Voor bijna alle onderwerpen op deze site heb ik uitgebreide theorie maar ook een bijbehorende geleide audio-oefening gemaakt waarin ik je help met datgene wat jou bezighoudt. De audio oefeningen staan in de zwarte menubalk hierboven onder “audio oefeningen”.

Datgene wat jou de laatste tijd bezighoudt  bezorgt je stress, onrust, veel nadenken en een rotgevoel.

Mijn geleide audio-oefeningen helpen jou te ontspannen, je weer lekker rustig te voelen en weer vertrouwen te voelen dat het helemaal goed gaat komen. Peace of mind. Rust in je hoofd.

Ik neem je met mijn stem mee naar De Stilte in jou, waar alle antwoorden en en oplossingen klaar liggen om naar je toe te komen. Je weet nu niet wat je moet doen en waar je moet beginnen omdat je teveel lawaai en drukte in je hoofd hebt. Je weet het even niet en dat geeft niet. Ik help je die drukte en die spanning los te laten en weer contact te maken met jouw eigen zuivere gevoel. Maak jij contact met jouw zuivere gevoel, met jouw bron, dan zul je heel duidelijk en zonder twijfel weer kunnen voelen wat het beste is voor jou.

Er is een uitweg, er is een oplossing die het veel beter maakt voor jou dan dat het ooit is geweest. Met je verstand kun je je dat niet voorstellen maar je diepe gevoel weet dat het zo is. Het is moeilijk om helemaal alleen en zonder hulp jouw ding aan te pakken omdat jouw ding voor jou beladen is met emoties en verhaaltjes in je hoofd. De emoties en het constante nadenken trekken je weg bij je zuivere gevoel en daarom weet je niet wat je nu het beste kunt doen. Mijn oefeningen wijzen naar de plek waar jij duidelijk en helder weet wat je moet doen om het weer goed te krijgen in datgene wat jou bezighoudt.

Hieronder staan de geleide oefeningen die je kunt beluisteren in het uitgebreide gedeelte.

Alle oefeningen zijn weer anders, maar wijzen uiteindelijk naar hetzelfde. Ik adviseer je ook de andere onderwerpen te lezen en de andere oefeningen te beluisteren.

“Gewoon lekker ontspannen”
In deze oefeningen neem ik je mee naar prachtige locaties waar wij aan jou gaan werken:

  • “Oceaan”
  • “Baai in het Caribisch gebied met kraakhelder lichtblauw water”
  • “Langs een rivier in Yelowstone Park”
  • “Aan de voet van een waterval”

“Stress, spanning en onrust”

“Relaties en relatieproblemen”
De volgende audio oefeningen helpen jou hiermee:

  • “Werken aan jouw eigen liefdesprobleem”
  • “Waarom kiest hij niet voor jou”
  • “Hoe krijg ik de man die bij mij past”  *Is in de maak
  • “Je relatie loopt niet lekker en je wilt hier iets aan doen”
  • “Moet ik doorgaan met mijn relatie”
  • “112-Relatiebreuk, je partner heeft het uitgemaakt”

“Piekeren, zorgen en analyseren”

“Onzekerheid en zelfvertrouwen”

“Eenzaamheid”

“Je ongelukkig voelen, een rotgevoel hebben”

Wil je de audiobestanden luisteren?


In het uitgebreide gedeelte van deze website heb je toegang tot alle theorie en alle Audio-oefeningen van alle onderwerpen.

Klik hier om de uitgebreide artikelen te lezen en de geleide audio’s te beluisteren.
Of klik op de button Aanmelden: