Hoe krijg ik de man die bij mij past?

“Er gebeurt niets tot er iets beweegt”
(Albert Einstein)

Goed dat jij in beweging bent gekomen.
Goed dat je in jezelf en in je liefdesleven geïnvesteerd hebt. Je hebt zelf een stap gedaan die je heel veel kan opleveren.

Je wilt graag een relatie met een leuke man. Iemand die echt bij je past. Als het even kan wil je ook dat hij dit keer blijft. Misschien kinderen of nog even niet, in ieder geval je leven delen met iemand die bij je past en het niet meer allemaal alleen moeten doen. Gewoon een leuke vent en geen gezeik en ellende meer.

Het maakt niet uit wat voor verleden jij met mannen hebt, het maakt niet uit hoe dramatisch dit is geweest of hoe dramatisch het nu nog is.
Het maakt ook niet uit of je nu 40 bent, single met een kinderwens of dat je 24 bent en je niet weet waarom je die ene leuke niet tegenkomt. Dit is voor iedereen die een leuke partner wil maar waarbij dit niet lukt.
Als jij zelf graag genoeg wilt dan kun jij de man naar je toe gaan trekken die goed bij jou past en waar jij een leuke relatie mee kunt hebben en houden.

Ook voor mij? 

Er is altijd een oplossing voor alles, ook voor jouw situatie. Er is altijd een mogelijkheid om het veel beter te krijgen en echte liefde en verbondenheid te gaan ervaren met een man. Ook voor jou. Jij ziet zelf nu nog even geen uitweg uit hoe jouw leven nu is, dat is normaal en dat geeft niet. Je zit er zo “in” dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het is ook voor jou, ook jij kunt de man krijgen die bij je past.

Ik kan me voorstellen dat je datgene wat je leest niet meteen helemaal zult begrijpen en dat je soms denkt dat de schrijver aan het einde van zijn werkdag met een ufo terug gaat naar zijn eigen planeet omdat datgene wat ik schrijf soms vreemd klinkt en ver en diep gaat en vooral nieuw voor je kan zijn. Ik blijf inderdaad niet aan de oppervlakte en het is geen hap slik weg verhaal wat je in een tijdschrift leest.
Belangrijkste is of het jou verder kan helpen en of het het juiste in jou kan aanraken en losmaken. Veel van wat je leest zal een impact op je hebben en er zullen vragen bij je rijzen. Is allemaal goed. Het is uiteindelijk mijn bedoeling om jou te helpen een leuke man naar je toe te gaan trekken die bij je past. Naast het vinden van die man en zijn liefde zal mijn informatie jou automatisch verder helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling.
Als mijn informatie en oefeningen bij jou passen, dan zul je hier op het juiste moment iets mee doen.

Het verhaal wat ik je nu ga vertellen is bestemd voor jou. Het is vooral bestemd voor je gevoel, niet zozeer voor je verstand. Het is fijn voor je als je bepaalde zaken goed begrijpt met je verstand maar dit gaat het echter niet voor je doen.

Datgene wat het echt voor jou gaat doen is de kennis, de energie en de kracht die losgemaakt gaan worden als gevolg van het lezen van dit verhaal, het luisteren naar de oefeningen en alles wat hieruit voortkomt.
Je vindt mijn informatie interessant omdat iets in jou zegt dat het goed voor je is en er iets is te halen wat voor jou waardevol kan zijn. Datgene in jou wat zegt dat het goed voor je is, is er klaar voor. Klaar met hoe het tot nu toe is geweest en klaar voor verandering. Als je er echt klaar voor bent, dan heb je lang genoeg geleden (Capital G) en wordt het tijd voor beter, veel beter. Meestal duwt het lijden je net zo lang achteruit totdat je met je rug tegen de muur staat. Heb je de bodem bereikt, sta je met je rug tegen de muur, dan ben je klaar voor de reis terug.

Waarom heb je nog geen man?

Goed, dan nu de vraag; Waarom heb je nog geen man?


Wil jij dit weten en de 29 pagina’s lezen waarin ik je uitgebreid uitleg hoe jij de man gaat vinden die bij jou past dan kun je je hieronder aanmelden of inloggen. Ik wens je veel succes met het vinden van jouw man!

Meld je nu aan of log nu in om dit uitgebreide artikel van 29 pagina’s te lezen.
Klik hier om je te registreren.