Ik wil een leuke man!

Ik wil een leuke man!

Hier help ik vrouwen bij. Er zijn veel vrouwen die een leuke man willen hebben maar waarbij het gewoon niet lukt. Ik help vrouwen inzicht te krijgen in waarom het tot nu toe nog niet is gelukt en wat ze eraan kunnen doen om wel die leuke man tegen te komen. Ook als je wel al een relatie met iemand hebt, maar dit niet lekker loopt kan ik je inzicht geven in het waarom en wat je dan kunt doen om je relatie te verbeteren. Je kunt bij mij een workshop van een dag volgen waarin jij inzicht krijgt in jezelf en in jouw liefdesleven tot nu toe. Natuurlijk geef ik je ook voldoende informatie mee om wel de leuke man naar je toe te trekken. Als je hier meer over wilt weten, dan kun je het ook naar mijn site www.ikwileenleukeman.nl gaan.

Ben je nog niet klaar voor een workshop maar wil je wel graag meer lezen over dit onderwerp en zelf aan de slag gaan met mijn geleide oefeningen, dan kan dat ook.
Als jij wilt weten waarom je hem nog niet tegen bent gekomen en hoe je jezelf tot nu toe hebt tegen gehouden dan kun je dat lezen in de uitgebreide theorie die ik over dit onderwerp heb geschreven. Als je jezelf kunt vinden in wat ik schrijf kun je over jezelf lezen en beter begrijpen waarom jouw liefdesleven tot nu toe zo is gelopen. Ook kun je naar geleide oefeningen luisteren en laat ik je zien hoe je kunt neerzetten dat je de man gaat vinden die bij je past.

Het begint allemaal met bewustwording en met het weer helemaal jezelf worden. Wordt je weer jezelf, dan wordt je onweerstaanbaar voor de man die bij jou past. Met mijn theorie en met mijn oefeningen help ik jou weer helemaal jezelf te zijn en weer contact te hebben met je eigen zuivere gevoel.

Wil je weten of dit voor jou gaat werken? Lees alles wat op deze site staat en op www.ikwileenleukeman.nl
Als je jezelf herkent in wat ik schrijf, als je diep van binnen voelt dat het iets in jou aanspreekt, dan zal mijn methode zeker iets voor jou kunnen betekenen.
In het uitgebreide gedeelte van deze website heb ik voor jou een klein E-boek geschreven van 30 pagina’s met de titel “Hoe krijg ik de man die bij mij past”. Hierin vertel ik je uitgebreid over hoe jij die man naar je toe kan gaan trekken en hoe je een veel beter (liefdes) leven kunt hebben dan wat het tot nu toe is geweest. Daarnaast staan in dit gedeelte van de site ook alle andere onderwerpen uitgebreid uitgewerkt met voor ieder onderwerp een aparte geleide audio-oefening. In deze oefening neem ik je mee met mijn stem en werken we aan het onderwerp wat jou bezighoudt.

Log nu in Om het kleine E-book te lezen en de geleide audio oefeningen te beluisteren.

Klik hier om je te registreren.

[show_if has_one=”Member 1″]

Waarom heb je nog geen man?

Goed, dan nu de vraag; Waarom heb je nog geen man?

Omdat jij dit zelf gecreëerd hebt. Onbewust, zonder dat jij het door hebt gehad heb je dit zelf geregeld.

Huh?

Uhuh.

Het is voor jou op dit moment niet makkelijk te geloven, maar; Jij creëert constant jouw eigen leven. Jij trekt de dingen naar je toe die jouw magneet naar jou toe trekt. Jouw magneet trekt nu van alles naar je toe, behalve die leuke man.
Jij creëert constant jouw eigen (liefdes)leven. Je bent hier misschien verbaasd over omdat je, voor zover je weet, nooit hebt gevraagd om single te blijven en ellende met mannen te hebben.

Jij creëert niet bewust jouw leven, dat gebeurd tot nu toe onbewust. Het is vanzelf gegaan. Het is niet zo dat jij bewust hebt gevraagd om het manloze, liefdeloze leven wat je tot nu toe misschien hebt geleden.

Je hebt je misschien soms afgevraagd waarom jij geen man, of de juiste niet kon vinden, waarom jij. Wat is er met me aan de hand, wat doe ik verkeerd? Waarom kunnen mijn vriendinnen wel een vent krijgen en ik niet? Is het mijn jeugd geweest die nu roet in het eten gooit of misschien mijn eerste slechte ervaringen met mannen die mij tegenhouden of misschien moet het wel gewoon zo zijn?
Misschien heb ik het wel niet in me of willen ze me gewoon niet? En, waar vind ik ze?

None of the above. Hij wil jou. Hij wil jou vinden, hij wil graag hele leuke dingen met jou doen, hij wil graag bij je zijn. Hij is er al en hij wil jou heel graag, maar… hij wil jou alleen als jij echt jezelf bent. Als jij echt jezelf bent, ben je onweerstaanbaar voor de man die bij jou past.

Ben ik niet mezelf dan?

De kans is zeer groot dat als iets in je leven op dit moment jouw hete hangijzer, jouw issue is, dat je hierin niet jezelf bent. Als het gaat om jouw liefdesleven ben je niet jezelf en ben je misschien nooit echt jezelf geweest.

Het lukt je niet om een relatie te hebben met de man die bij je past en dat geeft je een rotgevoel, toch? Alle grotere dingen in je leven waar je tegen aan loopt en die je een rotgevoel geven, die pijn doen en die blijven terugkomen zijn de aandachtspunten in je ontwikkeling. Een echt aandachtspunt vraagt om aandacht door pijn te doen en zal net zo lang pijn blijven doen totdat je er de juiste aandacht aan geeft. Steeds maar weer niet die leuke man vinden en alles alleen moeten doen doet soms heel veel pijn.

Wat doet er bij jou pijn? Wat is het in jouw (liefdes)leven wat jou het meeste pijn doet? Wat is het dat jou een rotgevoel geeft en wat jou de aatste tijd of al een hele tijd bezighoudt?

Deze pijn, deze leegte, jouw “issue” wijst op een aandachtspunt in jouw persoonlijke ontwikkeling. Des te groter de pijn, des te meer je met je rug tegen de muur staat, des te duidelijker het bijbehorende onderwerp voor jou een aandachtspunt is in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je wordt letterlijk en figuurlijk steeds op jezelf teruggeworpen en het is ook in jezelf waar je dit aandachtspunt moet aanpakken.

In de onderwerpen waarin jouw aandachtspunten liggen ben je niet jezelf. In de liefde, met mannen ben je niet helemaal jezelf, heb je geen goed contact met jezelf, met je eigen gevoel, heb je geen goed contact met je eigen lichaam.

Zoals ik al zei, de man die bij jou past is er al en wil jou. Maar hij wil jou alleen als jij jezelf bent en dat ben je in de liefde niet. Alles in je leven waarin jij helemaal jezelf bent, waarin jij goed contact met je eigen gevoel hebt zal je moeiteloos afgaan en in deze onderwerpen zal een rotgevoel niet of niet lang aanwezig zijn.
Heb jij vaak een rotgevoel van jouw liefdesleven? Denk je daar regelmatig over na? Zijn er verhaaltjes in je hoofd over jouw liefdesleven? Dan ben je in dit onderwerp niet echt jezelf geweest.

Als je niet jezelf bent, wat ben je dan wel (geweest)?

Wat jij bent in de liefde, in relaties, met mannen is vooral onbewuste energie. In het onderwerp mannen, relaties, liefde is het vooral en bijna alleen onbewuste energie wat jou bestuurt, wat jouw gedachten stuurt, wat de verhaaltjes in je hoofd maakt, wat jouw minder leuke gevoelens omhoog haalt en wat voor de ellende zorgt die jij naar je toe trekt in je leven.

Jouw liefdesleven, jouw relatie tot mannen is een verhaal in je hoofd geworden. De negatieve, zich herhalende gedachten en verhaaltjes in je hoofd zijn enkele van e voorbeelden van onbewuste energie. De gedachten die door je hoofd gaan over mannen, over jouw liefdesleven blijven dit verhaal iedere keer bevestigen omdat je niet beter weet. Als jij aan mannen denkt en aan de liefde, waar denk je dan aan? Wat voor gedachten blijven iedere keer terugkomen? Welke verhaaltjes vormen er zich automatisch in je hoofd? Welke gedachten en verhaaltjes blijven er iedere keer terugkomen? Als jouw liefdesleven de laatste tijd niet echt mee wil werken dan zijn die terugkomende gedachten vaak negatieve gedachten, toch?

Wat verwacht jij nu? Wat zijn jouw verwachtingen voor jouw liefdesleven het komende jaar? Ik durf te wedden dat mijn verwachtingen voor jou veel beter zijn dan jouw eigen verwachtingen op het moment dat je dit nu leest. Ik zie jouw mogelijkheden, jij voelt jouw beperkingen. Het is mijn bedoeling om jou steeds meer te laten voelen dat het inderdaad allemaal goed kan komen met jouw liefdesleven. Het is mijn bedoeling om jou jouw zelfvertrouwen weer te laten voelen. Ga met jezelf aan de slag en als je hard genoeg wilt, dan zal er een moment in de toekomst komen dat je beseft dat je inderdaad hebt wat je altijd al wilde hebben en dat je het inderdaad niet allemaal zelf hoeft te doen.
Ga jij op de juiste manier aan de slag met jezelf, dan zul je gaan voelen dat je weer op de juiste weg zit en je zelfvertrouwen op het gebied van mannen en relaties zal terugkomen.

Zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is verbondenheid voelen met jezelf, met je bron. Deze verbondenheid zorgt ervoor dat je heel diep van binnen weet dat het goed gaat komen. Onzekerheid is geen of slecht contact hebben met jezelf en met je bron, met The Greater Intelligence. Heb je met je gevoel geen goed contact dan is er onzekerheid en gaat jouw verstand die onzekerheid compenseren door heel veel nadenken. Onzekerheid stimuleert heel sterk je verstand. Helaas brengt dit alleen maar negatieve verhaaltjes en nieuwe ellende.

Wat kan jou enorm helpen om jouw man te vinden?

Datgene wat jou enorm gaat helpen bij het vinden van jouw leuke man, datgene wat het meeste regelwerk voor jou gaat doen is een kracht die ik Het Grote Geheel of The Greater Intelligence noem. Het werk wat jij gaat doen is lezen, je bewust worden van alles wat al in je zit, de controle loslaten, oude rommel opruimen, jezelf op sommige momenten volledig overgeven, je gaat leren opmerken en je zult voelen dat je met dit alles op het juiste pad zit.
Ga je aan de slag, blijf je geïnteresseerd in jouw eigen ontwikkeling, dan zal dit jou nog veel meer brengen dan alleen de man die bij jou past.

The Greater Intelligence, Het Grote Geheel, jouw Bron, allemaal namen voor hetzelfde begrip. Een onmeetbare kracht en intelligentie die jij in jouw (liefdes)leven nauwelijks hebt gebruikt omdat jij tot nu toe alles met je verstand en met je onderbewustzijn hebt willen regelen. Beter gezegd het is tot nu toe voor je geregeld door deze twee zonder dat jij hierin ook maar iets te zeggen hebt gehad.
Het ging allemaal vanzelf, maar wel de verkeerde kant op.

Het is mijn doel om jou te laten inzien dat je vanaf nu gebruik kunt gaan maken van The Greater Intelligence voor alles wat je in je leven beter wilt hebben. Als jij jouw wensen op de juiste manier in gang zet, gaan ze ook vanzelf, en dan de juiste kant op.
Ook is het mijn bedoeling om jou te laten inzien en voelen dat je, zonder dat je het wist, heel veel roet in je eigen eten hebt gegooid door veel te veel nadenken, piekeren, je zorgen maken, analyseren en de rest. Van jongs af aan is je geleerd om steeds meer na te denken over alles en het is de normaalste zaak van de wereld geworden dat we de hele dag veel nadenken over van alles.

Ga voor jezelf maar na; de dingen waarin jij helemaal jezelf bent hoef jij helemaal niet veel over na te denken, die gaan vanzelf. Des te minder jij jezelf bent in iets, des te meer je over dit onderwerp nadenkt, piekert, analyseert en je zorgen maakt. Des te minder jij iets op je zuivere gevoel kunt doen, des te meer jouw verstand het voor je zal willen doen. Kun je het niet voelen, dan zul je het moeten bedenken.  Het willen bedenken van je verstand is sterk omdat je verstand en je ego een onzekere uitkomst niet accepteren. Des te minder zuiver gevoel, des te meer gedachten, verhaaltjes en emoties.
Des te meer emotie ergens in je leven bij komt kijken, des te actiever jouw verstand in dit onderwerp meedenkt. Des te meer iets een aandachtspunt in je ontwikkeling is, des te meer verhaaltjes hierover door jouw hoofd spoken. Bijna altijd negatieve verhaaltjes.

Onbewuste energie in jou heeft aangetrokken wat jij tot nu toe hebt meegemaakt in de liefde. Onbewuste energie heeft bepaald wat jouw (liefdes)magneten naar je toe hebben getrokken.
In het volgende stukje ga ik je even doorzagen over bewuste energie en onbewuste energie. Ik herhaal veel en sommige woorden komen erg vaak terug, maar dat is oké.  Iedere keer als jij iets leest wat naar de waarheid wijst, wordt er weer een klein beetje in jou losgemaakt.
=======================================================
Tot nu toe heeft jouw onbewuste energie een hele zware stempel gehad op jouw leven en op jouw liefdesleven. Daarom is het belangrijk dat ik jou hierover veel meer vertel.  Je zult hiermee begrijpen wat jou zo tegen heeft gewerkt om jouw liefde te vinden en te houden.

Bewust vs onbewust.

Hierin zit hem de boosdoener; bewust vs onbewust. Je creëert sowieso je eigen leven.  Ja, daarmee bedoel ik inderdaad dat jij de mensen en situaties die jij in jouw leven tegenkomt op het gebied van mannen en relaties, zelf hebt gecreëerd. Daar ben je je nu nog niet bewust van en de kans is redelijk aanwezig dat je dit nu nog moeilijk kunt geloven. Geeft niet, is begrijpelijk. Dit kan ik je deels in dit komende verhaal uitleggen en deels zul je dit steeds meer gaan voelen en begrijpen. Later in dit verhaal gaan we oefeningen doen die ervoor zullen gaan zorgen dat jij wel een leuke man naar je toe gaat trekken en dat er dingen in jouw leven drastisch gaan veranderen.

Je creëert dus sowieso je eigen leven, of je dit nu wilt of niet. Dit kun je bewust doen maar ook onbewust. Tot nu toe heb jij jouw (liefdes) leven onbewust voor jezelf gecreëerd. Onbewust wil zeggen dat de onbewuste energie in jou voor jou heeft bepaald wat voor mannen en wat voor situaties er tot nu toe naar jou toe zijn gekomen. Doe je iets onbewust, dan gaat dat vanzelf.

Met “De onbewuste energie in jou” bedoel ik jouw verzameling beperkende emoties, jouw pijnlichaam, jouw onderbewustzijn, je verstand en nog een paar van die boosdoeners. Deze zal ik in dit verhaal later nader toelichten.
Zonder dat jij het door hebt gehad heeft deze energie, jouw onbewuste energie ervoor gezorgd dat die leuke mannen met een boogje om jou heen liepen.  Wegwezeeen!!

Er is onbewuste energie en er is bewuste energie. Tot nu toe heeft onbewuste energie een flinke rol in jouw leven gespeeld. Het hoeft helemaal niet zo te zijn dat onbewuste energie in alle onderwerpen van jouw leven de dienst uit heeft gemaakt. De dingen waar jij van nature goed in bent en die jou moeiteloos afgaan, daarin kan het zijn dat er al een flinke hoeveelheid bewuste energie aanwezig en actief is geweest.

In je liefdesleven is het tot nu toe waarschijnlijk wel jouw onbewuste energie die de scepter heeft gezwaaid. Het is mijn bedoeling om jou te helpen jouw onbewuste energie steeds meer op te merken en los te laten en de bewuste energie in jou te activeren en door jou heen te laten stromen.
De bewuste energie in jou is de kracht van The Greater Intelligence, waar ik het eerder over had. Des te bewuster jij wordt, des te beter The Greater Intelligence door jou heen zijn werk voor jou kan doen.

Even voor de duidelijkheid; Nee ik probeer je geen geloof aan te smeren, no worries.  Dit komt niet van buiten, dit komt van binnen, vanuit jou.

The Greater Intelligence, jouw bron, Het Grote Geheel, allemaal namen voor de onmeetbare kracht en energie waar jij ooit helemaal deel van was en waar jij nu nog steeds een deel van bent. Jouw contact met deze bron op het gebied van de liefde en andere onderwerpen in jouw leven is door het vele nadenken en door al je angsten en andere emoties nu echter gering en dat is hetgeen we gaan herstellen.

Kort samengevat is onbewuste energie alles wat je ongelukkig, ongezond en onbewuster maakt. Bewuste energie is alles wat je echt gelukkig, gezond en bewuster maakt.

Wat is bewust leven en wat is onbewust leven?

Onbewust leven is op de automatische piloot leven. Bewust leven is vanuit jouw eigen gevoel leven, niet met de horde meelopen.
Onbewust leven is maar hetzelfde blijven doen omdat je dat altijd zo hebt gedaan. Bewust leven is zelf bewust kiezen voor wat je doet op basis van een duidelijk en zuiver gevoel.
Onbewust leven is “slapen”, bewust leven is “wakker” zijn.  Onbewust leven is het gevoel hebben dat je eigenlijk niet doet wat je wilt doen en niet leven zoals je eigenlijk zou willen leven. Bewust leven is weten dat je op de goede weg zit en weten dat je de juiste richting op gaat.
Onbewust leven is leven in het verleden en in de toekomst. Bewust leven is leven in het NU. Onbewust leven is het gevoel hebben constant onderweg te zijn. Bewust leven is een ding tegelijk doen en alleen daar mee bezig zijn en van genieten.
Onbewuste energie zal je altijd laten zoeken en zal je laten blijven zoeken. Bewuste energie zorgt ervoor dat je vind, zelfs zonder dat je zoekt.

Als bij jou de vlam is gaan branden en het licht langzaam maar zeker in al die kamertjes aan gaat dan zul jij de komende tijd in jouw eigen leven de bewuste en onbewuste energie in je liefdesleven en in de rest van je leven gaan herkennen.
Herkennenopmerkenbewust worden van. Drie dingen waarmee ik jou kan helpen en waarmee jij jezelf vooral enorm zult helpen om een veel beter en leuker liefdesleven te krijgen.

Het is mijn bedoeling om jou door bewustwording je eigen onbewuste energie steeds sneller te gaan leren opmerken zodat jouw emoties, je gemoedstoestand, de gedachten en verhaaltjes in je hoofd niet meer met jou aan de haal gaan en jou iedere keer weer meenemen richting emotionele afgrond.

De onbewuste energie in jou heeft al die tijd gezorgd voor jouw stress, voor jouw rotgevoel en voor jouw eenzame liefdesleven.  Je doet niets verkeerd, het is niet jouw schuld, het is de invloed van onbewuste energie op jouw leven wat heeft gezorgd voor de minder leuke dingen in jouw leven. Al die minder leuke dingen hebben echter wel een zeer goede functie gehad voor jou, als je er het juiste mee doet!!

Ik weet het, je wilt het liefste weten hoe hij heet, waar hij woont en of hij er ook nog een beetje lekker uitziet. Eerst bewustwording, eerst kennis losmaken. First things first.

Bewust worden van onbewuste energie.

Ik ga je nu twee belangrijke vormen van onbewuste energie uitleggen.
Het zijn deze vormen van onbewuste energie die tot nu toe als een magneet de minder leuke dingen in jouw leven naar jou toe hebben getrokken. Het is jouw onbewuste energie geweest die die leuke man bij jou weg heeft gehouden.
Wil jij jouw magneten herprogrammeren, zal het je enorm helpen bewust te worden van wat er tot nu toe gebeurd is en waarom. Zie je het, dan kan het niet meer ongestoord zijn vernietigende gang gaan.

Jouw pijnlichaam.
Jouw pijnlichaam is de verzameling van alle emotionele pijn die je in al je levens hebt ervaren.

Als ziel heb je meerdere levens gehad en gedurende deze levens heb je emotionele pijn ervaren door alles wat er gebeurd is in die levens. Al deze pijn is opgeslagen in een energieveld. Dit energieveld, jouw pijnlichaam kan actief zijn en inactief. Is het inactief, heb je weinig last en gaat het leven zijn gangetje. Wordt het pijnlichaam actief, dan komen er negatieve, beperkende emoties naar boven en sla je flink aan het denken. Je pijnlichaam bestaat uit onbewuste, onzuivere energie en het wil ook regelmatig gevoed worden door dezelfde, onzuivere onbewuste energie. Jouw pijnlichaam bestaat uit pijn en wil gevoed worden met verse pijn. Je pijnlichaam trekt graag als een magneet nieuwe pijnlijke situaties naar zich toe (lees: naar jou toe). Jouw pijnlichaam is dus jouw ellendemagneet.

Tot nu toe heeft jouw pijnlichaam ongestoord zijn gang kunnen gaan omdat jij hoogstwaarschijnlijk hier niet het bestaan of werking van wist. Ga voor jezelf maar even na: Al die rotmomenten, al die emotionele pijn die jij in jouw leven hebt gehad is deel van dat pijnlichaam en heeft dat pijnlichaam van jou gevoed en onderhouden.

Wat is jouw primaire emotie? 
Ga voor jezelf maar even na welke emotie jij het vaakst hebt. Ben je vaak boos? Ben je vaak verdrietig? Ben je vaak bang? Maak je je veelal zorgen? Vanaf nu kun je gaan opletten wanneer jouw primaire emotie de kop op steekt en actief wordt. Een van de onderwerpen in het menu van mijn website is het leren opmerken. Het leren opmerken is tevens een van de onderdelen van mijn methode voor jou.

Tot nu toe hebben jouw pijnlichaam en jouw primaire emotie ongestoord hun gang kunnen gaan en hebben jou keer op keer mee kunnen slepen richting de emotionele afgrond en ellende. Iedere keer als jij emotionele pijn ervaart, wordt jouw pijnlichaam weer gevoed en kan deze er weer een tijdje tegen.
Zolang jouw pijnlichaam ongestoord en ongezien zijn gang kan gaan zul jij dezelfde pijnlijke dingen in je leven naar je toe trekken en zul jij om dezelfde dingen iedere keer weer een rotgevoel hebben. In je liefdesleven betekent dat iedere keer tegen hetzelfde aanlopen en op een of andere manier niet uit dat cirkeltje kunnen komen.

Het leren opmerken.
Door te leren opmerken wanneer jouw pijnlichaam actief wordt ga je jouw pijnlichaam “zien”, ga jij je bewust worden van jouw pijnlichaam en als je dit doet dan breng jij jouw bewuste energie in jouw onbewuste energie. Breng jij jouw bewuste energie in jouw onbewuste energie dan breek jij zelf jouw pijnlichaam af. Merk je het op, zie je het, wordt je je ineens bewust dat “het” weer gebeurt, dan haal je de kracht uit je pijnlichaam en wordt je niet meer zo snel door je pijnlijke emoties meegesleurd. Wordt je niet meer door je pijnlijke emoties en door je rotgevoelens meegesleurd dan hoef je je niet meer zolang achter elkaar rot, depressief en klote te voelen.

Jij kunt de kracht uit jouw pijnlichaam halen door steeds vaker en steeds sneller op te gaan merken wanneer je pijnlichaam actief wordt.
Laat jij jouw “licht” schijnen op die donkere energie in jou, dan transformeer jij de ellende en de rotgevoelens in jouw energieveld.

Wordt jij tijdens je menstruatie nogal gegrepen door jouw emoties en humeur.
Dan weet je vanaf nu dat op dat moment jouw pijnlichaam flink actief kan zijn.

De hotelbel.
Lees op mijn website www.praktischontspannen.nl in het menu het onderdeel “Het leren opmerken”. Hierin staat heel duidelijk beschreven hoe jij jouw onbewuste energie leert opmerken en hoe jij jouw emotionele pijn dus kunt neutraliseren.
Vanaf nu, iedere keer als jij opmerkt wanneer jouw pijnlichaam actief wordt, hoor je de hotelbel; PING!! Je weet wel, zo’n belletje wat bij de receptie staat om op te slaan als er niemand achter de receptie staat of als de Bellboy je koffers kan komen halen. (Dat laatste heb ikzelf helaas nog nooit mee mogen maken, maar wie weet…)

Zodra jouw bekende emoties weer omhoog komen…PING!! gaat de hotelbel en merk jij dus op “dat het weer gebeurt”.
Je merkt op, je ziet het gebeuren en daarmee haal je de kracht uit die emotie. Jouw bewuste deel “ziet” wat jouw onbewuste deel tracht te doen en dat is genoeg. Dus niet jezelf afwijzen of veroordelen “dat je het weer doet”, nee, alleen opmerken, dat is genoeg.
Het geeft niet als je “te laat” opmerkt dat je weer diep in je emotionele dal zit. Tijd is niet belangrijk, het is nooit te laat. Naarmate je vaker je negatieve emoties opmerkt zul je deze steeds sneller opmerken en zul je je steeds sneller weer beter voelen.

Je verstand en het vele nadenken.

Datgene wat jou de laatste tijd nogal bezighoudt in je liefdesleven of in andere onderdelen van je leven zorgt er ook voor dat jij veel over dit onderwerp nadenkt. Nadenken, piekeren, analyseren, je zorgen maken. Gedachten komen uit het niets omhoog en vormen snel een verhaaltje in je hoofd over jouw onderwerp.

Veel nadenken over datgene wat je nogal bezighoudt en wat voor jou emotioneel beladen is, is volstrekt zinloos en sterker nog; het zorgt alleen maar voor meer ellende. Briljante ideeën, inzichten en oplossingen komen niet uit je verstand maar uit je zuivere gevoel. De beste oplossingen en antwoorden komen uit het niets, uit De Stilte.
Je verstand wil het antwoord maken, wil de toekomstige gewenste uitkomst afdwingen, wil in de toekomst leven. De allerbeste oplossingen en antwoorden komen echter altijd op het moment zelf en uit het niets.

In jouw onderwerp ben je waarschijnlijk ook veel in de toekomst bezig met wat er zou kunnen gebeuren op basis van het verleden, wat er gebeurd is. Je verstand wil graag in het verleden en in de toekomst zijn en schuwt het NU, dit moment.

Mijn informatie en mijn oefeningen helpen jou in het NU te zijn en contact te maken met De Stilte in jou, waar alle antwoorden liggen. Denk je veel na, is er lawaai en drukte in je hoofd en ben je allesbehalve relaxed. Ben je relaxed, is er geen lawaai en drukte in je hoofd en kun je de juiste informatie naar je toe laten komen.

Alles waarin je niet jezelf bent, alles waarin je geen goed contact met je gevoel hebt doet jou veel nadenken. In de onderwerpen waarover jij veel nadenkt en piekert liggen jouw aandachtspunten verscholen. Met mijn informatie en oefeningen wil ik je helpen weer te “weten”, te “voelen” wat jij moet doen in datgene wat jou de laatste tijd zo bezighoudt en waarin jij graag eindelijk eens antwoorden en oplossingen wil zien.

Het opmerken van je gedachten en de verhaaltjes in je hoofd.

Vanaf jongs af aan heb je geleerd om steeds meer na te denken en het nadenken is de normaalste zaak van de wereld geworden. Zolang je al die negatieve gedachten en verhaaltjes over jouw onderwerp ongestoord hun gang laat gaan zul je ook  dat rotgevoel en die pijn blijven voelen. Jouw gedachten en de negatieve verhaaltjes in jouw hoofd over jouw onderwerp creëren jouw leven, creëren wat jij op je pad gaat krijgen.
Zoals ik al zei; Jij creëert constant jouw eigen leven en tot nu toe hebben jouw gedachten voornamelijk jouw leven gecreëerd.

Hoe kun je dit stoppen? Hoe kun je stoppen dat jij door die beperkende, zich herhalende gedachten jouw leven neerzet en meer ellende van hetzelfde soort naar je toe trekt?
Door ook die negatieve gedachten en verhaaltjes in je hoofd te gaan opmerken, te gaan betrappen, te gaan zien.  Datgene wat de creërende kracht uit die gedachten gaat halen is jouw bewuste energie.

Het gaat als volgt: Er komt bij jou een bekende gedachte omhoog over jouw onderwerp. Al snel volgt er een tweede gedachte in dezelfde lijn en misschien een heel verhaal. Al snel is er ook het gevoel wat bij die gedachte hoort. Tot nu toe ging dat onopgemerkt en vanzelf. Vanaf nu, als jij alles hebt gelezen over “et leren opmerken” komt de gedachte en vroeg of laat daarna is het; PING!! Jawel de hotelbel die zich laat horen. Jouw bewuste energie slaat op de bel en laat weten dat het “ziet” wat er gebeurd. Je bewuste energie merkt je onbewuste energie op en daarmee wordt de kracht uit die beperkende gedachte gehaald.

Je hoeft niet te denken shit, nou doe ik het weer of iets dergelijks. Niet jezelf afkeuren of veroordelen, alleen opmerken dat die gedachte er is, is genoeg.
Het kan zijn dat je verstand nu denkt; “Ja maar het kan niet zo simpel zijn”
Je verstand kan er weinig mee en je verstand wil er ook weinig mee. Begrijpelijk.

Het gaan opmerken, het steeds vaker en sneller gaan opmerken van beperkende gedachten en emoties over jouw onderwerp kan jou dus enorm helpen om betere dingen naar je toe te gaan trekken. Je pijnlichaam en je verstand zijn twee zwaarwegende onderdelen geweest in wat jij tot nu toe naar je toe getrokken hebt . De dingen waarin jij niet jezelf bent en wat voor jou jouw issues zijn  werden tot nu toe zwaar beïnvloed door deze twee onbewuste creërende krachten.
De meeste ellende in jouw onderwerp is naar jou toe getrokken door deze twee.

Bewust creëren.

Je kunt vanaf nu ook bewust gaan neerzetten wat je echt wilt in plaats van onbewust dingen naar je toe trekken die je niet wilt.
Bewust creëren wat je wilt leer je door eerst bewust te worden en te “weten” dat je echt constant je eigen werkelijkheid creëert. Ik ga je nu shockeren met het volgende: Je kunt zelf bewust creëren omdat jij oorspronkelijk uit “Het Grote Geheel” komt en altijd deel bent gebleven van dit Grote Geheel. Het Grote Geheel of The Greater Intelligence zoals Eckhart Tolle dit noemt is de allesomvattende onmeetbare kracht. Jij bent daar deel van en als deel van die kracht kun jij gebruik maken van die kracht,  MITS JIJ JE HIER VAN BEWUST BENT EN DIT ACCEPTEERT!!  En dat is voor de meeste mensen heel moeilijk. Het is heel moeilijk om te accepteren dat je zelf een beetje God bent. Je bent niet meer dan anderen want ook alle anderen zijn deel van diezelfde kracht. Je bent dus een deel van die kracht, niets meer of minder.

Iets verderop in dit verhaal vertel ik je een klein beetje van mijn basisfilosofie en zul je beter begrijpen over waar jij oorspronkelijk vandaan komt.

Hoe kan mijn informatie jou helpen, wat heb jij eraan?

Veel zaken die ik schrijf herhaal ik en blijf ik herhalen omdat het iedere keer weer een klein beetje in jou losmaakt.
Alles wat jij van mij leest en beluisterd heeft tot doel datgene wat al in jou zit los te maken. Bewuste energie, bewuste kracht losmaken. Ik leer jou niets nieuws, ik maak alleen los wat er losgemaakt moet worden, wat er losgemaakt wil worden. Er zit energie vast die losgemaakt moet worden. Jouw onbewuste energie moet losgemaakt worden, opgemerkt worden en losgelaten worden. Jouw bewuste energie wordt losgemaakt omdat het losgemaakt wil worden. Het is bewuste, zuivere energie in jou die jou ertoe heeft aangezet  mijn informatie te vinden en die jou gaat aanzetten om nog veel andere, zeer waardevolle informatie te vinden.

Welke stappen ga je zetten en heb je al gezet om die leuke man naar je toe te trekken en om je hele leven naar een hoger een vooral leuker plan te tillen?

Stap 1.
Stap 1 is al gezet, keer op keer; Stap 1 is pijn lijden, een rotgevoel hebben, tegen vervelende situaties aanlopen in de liefde, kortom alles wat jou pijn heeft gedaan in relaties, met mannen, en in de liefde.

Jouw ziel heeft in dit leven en in je vorige levens luid en duidelijk gevoeld wat Niet-verbonden zijn is. Je krijgt als ziel vooral eerst wat je echt niet wilt, in overvloed. Dan is er een keerpunt, een bodem van je ellende,  en begint je ziel aan de weg terug. Het uiteindelijke doel wat iedere ziel heeft is weer volledige verbondenheid ervaren, zoals het was toen jij als energie nog deel was van Het Grote Geheel. Volledige verbondenheid, onvoorwaardelijke liefde.

Natuurlijk wil je gewoon een vent met alle leuke aardse dingen zoals lekker uit eten gaan, beetje in de touwen hangen,  lekker weekendje weg in een hotelletje of naar de camping, samen dingen doen, je leven delen etc etc.  Daar neem je genoegen mee en dat is helemaal oké. Je wilt gewoon een man, met alle gewone dingen die een relatie met zich meebrengt en je wilt hem nu. Duidelijk.

Echter, de diepe, diepste drijfveer van jouw ziel is om verbondenheid te voelen, diepe verbondenheid. De aantrekkingskracht naar mannelijke energie kan zo sterk zijn omdat dat de energie is die er ook in jou was toen je nog deel was van Het Grote Geheel. Daar was je als energie volledig verbonden met alle andere energie en was jij zowel vrouwelijke als mannelijke energie. Als mens overheerst er altijd een van de twee meer en wil jij terug naar die oerbalans van vrouwelijke energie – mannelijke energie. Ondanks het feit dat ze zo lastig kunnen zijn!
Des te meer vrouwelijke energie jij hebt, des te meer jij valt op een mannelijke man. Doorgaans vallen heel erg vrouwelijke vrouwen op heel erg mannelijke mannen. De aantrekkingskracht naar de andere sexe of naar de andere energie kan zo sterk zijn omdat je terug wilt naar die compleetheid die er was toe je als energie nog deel was van Het Grote Geheel.

In jouw leven(s) heb jij tot nu toe vooral gevoeld wat het is om niet verbonden te zijn. Het was ook de bedoeling om jou dit te laten voelen en ervaren zodat jij op een gegeven moment zou beslissen dat je genoeg geleden zou hebben. Al die minder leuke situaties en mensen in je relatieleven hebben jou laten zien en laten voelen wat jij in je hebt, hoe jij geprogrammeerd bent geweest en je hebt bewezen dat de manier waarop je het tot nu toe hebt gedaan, niet werkt.

Stap 1 is dus al gezet, de bodem is misschien bereikt en we gaan het anders doen. Hèhè.

Stap 2 
Is het begin van het ontwaken.  Je bent ergens helemaal klaar mee. Er gaat ergens diep in jou een klein vlammetje branden. Dit kan vanzelf gaan, het kan zijn dat je iets leest, iets hoort of iets ziet wat dat vlammetje aansteekt. Herkenning. Je weet niet waarom maar je loopt ergens tegen aan en je vindt het bere interessant. Het is volledig toevallig dat je datgene  of diegene tegenkwam en het begint. Als het eenmaal begint stopt het niet meer.
Het kan ook zijn dat je jarenlang ergens tegen of juist voor gevochten hebt en dat je niet meer tegen iets of voor iets wilt vechten. Je bent er klaar mee en je geeft je over. Overgave, volledige overgave; een perfect uitgangspunt voor verlichting en de weg terug.

Stap 3 
Is het begin van jouw bewustwording. Het licht gaat aan in de ene na de andere kamer. Je gaat lezen over jezelf.  Je gaat zelf actief op zoek naar nieuwe informatie. Je herkent dingen van jezelf in wat je leest.  Je gaat allerlei dingen opzoeken en tegenkomen die naar die ene waarheid wijzen. Dit klinkt een beetje vaag, maar wat ik bedoel met die ene waarheid is het contact van jou met Jouw bron, helemaal jezelf zijn, weer leven vanuit je zuivere gevoel, je levensenergie, de kracht van The Greater Intelligence door je heen laten stromen.
Die ene waarheid is volledige verbondenheid ervaren. Met jezelf, met anderen, met de kracht die je in je hebt.

Als je het juiste leest, als je tegen het juiste aanloopt, wijst dit allemaal in een en dezelfde richting en dat voel je, dat weet je diep van binnen. Datgene wat je leest, hoort of ziet wat niet naar die ene waarheid wijst, kan heel interessant voor je verstand of voor je emoties zijn, maar jouw diepe gevoel zal hier niets mee kunnen. Een goede graadmeter om te weten of iets goed voor je is om er niet over na te denken of het goed voor je is met alle voor- en nadelen, maar in je lichaam te voelen wat iets met je lichaam doet. Voel of iets goed voor je is.
Je lichaam is de uiting van je ziel, voelt het in je lichaam goed, dan is het goed voor je ziel.

Het kan zijn dat je al een tijdje bezig bent met jezelf en met je persoonlijke ontwikkeling. Workshops gedaan, naar mensen toe geweest, boeken gelezen.
Maar nog steeds geen man. En daar baal je van. Al die kennis opgenomen maar het helpt je niet echt.
Stap 3 kan een hele tijd duren. Meer boeken lezen, meer workshops, meer weten.

Voor heel veel mensen wordt persoonlijke ontwikkeling een deel van hun verhaal, van het verhaal wat hun verstand heeft gemaakt. Persoonlijke ontwikkeling wordt dan een deel van je identiteit en schiet, als dit gebeurd, volledig zijn doel voorbij.

Stap 4. 
Wil je zoeken, zul je zoeken. Wil je vinden kun je vinden en kun je het zelfs zo regelen dat er voor je gevonden wordt.
Wil je dat er voor jou gevonden wordt, die ene man bijvoorbeeld, dan kan dat.
Wat moet je hiervoor doen? Jezelf volledig overgeven aan wat er komt. Er in gaan vertrouwen dat het eigenlijk de bedoeling is dat het geen duw- en trekpartij hoeft te zijn maar dat jij moeiteloos dingen voor jou kan laten regelen. Vertrouwen hebben dat het allemaal helemaal anders kan zijn voor jou dan dat het tot nu toe is geweest.

Ik begrijp dat je hier niet meteen in gelooft, dat hoeft ook niet. Wat ik je wel vraag is het gewoon te doen, dan zie je wel of het voor je werkt. Nee heb je (nu toch al), ja kun je krijgen. Als je het krijgt, als het je lukt, zul je ook weten waar het vandaan komt en dat het geen toeval is. Het gebeurt als je het niet verwacht, Als je verwachtingen hebt gebeurt het niet.

Wil je dat er voor je gevonden wordt, dan moet je ervoor zorgen dat The Greater Intelligence, Het grote Geheel, jouw bron voor jou gaat werken. Wil je dat deze kracht voor jou gaat werken, zul je zelf de controle los moeten gaan laten.

Tot nu toe heb je onbewust zelf je leven gecreëerd, heb je onbewust situaties en mensen naar je toe getrokken. Des te onbewuster je geleefd hebt in jouw onderwerp, in de liefde of in je leven, des te groter de ellende en het ongeluk wat je naar je toe getrokken hebt. Jouw buitenwereld is de spiegel voor jouw binnenwereld. As within, so without.
Het is de bedoeling dat je vanaf nu bewust je leven gaat creëren, dat je bewust gaat vragen om de dingen die je zelf wilt.
De clue is om het te vragen en het daarna los te laten. Loslaten, niet meer duwen en trekken en controleren, manipuleren, sturen.

Er is in jou een enorme sterke kracht, jouw bewuste kracht, jouw verbinding met Het Grote Geheel, jouw verbinding met jouw bron. Ben je jezelf een lange tijd niet geweest dan is het lijntje van deze verbinding erg dun, maar…het is er. In het begin komt er door dat dunne lijntje ineens een signaaltje en dat signaaltje komt aan. Dat is het begin. Het is de bedoeling om dat lijntje, die verbinding met jezelf, met je bron, met HGG steeds sterker en groter te maken.
Des te dikker deze datalijn wordt, des te minder worden het lawaai en de onrust in jouw bovenkamer. Des te meer je gaat voelen, des te minder je zal denken. Des te minder je zal denken, des te meer je zal gaan leven en genieten.

De grote clue van mijn manier om jou te helpen is jou jouw contact met jezelf, met je bron, met The Greater Intelligence te laten herstellen. Zoals ik reeds gezegd heb bestaat dat uit bewustwording, uit het losmaken van alles wat jij in je hebt en het andere deel bestaat uit geleide oefeningen waarmee ik jou help om naar de stilte te gaan, de stilte in jezelf.

Heb je contact met die stilte, stopt het denken, stopt het lawaai, stopt de onbewuste energie en kan The Greater Intelligence door jou heen werken.

Heb je contact met de stilte hoef je niets meer te vragen, dan gebeurd het allemaal vanzelf.

De Stilte.

De allerbeste informatie, de allerbeste ingevingen komen uit de Stilte.
De allerbeste en meest waardevolle ingevingen en ideeën zijn zeker niet het resultaat van veel denkwerk.
Is je hoofd leeg, maak je ruimte om contact te maken met het niets, met de stilte.
Is je hoofd vol met gedachten, raak je de verbinding met de stilte kwijt.
De stilte is de stilte omdat er geen gedachten actief zijn. De stilte bevat alles. Alles is in de stilte aanwezig. Alle informatie, alle energie. Eckhart Tolle noemt het The Greater Intelligence.

Hoe ga je dan naar de stilte? Door naar jezelf te gaan, naar je bron.
In jezelf, in je bron hoef je nooit te zoeken naar de juiste antwoorden. Ben je in of vlakbij je bron, heb je contact met jezelf, komt de juiste informatie, komen de juiste antwoorden automatisch naar jou toe.

Hoe ga je van de stilte weg? Door na te gaan denken.

De inzichten en antwoorden die jij krijgt als je in de stilte bent zijn altijd veel beter dan de vragen die je stelt. Wil je weten wat er op dit moment het beste voor jou is, hoef je alleen maar naar de stilte te gaan en je krijgt het allerbeste.
Je hoeft geen vragen te stellen, mag, hoeft niet.
De stilte ligt in het NU. In de stilte krijg jij de informatie en energie die NU voor jou van belang zijn.

Stap 5.
Stap 5 is beseffen dat je hem hebt, dat het leuk is en dat het vooral anders is dan wat je tot nu toe bent tegengekomen.
Een half jaar geleden had je dit nooit voor mogelijk gehouden. Je hebt hem nu en het rotgevoel wat je al die tijd hebt gehad, heb je nu niet meer.
Heeft het dan toch echt gewerkt of was het gewoon toeval? Het werkt, ook voor jou en dat heb je allemaal zelf gedaan. Er gebeurd niets voordat jij iets doet. Zoals aan het begin van dit onderwerpstaat geschreven: “Er gebeurt niets tot er iets beweegt” (Albert Einstein) Jij hebt bewogen, je hebt je binnenwereld bewogen en dit is het resultaat: Een verse lekkere vent helemaal voor jou. Hup, trek die strik eraf en knallen met die handel.
Goed, goed we blijven bij de les.

Het is een rush, je doet allemaal leuke dingen en je bent eigenlijk helemaal niet meer bezig met zoeken naar antwoorden en met je persoonlijke ontwikkeling. Is ook goed, even lekker genieten.

De echte vraag is ook helemaal niet hoe je die man krijgt, de echte vraag is nu; als jij die volgende stap weet te zetten en als de juiste informatie in jou losgemaakt is, wat doe je er dan mee? Het is niet moeilijk om een man te krijgen, wat moeilijk is, is wat je ermee doet. Blijf je, ondanks dat je in de wolken bent, jezelf? Blijf je werken aan het helemaal jezelf zijn of ga je emotioneel afhankelijk worden van hem? Blijf je bij je eigen gevoel? Blijf je een individu, of ga je je weer verliezen in hem?
Ga je blij blijven of ga je een zeur worden?

Het uit jezelf halen of je opvullen met een man.

Ik ga je nu iets meer vertellen over het jezelf helemaal weer zijn, het leven vanuit je gevoel, en het je opvullen met een man.
Ik vertel je dit omdat dit een van de grote redenen kan zijn dat jij maar geen man tegenkomt. Als jij de neiging hebt jezelf nogal te willen opvullen met een man dan is dit het perfecte ingrediënt voor doffe ellende, hoeveel leuke mannen je ook gaat tegenkomen.

Mijn informatie, mijn verhalen, mijn oefeningen, mijn workshops hebben tot doel datgene wat in jou zit, die enorme schat aan energie en kracht, los te maken. Die kracht en die energie willen losgemaakt worden en, onder andere, mijn ding kan jou daarbij helpen.

Wat een perfect ingrediënt voor doffe ellende in je relatie is, is het jezelf opvullen met je partner.
Er is een leegte, er zijn leegten in jou. Die leegten zijn de dingen waarin jij geen verbondenheid met jezelf hebt. Datgene wat er mist zit wel in jou, alleen heb je er geen contact mee. Alles waarin jij niet jezelf kunt zijn, hebben deze leegten als bronreden. Je bent je niet helemaal bewust van deze leegten, alhoewel dit wel het geval kan zijn. Je kunt echt het gevoel hebben dat er een leegte in jou is. Vaak voel je dit in de vorm van een ongelukkig, leeg, gevoel maar weet je niet wat er dan ontbreekt. Je voelt je dan wel ongelukkig, maar je weet eigenlijk niet waarom. Veel vrouwen proberen dit lege gevoel op te vullen met het nemen van kinderen. Er zijn echter veel meer dingen waarmee je die leegten kan willen opvullen.  Een man kan ook opvulenergie zijn.

Alles is energie, jij bent energie, jouw leegte is energie en verschillende mensen proberen die leegten op hun manier op te vullen.
Shoppen is een opvulmiddel, chocola is een opvulmiddel, bepaalde kleuren, kun opvulmiddelen zijn, soapseries, zielige films, zielige muziek, noem het maar op.

Een zeer duidelijk voorbeeld van opvulenergie herkennen is als je verliefd wordt.
Ik weet het, kom niet aan verliefd worden want daar heb je misschien wel heel erg behoefte aan de laatste tijd!

Wat is verliefd worden?

Wat is verliefd worden? Verliefd worden is de perfecte opvulenergie herkennen in iemand anders. Jouw systeem, jouw ziel voelt dat die ene man waar jij verliefd op bent, jouw leegten heel erg goed kan opvullen. Als hij ook verliefd is op jou, voelt hij dus ook dat jij zijn leegten, zijn aandachtspunten heel goed kan opvullen. Het maakt niet uit of je in een moddersloot staat of ondersteboven hangt in een boom, als je maar dichtbij hem, dichtbij jouw opvulenergie kan zijn.

Krijg je een smsje van hem, van jouw perfecte opvulenergie, voelt jouw hele systeem dit als volstrekt lekker en wil je er meer. Daarentegen, niet snel genoeg een smje (terug)krijgen is volstrekt irritant en zenuwslopend omdat die leegte in jou bevestiging nodig heeft en krijgt dat niet. Waarom smst hij niet?!! Grrr.
Rotgevoel, zenuwen, je voelt je belabberd en dan, dan pieppiep, een smsje!!!

Is het je moeder zakt je broek af (tenzij je moeder al een aantal jaren dood is dan is het best wel apart) en is hij het, dan verandert ineens jouw hele energie en voel je je helemaal top.
Vul je jezelf op met zijn energie, dan ben je emotioneel afhankelijk van deze opvulenergie en kun je onmogelijk helemaal jezelf blijven.

Maar mag ik dan niet meer verliefd worden? Natuurlijk wel, verliefdheid is natuurlijk en komt vanzelf. Alles wat je mee moet maken in je toekomstige relaties ga je toch wel meemaken, wat ik of anderen ook zeggen of adviseren.
Gewoon lekker blijven leven en het op je af laten komen, alleen nu kun je zelf bewuster, wakkerder omgaan met wat er op je pad komt.

Heb je de neiging om jezelf en jouw leegtes op te vullen met de energie van een man, dan creëer je de perfecte voedingsbodem voor doffe ellende en zul je keihard tegen die muur oplopen.
Ga jij je opvullen met de energie van een ander, dan komt er ongetwijfeld een moment dat die opvulenergie er niet meer is en voel jij in 1 harde klap de leegtes weer die opgevuld waren door de energie van die ander.

Dat is dan ook de diepe pijn die mensen voelen als hun partner het uitmaakt. Je partner maakt het uit en trekt in een keer al zijn energie (jouw opvulenergie) bij jou weg en de leegtes die gedurende jullie relatie waren opgevuld met zijn energie, worden ineens niet meer opgevuld en die leegtes kun jij dan ineens weer erg duidelijk voelen. Dat is de diepe, intense liefdespijn die iemand dan kan voelen. Wat die pijn dan nog versterkt zijn de emoties en de gedachten die dan actief zijn.

Het uit jezelf halen ipv je opvullen met een ander.

Haal het eerst uit jezelf, dan komt die ander vanzelf. Als je jezelf wilt opvullen met een nader dan voelen mannen dit. Dan voelen ze dat je iets van ze moet en dat werkt niet. Dan krijg je of de verkeerde mannen die daar gebruik van maken, of de leuke mannen moeten niets van je hebben.

Het uiteindelijke, spirituele doel van iedere ziel is weer volledige verbondenheid ervaren, net zoals het was in Het Grote Geheel. Die verbondenheid kun je nooit halen uit iets buiten jezelf. Het is de bedoeling dat je eerst volledige verbondenheid hebt met jezelf, met je eigen bron. De dingen, de onderwerpen waarin je nog geen goede verbondenheid hebt met jezelf, met je eigen bron zijn de dingen waarin je tegen rotgevoelens en pijn aanloopt in jouw leven. Loopt je liefdesleven niet lekker, kun jij niet de man krijgen die bij je past en doet dit pijn, dan is dit zo’n onderwerp en aandachtspunt.

Het is dus niet de bedoeling dat je het uit een ander gaat halen, maar uit jezelf. Wil jij het teveel uit een ander halen dan kan dit de reden zijn dat jij geen leuke man kan vinden. Eerst de verbondenheid met jezelf herstellen, dan pas genieten van een ander.
Geen verbondenheid hebben met jezelf in een onderwerp is niet jezelf zijn in dat onderwerp. Ben je niet jezelf in je liefdesleven dan zul je als een magneet mannen en situaties aan gaan trekken in je liefdesleven die niet bij jouzelf passen.

Laat je je sturen door je oude ellende, trek je als een magneet mannen en situaties aan die passen bij die oude ellende en gaan zorgen voor nieuwe ellende van hetzelfde soort.

Uiteindelijk wil je ook echte verbondenheid voelen met de man die bij je past. Echte verbondenheid en de rest natuurlijk…

In het onderwerp mannen en relaties ben je nog niet helemaal jezelf en kun je jouw verbondenheid dus verbeteren. Wordt jij weer helemaal jezelf, ga je weer echt contact maken met je bron, met jezelf dan kan de kracht van die bron voor jou gaan werken. Daarvoor is mijn informatie en daarvoor zijn mijn oefeningen. Contact maken met jezelf, contact maken met je lichaam, je lichaam voelen.

Het bestellen van jouw man.

Zou het niet heerlijk zijn als je jouw man, net als een pizza, kon samenstellen uit een menu en hij, achter op de brommer naar jou toe gebracht zou worden, warm en wel?!

Zoals je hebt gelezen, creëer jij constant jouw eigen leven. Des te meer ellende, drama en rotgevoelens jij hebt ervaren in je liefdesleven, des te onbewuster jij jouw liefdesleven tot nu toe hebt gecreëerd.

Je kunt vanaf nu ook bewust je liefdesleven gaan creëren. Je kunt je man dus gaan bestellen. In hoe bestel je jouw man 1 en 2 ga ik je vertellen hoe je dit doet.

Hoe bestel je jouw man 1.

En hoe zorg je ervoor dat The Greater Intelligence vanaf nu voor jou gaat vinden.
Het maakt niet uit waar het om gaat, het maakt niet uit om welk onderwerp het gaat.

Hou je vast, ik ga je nu waarschijnlijk shockeren;

Je gaat krijgen wat jij graag wilt als je gaat beseffen dat jij zelf een beetje God bent.

Tot nu toe ging je er van uit dat je zelf weinig te vertellen had over wat er op jouw pad kwam. Laten we stellen dat jij niet echt het idee had dat jij zelf een heel klein beetje God kon spelen.

Als je zelf een beetje God bent kun je zelf ook een beetje bepalen wat er op jouw pad komt. Op dit moment is jouw onderwerp, is datgene wat tot nu toe erg tegen zat in de liefde flink beladen met emoties en beperkende gedachten. Hoogstwaarschijnlijk is het dus zo dat jij niet echt gelooft dat je jouw situatie hierin zelf kunt omdraaien. Dat is oké en volledig begrijpelijk. Bewustwording en dus het losmaken van wat al in jou zit gaat jou helpen om te begrijpen en te voelen dat je het vanaf nu anders kunt gaan doen.

Een klein stukje basisfilosofie om jou uit te leggen wat ik bedoel met dat jij een klein beetje God bent. Ik leg je dit uit zodat je snapt dat je inderdaad zelf je leven kunt gaan creëren en dat je snapt waarom je tot nu toe hebt gekregen wat je niet wilde.

In “hoe bestel je jou man 2.”  Ga ik weer verder met hoe je hem bestelt. spanneeend!!

Een stukje basisfilosofie van Het Grotere Plaatje.

Ooit, heel lang geleden was jij deel van Het Grote Geheel. Je was toen nog geen individuele energie of ziel, nee, je was als energie nog deel van Het Grote Geheel.

Je was deel van Het Grote Geheel, van The Greater Intelligence en je had contact, verbondenheid met alle andere energie.
Er was compleetheid, totale rust, totale verbondenheid, je was zowel mannelijke als vrouwelijke energie. Kortom, het was daar een groot feestje.

Toen werd het tijd voor een individuele missie; Jij werd uit Het Grote Geheel gezet, je werd afgesplitst van HGG en je ging van compleetheid naar incompleetheid, je ging van volledige rust naar spanning, je ging van totale verbondenheid naar afgescheidenheid en individualiteit. Althans, dat dacht je.

Het moment van afsplitsing van HGG was een zeer traumatische ervaring en is voor de meeste zielen het grote basistrauma waar veel angsten en andere primaire emoties zijn gevormd. Voor bijna iedere ziel was dit moment van afsplitsing van Het Grote Geheel dus een zeer traumatisch moment.

Veel basisemoties, veel bronnen van ellende waar je nu als mens nog last van kan hebben zijn voortgekomen uit dit moment. Hieronder noem ik er enkele:

Stress;

Bijna iedere ziel ging op dat moment dat ze afgesplitst werden van Het Grote Geheel in de weerstand, en het is deze weerstand die je nu dagelijks terug kunt vinden in jezelf. Alle pijn die je ervaart is weerstand. Stress is weerstand hebben tegen, het anders willen hebben dan dat het is.

De realiteit, het leven is ZO maar je wilt het met je verstand en met je ego ANDERS. Je verstand wil constant weg van de realiteit, van wat het leven op dat moment brengt . De weerstand die je met je verstand hebt tegen de realiteit is jouw stress. Je verstand is ergens anders en je lichaam kan alleen maar hier en nu zijn en jij wordt dus uit elkaar getrokken.

Die allereerste weerstand die veel zielen hadden op het moment van afsplitsing is de basisweerstand voor alle emotionele pijn en ellende die je nu in je leven ervaart. Weerstand in plaats van volledige overgave. Je verstand en je ego denken dat als je je volledig overgeeft aan het leven, dat het dan absoluut niet goed komt en dat je niet kunt bereiken wat je wilt. Vanaf het moment dat je je volledig over gaat geven aan wat is, en vanuit deze rust neerzet wat je wilt, komt het allemaal goed en komen de dingen die je wilt moeiteloos naar je toe.

Eenzaamheid;

Vlak na het moment van afsplitsing van Het Grote Geheel voelde je je waarschijnlijk zeer eenzaam. Je had ineens niet meer contact met al die andere energie en dat was nogal traumatisch.

Het gevoel van eenzaamheid is het gevoel geen contact te hebben met anderen.
Je eenzaam voelen is in feite geen contact hebben, geen verbondenheid voelen met jezelf, met je bron. Toen je nog deel was van HGG had je volledig contact met alle andere energie. Ben je, nu als mens, helemaal jezelf, dan heb je verbondenheid met jezelf en kun je heel goed verbondenheid met anderen hebben.
Voel je je eenzaam dan betekent dit dus dat je geen goed contact met jezelf, met je eigen gevoel hebt.  Als je jouw eenzaamheid wilt oplossen met de aanwezigheid van anderen, dus met de buitenwereld, dan zul je je, als die anderen weer weg zijn, wederom eenzaam voelen. Mensen ie het druk druk druk hebben en zichzelf en hun agenda tot de nek aan toe volboeken zijn vaak op de vlucht voor De Stilte, waar alle informatie en alle antwoorden klaarliggen. Veel mensen doen er echter alles aan om die antwoorden, confrontaties en pijn ten allen tijde te vermijden. Volboeken die agenda, als er maar geen stilte valt…

Herstel het contact met jezelf, wordt weer helemaal jezelf en dan zullen anderen weer naar jou toe komen. Heb jij contact met jezelf, met de stilte, met je bron, dan voelen anderen dat er iets bij jou te halen valt. Mensen die goed contact met zichzelf hebben, die helemaal zichzelf zijn, zijn zeer aantrekkelijk. Wil jij je opvullen met de aanwezigheid van een ander, voelen anderen dit en zul je alleen maar mensen naar je toe trekken die zich op hun beurt weer willen opvullen met jouw aanwezigheid. Geen echt contact, geen verbondenheid maar wederzijdse opvullen van beider leegte.

Voel je je eenzaam, is het laatste wat je wilt het allerbeste wat je op dat moment kunt doen; Voor jezelf gaan zitten en juist met je bewuste aandacht naar dat gevoel van eenzaamheid in je lichaam gaan. Over het algemeen is dat precies wat mensen ten alleen tijde zullen willen voorkomen.

Als jij graag een partner wilt omdat je je eenzaam voelt raadt ik je aan om eerst het contact met jezelf te herstellen, voordat je contact gaat zoeken met een man.
Wil je echte verbondenheid met een man, wat betekent dat je echte liefde met hem deelt, dan zul je eerst echte verbondenheid met jezelf moeten hebben. Anders wordt het een grote oppervlakkige opvulvoorstelling met veel ellende van dien. Wil je niet.

Schaarste;

Even een onderwerp wat niet direct met de liefde te maken heeft; Het gevoel van schaarste ofwel het probleem waar heel veel mensen mee kampen; Het gevoel te weinig geld te hebben, het gevoel dat je te weinig hebt en er constant mee bezig zijn rond te komen of net niet rond te komen.

Schaarste, er is te weinig, ik verdien te weinig, ik moet meer hebben. Geld.

Waar is het gevoel van schaarste ooit geboren voor veel zielen? Op het moment van afsplitsing. Toen je als energie nog deel was van HGG was alles aanwezig. Alle energie was aanwezig in meer dan overvloed. Er was in HGG compleetheid en dus volstrekte overvloed.
Volstrekt geen schaarste dus.
Toen werd je eruit gezet en was het volledige contact met al die energie er dus niet meer en dat ervaarde je, dat voelde als schaarste. Er ontbrak een heleboel wat er eerst wel was.

Als mens op aarde ben je heel erg gefocust op wat je met je zintuigen in de buitenwereld kunt zien ipv wat je met je zuivere gevoel kunt voelen. Het gevoel dat er iets ontbreekt, de stempel van schaarste is constant bij je gebleven vanaf dat allereerste moment. Het gevoel van schaarste wat je in je ziel hebt opgeslagen is in feite het gevoel van geen- of slechte verbondenheid met je bron, met HGG hebben.

De enige manier om dat gevoel van schaarste aan te pakken is door jouw verbinding, jouw contact met jezelf, met jouw bron te herstellen en te versterken. Je begrijpt dat door meer geld te bezitten jouw verbinding met jezelf niet echt beter wordt. Oke, oke, als je miljonair zou zijn zou je natuurlijk gewoon twee leuke manslaven kunnen kopen en zou je daar geen gezeik meer mee hebben. Af en toe wat corrigerende klapjes. Maar ook de manslaven van tegenwoordig zijn niet meer wat ze geweest zijn. Neee je wilt een man die echt van jou houdt.

Er is dus een diepgeworteld gevoel van schaarste, wat zich in het dagelijkse leven kan vertalen in te weinig geld verdienen en moeilijk rond kunnen komen.
Zoals ik al zei, zijn mensen erg getraind en geneigd volledig op te gaan in alles wat ze kunnen zien en horen (proeven!) in de buitenwereld. Daarom zijn wij ook geneigd (we weten namelijk niet beter) om dat gevoel van schaarste in onze binnenwereld op te vullen met leuke dingetjes, materie, uit de buitenwereld.

Ja, schoenen. En de rest wat je watertandend koopt in of buiten de uitverkoop en een maand later niet meer ziet liggen. Innerlijke leegte even opgevuld en niet meer interessant. Opvulmiddel dus. Dat wat een stukadoor in een gat in de muur smeert, zet jij in de kast.

Toch komt hier ook weer die man bij kijken.

Een man, een relatie kan ook opvulmiddel zijn. Jij hebt een bepaalde hoeveelheid vrouwelijke energie en die wil je graag balanceren, aanvullen met een bepaalde hoeveelheid mannelijke energie. Mannelijke energie blijft, ondanks de ellende die het je gebracht kan hebben, zo aantrekkelijk omdat dat ten tijde van jouw verblijf in HGG ook deel van jou was.

Mannen, jouw mannen en relaties zijn er om jou in beweging te laten komen en jou uit te dagen. Voordat er iets in beweging komt gebeurt er niets, toch?
Het is echter wel de bedoeling dat je gaat bewegen in de juiste richting en dat is naar binnen en niet naar buiten.

Goed, even terug naar de schaarste in de vorm van materie en geld:  Als jij wel wat meer en makkelijker geld kan gebruiken, dan kun je dit helpen door verbondenhied met jezelf te versterken waardoor er minder spirituele noodzaak is om jou schaarste in jouw buitenwereld  te laten ervaren.

Werk je aan de schaarste in je binnenwereld, haal je de bronreden, de oorzaak van het gevoel van schaarste steeds meer weg, dan zal jouw buitenwereld, jouw leven ook minder schaarste bevatten en komt het geld en de dingen die je nodig hebt makkelijker naar je toe.

Schaarste ervaren en tegenkomen in je buitenwereld is schaarste voelen in je binnenwereld. Verander jezelf en de buitenwereld verandert met je mee.

Het gevoel er alleen voor te staan;

Het is een mogelijkheid dat, op het moment van afsplitsing van HGG,  je ziel sterk het gevoel had er alleen voor te staan. Dit gevoel kan sterk terugkomen in het leven wat je nu als mens hebt.
Het gevoel altijd alles alleen moeten doen, er alleen voor staan. Dit gevoel kun je sterk hebben als je geen partner hebt of als je een partner hebt waar je geen goede verbondenheid mee hebt.

Wat ook nogal eens gebeurd is dat vrouwen een kind nemen om dit gevoel op te vullen met hun kind. Wat er dan gebeurd is dat deze moeders zich volledig verliezen in hun kinderen omdat ze hun eigen leegte, het slechte contact wat ze met zichzelf hebben proberen op te vullen met de aanwezigheid van hun kind.
Vanwege de zeer sterke kinderwens wordt er dan uit nood op een gedwongen manier een vent geregeld. Deze man blijkt dan later toch niet helemaal de partner te zijn die goed bij jou en je kind past, komt er veel ellende van dien en gezeik om de alimentatie. Het bekende verhaal, mannen en alimentatie.
Net als huizen kopen en een auto kopen moet een man aanschaffen niet iets zijn waar je haast mee moet hebben, draait uit op ellende. Een kinderwens is prima, maar dan eerst naar jezelf kijken als het allemaal te veel “moet”.

Moeders die zich volledig verliezen in hun kind(eren) zijn niet meer zichzelf en zijn voor hun kinderen geen sterke basis. Jij bent als moeder dan afhankelijk van je kind voor jouw eigen geluk en dat kind zal dat onbewust zeker voelen. Geen eigen leven meer hebben, niet meer goed voor zichzelf zorgen, alleen maar over kinderen kunnen praten en je kinderen de oren van hun hoofd praten. Als een moeder zich verliest in haar kinderen is dit voor haar kinderen een zeer slechte basis.

Afwijzing:

Het gevoel van afwijzing, wat veel mensen ten allen tijde willen voorkomen en wat voor veel mensen een vreselijk rotgevoel geeft. Afgewezen worden door een man die je leuk vindt, een man die niet helemaal voor jou kiest. Aan het lijntje gehouden worden door een man die de volgende stap maar niet wil nemen.
Afgewezen worden door andere leerlingen op school, Afgewezen worden door een of allebei je ouders, als laatste gekozen worden met gym, ergens niet naar binnen mogen, gepest worden, anderen die over je roddelen, ontslagen worden, je niet gewenst voelen, noem het maar op. Het gevoel hebben afgewezen te worden.

Op het moment dat je als energie afgesplitst werd van Het Grote Geheel ging je van totale verbondenheid naar afgescheidenheid, veel zielen hebben dit op dit moment geïnterpreteerd als de absolute, meest ellendige afwijzing. Je werd eruit gezet, je was niet meer welkom. Totale shock. Je was niet meer gewenst, je moest het alleen doen, help!

Er zijn enkele zielen die, op het moment dat ze als ziel afgesplitst werden van Het Grote Geheel, zich niet verzetten en die zich volledig overgaven aan wat er gebeurde. Het doel van de afsplitsing is dat je als individuele energie, als ziel weer volledige verbondenheid ervaart zoals je dat hebt ervaren toen je als energie nog deel was van Het Grote Geheel. Dat proces van volledig contact met jezelf , met je bron hervinden mag op een zeer plezierige manier gaan en hoeft niet gepaard te gaan met doffe ellende.

In je relatieleven heb je nogal wat niet-verbondenheid ervaren tot het moment dat je hier klaar mee bent en echte verbondenheid wilt gaan ervaren. Vrouwen die hier klaar voor zijn en hiermee aan de slag gaan, gaan meestal ook op een ander type man vallen. Het oude type waar ze op vielen was het type man wat hen in ruime mate voorzag van de ellende en niet- verbondenheid die hun verstand, hun oude programmering en hun onderbewustzijn naar hen toe trok.
Die mannen, die mannen die jij tot nu toe bent tegengekomen en die jouw pijn perfect naar boven wisten te halen, die jouw pijn wisten aan te raken hebben jou jouw aandachtspunten laten voelen.

De mannen die jij tot nu toe bent tegengekomen en waarmee het telkens niet lukte, om het maar zacht uit te drukken, hebben jou constant op jezelf, op jouw leegten, op jouw aandachtspunten, op jouw pijn, op jouw niet-verbondenheid gewezen. Die mannen zijn niet schuldig, er zijn geen schuldigen, er zijn alleen toneelspelers in jouw toneelstuk die jou helpen je te laten zien wat jij tot nu toe steeds gedaan hebt, onder leiding van al jouw onbewuste energie en al jouw onbewuste processen.

Je hebt het in de buitenwereld gezocht, en je hebt de deksel op je neus gehad. Je bent op jezelf teruggeworpen met alle (liefdes) pijn van dien en nu ga je het in jezelf vinden. Verander jezelf en de wereld verandert met je mee.

Ik schrijf dit om jou duidelijk te maken dat je je zelf een beetje voor God kan spelen en je eigen leven kan creëren.
Je bent ooit afgesplitst geweest van Het Grote Geheel, van God, en je dacht dat je niet meer welkom was en je bent ook vergeten dat je daar vandaan bent gekomen en dus ben je ook vergeten dat je alles zelf creëerde. Je zag jezelf als slachtoffer van de beslissing dat je eruit werd gezet, maar die beslissing om jou uit Het Grote Geheel te zetten heb je mede zelf genomen. Jij wilde eruit om jouw individuele reis te maken. Dat heb je zelf besloten. Je werd dus helemaal niet afgewezen, dat moment van afsplitsing was dus niet de ultieme afwijzing, het was mede, jouw eigen beslissing. Jij creëerde dat je op een individuele reis ging.

Jij bent zelf een beetje God, jij kunt zelf creëren.

Je bent altijd deel gebleven van HGG, je hebt altijd het vermogen gehad om te creëren maar dat ben je vergeten.  Deels ben je dat vergeten door het traumatische moment van afsplitsing, deels ben je dat vergeten omdat je in je levens steeds meer bent gaan nadenken met je verstand en vanuit je verstand kun je niet creëren. Vanuit je verstand creëer je alleen maar ellende. Vanuit je verstand, vanuit emoties, vanuit je onderbewustzijn creëer je alleen maar op basis van angst, weerstand en onbewuste energie.

Jouw verstand, jouw hersenen zijn zeer beperkt, hoe slim je ook bent. Tot nu toe heb je voor jezelf zeer beperkte dingen gecreëerd, je hebt jezelf ernstig beperkt.

Wil je echt goed creëren, doe je dat vanuit stilte, vanuit rust, vanuit je zuivere gevoel. Mijn oefeningen zijn ook daarop gebaseerd. Eerst contact met jezelf, met je bron krijgen, dan pas neerzetten wat je wilt. Het mooie is dat als je op een gegeven moment echt contact hebt met jezelf, met je rust en met je bron, dat je dan voelt dat je niets meer nodig hebt om gelukkig te zijn omdat het contact, de verbondenheid die je dan hebt het allerbeste en het enige is wat je nodig hebt.

Ben je stil, voel je echt contact, heb je niets meer nodig en dan komt het, zonder dat jij hier zelf om gevraagd hebt.
Wil je dus een geweldig en moeiteloos leven, zorg dan dat je de verbondenheid met jezelf herstelt en zonder dat je hoeft te vragen zal het leven, je bron jou geven wat je nodig hebt.

Hoe bestel je jouw man 2.

Je bent dus altijd deel van Het Grote Geheel gebleven, je bent dus altijd een beetje God gebleven. Echter door het trauma van de afsplitsing en door het vele nadenken ben je dat helemaal vergeten.

Je hebt altijd je eigen leven gecreëerd. De kans is groot dat je dat tot nu onbewust, en dus op basis van onbewuste energie hebt gedaan. Jouw vele denken, piekeren, zorgen maken, je oude programmering heeft jouw liefdesleven gecreëerd.
Creëer je onbewust, op basis van onbewuste energie,  je eigen leven, dan trek je een hoop ellende (onbewuste energie) naar je toe.
Ga je bewust je eigen leven creëren, zul je bewuste energie naar je toe trekken. Tot nu toe heb je nog niet bewust je eigen leven gecreëerd omdat je er niet in geloofde dat het kon. Kans is groot dat je het nu nog steeds niet gelooft, totdat je gat merken dat het weldegelijk kan.

Je verstand zal hieraan moeten wennen, maar je kunt bewust zelf kiezen voor wat je naar je toe trekt.
Je kunt dus ook bewust voor jezelf gaan neerzetten wat voor man jij naar je toe gaat trekken. Als jij iets van deze man zult moeten leren, als hij iets in jou los zal moeten maken om jou te helpen weer helemaal jezelf te worden, zal dit evengoed wel gebeuren.

Leren van je toekomstige partner.

De minder leuke dingen waar je tot nu toe tegen aan bent gelopen in je relaties waren er voornamelijk om de pijn in jou aan te raken, los te maken. Wat er tot nu toe is gebeurd bij het loskomen van die pijn weet jij zelf het beste. Kans is groot dat je niet precies wist waar die pijn voor diende en hoe je die pijn kon gebruiken om er zelf beter van te worden. Je kunt er namelijk veel beter van worden.

In je liefdesleven kwam er pijn, kwam er een rotgevoel over iets en daar deed jij iets mee. Ruzie? Miscommunicatie? Negatieve gedachten en verhaaltjes die automatisch omhoog kwamen? Een rotgevoel wat alleen maar erger werd? Chagrijnig, jaloers, verdrietig? Al die pijn die omhoog werd gehaald werd een wig tussen jullie en jullie relatie?

Jij gaat de man tegenkomen die bij je past.  Doe de oefeningen, zet neer wat je wilt, werk aan jezelf en aan je bewustwording en hij zal er zijn. En hij zal bij je passen.

Waarom zal die man bij jou passen?

Hij zal bij jou passen omdat hij wederom het beste en het slechtste in jou omhoog zal kunnen halen. Je zult tegen dingen aanlopen met hem, maar… je weet nu dat alles waar jij tegen aan loopt wat jou een rotgevoel geeft, minimaal 50% over jou gaat en jij, en jij alleen, verantwoordelijk bent voor wat hij in jou gaat losmaken. Tot nu toe gebeurde er iets en triggerde dat heel veel onbewuste energie in jou en dit nam jou mee richting emotionele afgrond. Jij werd geraakt door wat hij deed of door wat er gebeurde en dat kaatste jij terug naar hem, naar jouw relatie.
Dit bouwde langzaam op van beide kanten en daarom gaat het op een gegeven moment ook stuk.

Nu weet jij dat rotgevoelens en pijn alleen maar aandachttrekkers zijn voor aandachtspunten in JOU.
Wordt jij geraakt, raakt hij, raakt die relatie, zijn ex, etcetera, jou, dan kun je hier vanaf nu iets mee. Een voorval, een situatie hoeft dan niet bij te dragen aan ruzie, touwtrekken, achterdocht, miscommunicatie en verdriet. Als er in jouw nieuwe relatie onbewuste energie in jou wordt losgemaakt dan hoef je dat niet af te reageren in je relatie maar dan kun je die onbewuste energie ook meteen voor eens en altijd loslaten.

Jij houdt jouw dingen bij jou en hij houdt zijn dingen bij hem.
Jij bent alleen verantwoordelijk voor jouw gevoel en hij voor zijn gevoel.
Jij incasseert wat in jou wordt losgemaakt en hij incasseert zijn eigen pijn.
Jij gaat niet aan hem hangen en hij niet aan jou.
Jij gaat niet de wereld van hem verwachten en hij niet van jou.
Jij gaat niet zeuren, dan hoeft hij niets achter te houden en kan hij openlijk alles zeggen.
Jij blijft jezelf en hij blijft zichzelf.
Jullie worden niet 1 +1 =2 of voor de romantici 1 + 1 = 3
Jullie worden 1 +1 = 2 + 2 = 3 + 3. Zo geniet je steeds meer van elkaar.

Hoe ga je nu de man naar je toe trekken die bij je past?

Door weer helemaal jezelf te worden in jouw liefdesleven.

Door jouw bewustwording. Deze theorie lezen is bijvoorbeeld bewustwording. Als je echt wilt zul je ook tegen andere, zeer waardevolle informatie aanlopen die bij jou past.

Door het activeren van de bewuste energie in jou en door het neutraliseren van onbewuste energie in jou. Door voor jezelf te gaan zitten en te luisteren naar de geleide oefeningen kun je de bewuste energie in jou activeren.
Door het leren opmerken van negatieve gedachten en door steeds bewuster te worden van hoe jij jezelf hebt tegengehouden zul jij jouw onbewuste energie steeds meer neutraliseren.

Door het leren opmerken wanneer je gedachten en gevoelens weer met je aan de haal gaan. Dit kun je leren onder het onderwerp “Het leren opmerken” in het menu van mijn website.

Door jouw aandachtspunten de juiste bewuste aandacht te geven. Door naar jezelf, naar de stilte in jezelf te gaan en door in je lichaam te voelen welke plekken jouw bewuste aandacht nodig hebben. Mijn geleide oefeningen helpen jou hierbij.

Opschrijven wat je wilt.

Je kunt nu pen en papier pakken en gaan opschrijven wat voor man je wilt hebben.
Schrijf op wat voor man je wilt. Gewoon doen.
Als je hebt opgeschreven wat voor man je wilt adviseer ik je om naar het onderstaande onderwerp in het menu van mijn website te gaan.

De kunst van het creëren.

Je kunt bewust dingen in je leven creëren. Ik raad je aan om naar dit onderwerp in het menu te gaan en te leren hoe jij jouw man creëert. In het onderwerp “Het leren creëren” leg ik uit hoe je dingen voor jezelf in je leven kunt creëren.


Lees verder op “Het leren creëren

[/show_if]