Gewoon lekker ontspannen

Hoe zou je het vinden om nu even naar een prachtige baai met kraakhelder, lichtblauw water te gaan.
Op het strand zitten en de warme zon over je hele lichaam voelen. Je stress en spanning moeiteloos mee laten nemen door het water van een rivier in Yellowstone Park.
Aan de voet van een schitterende waterval zitten en schoongespoeld worden van alle drukte en afvalenergie die je in je hebt. Vier geleide oefeningen waarin ik je meeneem naar vier verschillende plekken in de natuur.

Ik heb voor jou oefeningen gemaakt die jou helpen je makkelijker te ontspannen wanneer jij wilt. Een stem neemt jou mee naar een inspirerende omgeving waar je de dagelijkse beslommeringen los kunt laten en nieuwe, frisse energie en inspiratie opdoet voor de rest van de dag. Lezen over jezelf of lekker achterover leunen en je mee laten nemen naar een prachtige omgeving waar jij helemaal tot rust kunt komen.

Voor ieder onderwerp in het menu, rechts op deze pagina heb ik een flink stuk theorie geschreven met bijpassende geleide oefeningen die jou helpen de stress en spanning los te laten over datgene wat jou de laatste tijd bezighoudt.

Wil jij graag weten naar welke plekken ik jou mee kan nemen om even helemaal tot rust te komen?
Klik dan hier om je te registreren.

[show_if has_one=”Member 1″]

Mocht je je gewoon willen ontspannen, dan kun je naar een van onderstaande geleide oefeningen gaan.

[/show_if]