Ik wil een leuke man!

Ik wil een leuke man!

Hier help ik vrouwen bij. Er zijn veel vrouwen die een leuke man willen hebben maar waarbij het gewoon niet lukt. Ik help vrouwen inzicht te krijgen in waarom het tot nu toe nog niet is gelukt en wat ze eraan kunnen doen om wel die leuke man tegen te komen. Ook als je wel al een relatie met iemand hebt, maar dit niet lekker loopt kan ik je inzicht geven in het waarom en wat je dan kunt doen om je relatie te verbeteren. Je kunt bij mij een workshop van een dag volgen waarin jij inzicht krijgt in jezelf en in jouw liefdesleven tot nu toe. Natuurlijk geef ik je ook voldoende informatie mee om wel de leuke man naar je toe te trekken. Als je hier meer over wilt weten, dan kun je het ook naar mijn site www.ikwileenleukeman.nl gaan.

Ben je nog niet klaar voor een workshop maar wil je wel graag meer lezen over dit onderwerp en zelf aan de slag gaan met mijn geleide oefeningen, dan kan dat ook.
Als jij wilt weten waarom je hem nog niet tegen bent gekomen en hoe je jezelf tot nu toe hebt tegen gehouden dan kun je dat lezen in de uitgebreide theorie die ik over dit onderwerp heb geschreven. Als je jezelf kunt vinden in wat ik schrijf kun je over jezelf lezen en beter begrijpen waarom jouw liefdesleven tot nu toe zo is gelopen. Ook kun je naar geleide oefeningen luisteren en laat ik je zien hoe je kunt neerzetten dat je de man gaat vinden die bij je past.

Het begint allemaal met bewustwording en met het weer helemaal jezelf worden. Wordt je weer jezelf, dan wordt je onweerstaanbaar voor de man die bij jou past. Met mijn theorie en met mijn oefeningen help ik jou weer helemaal jezelf te zijn en weer contact te hebben met je eigen zuivere gevoel.

Wil je weten of dit voor jou gaat werken? Lees alles wat op deze site staat en op www.ikwileenleukeman.nl
Als je jezelf herkent in wat ik schrijf, als je diep van binnen voelt dat het iets in jou aanspreekt, dan zal mijn methode zeker iets voor jou kunnen betekenen.
In het uitgebreide gedeelte van deze website heb ik voor jou een klein E-boek geschreven van 30 pagina’s met de titel “Hoe krijg ik de man die bij mij past”. Hierin vertel ik je uitgebreid over hoe jij die man naar je toe kan gaan trekken en hoe je een veel beter (liefdes) leven kunt hebben dan wat het tot nu toe is geweest. Daarnaast staan in dit gedeelte van de site ook alle andere onderwerpen uitgebreid uitgewerkt met voor ieder onderwerp een aparte geleide audio-oefening. In deze oefening neem ik je mee met mijn stem en werken we aan het onderwerp wat jou bezighoudt.

Log nu in Om het kleine E-book te lezen en de geleide audio oefeningen te beluisteren.

Klik hier om je te registreren.