Als je het juiste tegenkomt en het licht springt op groen, dan moet je  gas geven en gaan. Te lang wachten betekent weer rood. Bewustwording en inzicht krijgen in hoe het wel werkt zal voor jou de oplossing brengen. Voelt het goed, wordt dan lid en ga aan de slag. Lekker achterover leunen terwijl je naar mijn theorie en geleide oefeningen luistert.

Wat je ook doet, doe iets en blijf niet slechts “aanwezig”, dat is zonde van je tijd.

Voelt het goed? Herken je in jezelf wat ik schrijf?

Je kunt je nu aanmelden om verder te gaan met mijn theorie, mijn methode en mijn geleide oefeningen.

Klik hier om je te registreren.